Friday 9 September 2011

Bli kvitt Voles

Voles er gnagere som er ca 4-5 inches i lengde med korte buskete haler. Og la oss være sannferdig, ser de virkelig søte og ufarlig. Der du ville være lurt, dersom du faller for sine 'utseende' fordi de er noe men harmløse. Disse små skapningene kan fullstendig ødelegge hagen din, spise din treet råtner and gnager på plenen er gresset blad dermed forlate ødelagt. Og hvis det er ikke alle, er deres reproduksjon rate så høy at de kunne starte som bare om 10, men over en sesong kan formere seg til å bli over 200 i antall. Så å bli kvitt voles i hagen bør være topp prioritet hvis du skulle fange en lur i grønnsakshagen. Men jeg kan forstå hvis du er clueless om å bli kvitt voles. Og det er det jeg er her for. Denne artikkelen vil fortelle deg all om trinnene du kan forplikter å bli kvitt voles. La oss se hva de er.
Bli kvitt Voles - Metodene
Det finnes flere metoder du kan forplikter på hvordan bli kvitt voles i hagen din. La oss se på noen av de gnager kontroll metoder i detalj.
Styr Attack; Det finnes enkle metoder du kan påtar seg å beskytte hagen, før bli kvitt voles. Sørg for at hagen er ryddet for all vrakrestene som kunne fungere som et dekke for voles. These kan være mulch at du har lagt ut for bare trær, søpla peler, børste peler etc. Det vil ikke ta voles tid til å finne dekning der, hvor de vil skjule, til å komme ut om natten og ødelegge alt som er i syn. Kontroller at det ikke er snø rundt røttene på trærne heller. Dette kan fungere som et utmerket cover også.
Fence Away; Et gjerde vil mer enn beskytte hagen og hjelp i bli kvitt voles. Få noen treverk peler og mesh wire å sette rundt. Nå arrangere dem slik at hele hagen er dekket. Vær helt sikker på å passe gjerdet rundt en fot eller så ned i bakken, er det fordi, til voles vil grave gjennom jordsmonnet inn en hage. Så hindrer dem fra å gjøre det er nødvendig. Også sørge for å heve gjerder til om lag 12 -15 inches over bakken. Dette vil beskytte hagen ytterligere fordi voles ikke kan klatre. Mesh wire bør være tykk nok til at voles ikke kan bite gjennom det.
Fence the Trees, tok et gjerde rundt trærne blir nødvendig fordi voles har en tendens til å spise røttene unna. Dette de gjør i en tilfeldig måte, ved nagende bort en ring av hele bark av treet ved basen, som oftere enn ikke, fører til drapet av treet. For å unngå at dette skjer, og for å bli kvitt voles, bare beskytte treet ved inngjerding det. Ta en hardware klut og pakk det rundt foten av treet slik at det blir ugjennomtrengelig. Sørg for å trykke den ned i bakken slik at voles ikke vil kunne gnage gjennom det.
Trap Them; Gjør det den gammeldagse måten - sett noen feller (som du ville i effektiv skadedyrbekjempelse)! Det er flere feller som er tilgjengelige i markedet. Bare bruke noen av dem distribuere dem rundt i hagen og fange voles. Bruk peanut smør eller eple stykker for agn. Etter voles har blitt fanget, hva du vil gjøre med dem er opp til deg.
Liquid Repellent; Man kunne kjøpe en avstøtende eller plantevernmiddel som er lett finnes i markedet eller du kunne bruke følgende oppskrift. Når den er forberedt simpelthen helle det nedover tunneler og hulene at de har gjort:; Tabasco Sauce (1 - 1 / 2 ss); Chili Pulver (1 ts); Liquid parabolen vask (1 ss); Vann (1 Quart) ; Bland alle disse og lagre dem for senere. Bruk så ofte å bli kvitt dem helt. Det er vært rapporter om menneskelig urin, kaffebønner og Castor olje også arbeide effektivt når helles i og rundt tunneler.
Hold en Cat; Katter er naturlige jegere av voles og de vil hjelpe i bli kvitt voles like effektivt.
Les mer på:; Slik blir du kvitt Gophers, Hvordan bli kvitt Ekorn; Dette var noen av metodene som du kan bruke i å bli kvitt voles. Når pesky skapninger behandles og hagen er en oase på nytt, må du kontrollere at du holder dem borte for godt ved å følge forebyggende metoder for å bli kvitt voles. Alle de beste!

No comments:

Post a Comment