Wednesday 21 September 2011

Øyenbryn Bøyer

Threading, grooming og gjøre opp stammer fra Afrika. Når vi snakker om skjønnhet, er den berømte egyptiske dronningen Kleopatra alltid anført. Hennes enestående skjønnhet og skarpe funksjoner er godt kjent for alle. Denne artikkelen om øyebryn overordnede er om beautifying deg selv. Så Kleopatras hypotetiske tilstedeværelsen vil legge sjarm til notatene.
Øyenbryn bue er en teknikk som gir en bue-lignende figur for deg øyebrynet. Selv om du kanskje har tykke vakre øyenbryn, kan de være formløse. Uformelige øyenbryn gir en klønete se til ansiktet ditt. Det enkle ting du kan gjøre er å tråd øyenbrynene og få den perfekte formen som passer ansiktet ditt. Threading teknikker varierer formen og tykkelsen på øyenbrynene varierer. Være det buede øyenbryn eller runde øyenbrynene, de vil alltid gjøre ansiktet ser ryddig. Les følgende innhold å vite detaljer om øyebryn forme.
Øyenbryn Bøyer Teknikker
Øyenbryn overordnede kan gjøres ved å tre, plukker eller voksing. Men jeg føler, øyenbryn overordnede med tråden er den enkleste og tryggeste metoden. Les mer på øyebrynet threading instruksjoner. , Gå til et øyenbryn threading profesjonelle. Velg riktig form for øyenbryn basert på tykkelsen. Overordnede øyenbryn er også avhengig av øyet størrelse og ansiktet kuttet. Hvis øyenbrynene er tynne, bare fjerne det ekstra håret for arch form. ; Forsiktig analysere din panne med en blyant. Sett blyanten parallelt med nesen din å finne ut hvor dine øyenbryn begynner og slutter. Også gjøre en grov idé hvordan bue ville se. ; Gre brynene oppover med en spiral pensel. , Hvis du er i stand til tweezing eller tråder av deg selv, må du strekke brynene dine før gjenging. Begynte tweezing den ekstra hår fra under og deretter ovenfor. Det er alltid bedre å får dette gjort av en profesjonell til å få en perfekt bue. , The bue kommer over eleven og øyenbrynet smalner slutten. ; Børst av ekstra hår og massasje med en mild fuktighetskrem for å unngå røde øyne. ; Les mer på:; Hvordan Pluck øyebryn; Hvordan Tweeze øyebryn, øyenbryn Threading; øyenbryn Bøyer Verktøy
En komplett sett av øyebryn overordnede verktøy inkluderer stensiler for nøyaktighet, hvit myk blyant for merking, børster for grooming, pinsett eller Plucker for fjerning extra hårfestet, overordnede barberhøvler for barbering, brow gel for å gi hold, brow mousse for volum og bryn pulver eller blyant legge til farge og naturlig finish. Noen ganger brynene dine har en naturlig bue. For dette, kan du bare klippe den med saks pannen. For lyse bryn, blyant dem jevnt med pannen fortykningsmiddel.
Voksing det ekstra rart er smertefullt. Lunkent salve påføres over huden og et ark blir brukt til å rive den ekstra hår fra øyenbryn. Det er vondt og utrygt. Den voksende arket forårsaker irritasjon, utslett, og smertefulle støt på den sensitive huden rundt øynene. Med riktig bruk av disse verktøyene kan du få en perfekt buet øyebryn. Les mer på hvordan du voks bryn.
Poeng å huske på mens øyenbryn Bøyer
Ha følgende i tankene før du går for øyebryn overordnede. ; Hold blyanten på skrå til nesen din og koble den til slutten av øyenbrynet ditt. ; Buen skal være skåret over øyet socket. , Tegn en kø for å få nøyaktig form. ; Pluck pannen i retning av hårvekst for å unngå smerte. ; Start plukker fra lavere brow linje, i nærheten av nesen. ; Påfør kakaosmør før du starter barberingen. It mykgjør huden og hjelper i lett tweeze. ; Vær forsiktig før du plukker hvert hårstrå. En gang plukket du ikke kan regrow du håret umiddelbart. ; Har du allerede begynt å forestille deg selv med buet øyenbryn? Hvis svaret er ja, bare få øyenbrynet bue gjort .. Jeg lurer fortsatt på, om øynene kunne drepe ... Jeg ville definitivt få buet øyenbryn som en mantrap (bare en tankevekkende linje)!

No comments:

Post a Comment