Friday 16 September 2011

Monkey Tattoo

Monkeys som skapninger er kjent for sin lekenhet, vidd og underholdende opptreden. I enkelte mytologier, er aper sett blandet med Gud og blir sett på som budbringere. De er også plassert blant stjernene. Derfor er monkey tatoveringer sett på som et flott uttrykk for personlighet. De kan også betraktes som en måte å vise personenes fascinasjon for disse aktet primater.
Monkey Tattoo Mening
Det finnes en rekke betydninger knyttet til apekatt tatovering. For noen aper symboliserer visdom og kunnskap. Ifølge noen mennesker er onde krefter knyttet til disse skapningene. Nesten alle av oss vil være enige, at apekatter er kloke og vanskelige skapninger. Men i disse dager vil du se at aper er avbildet som cheaters, uærlig skapninger, som også utfører noen dårlige og noen gode triks, men ikke å glemme de er også vittig skapninger. I kinesisk kultur, representerer apekatt vismannen kongen i Øst-Asia. Det kommer også til å symbolisere 'Great Sage Lik Heaven ". De er aktet i Kina, fordi i henhold til den kinesiske disse dyrene er konsistente og er også intelligente. Kineserne bruker monkey å symbolisere en konge, som de er sagt å kunne foreta pålitelige beslutninger, men på samme tid, de er også allsidig. Det kan være lurt å lese på kinesiske tatoveringer og deres betydning.
På den andre siden i India, er apekatt Gud med navnet Hanuman, som sies å være en inkarnasjon av Shiva, aktet. De kvaliteter knyttet til Hanuman inkludere tapperhet, lojalitet og det er hengivenhet, som gjør at inkarnasjonen stå hverandre. I Japan er aper sett på som budbringere av Gud og de symboliserer harmonisk ekteskap, fertilitet og fødsel også. Klikk for å lese på japanske tatoveringer og deres betydning.
Monkey Tattoo Designs
Hvis du er glad i dyrekretsen, da en av monkey tatovering ideer, som du kanskje ønsker å gi en tanke til, er den kinesiske dyrekretsen apekatt tatovering. Det er et veldig trendy design. Monkey tatovering design har variert spekter av design, som treplaten-type bilde eller kan være enda et enkelt Kanji script, noe som gjenspeiler den 9. dyrekretsen skilt i henhold til kinesisk astrologi. Les videre dyrekretsen tatoveringer.
Det finnes en rekke historier knyttet til apekatten Gud i hinduistisk mytologi. En flygende ape Gud jager flyr Søn gir en annerledes, men likevel flott tatovering design. Apekatten Gud traff med et lyn fra Indra, eller apekatten Gud flyr ut av leppene til en usedvanlig store Demon, eller til og med bildet av Hanuman med en etterfølgende brennende hale bak seg og sette Lanka flammer, etc. er noen av bildene , som du kanskje ønsker å innlemme i din tatovering design.
En rekke apekatt tatovering ofte illustrerer dyret på en søt og sjarmerende form eller noen ganger også som karikaturer. Den vanlige bilde av en apekatt har et lite rundt hode og kraftige dyr. Human-lignende funksjoner gis til apekatten også gjør en ape tatovering design appell. Her kan du bruke din kreativitet og komme opp med forskjellige funksjoner som kan brukes til å lage apekatt tatovering. Du kan velge å plukke opp en bestemt egenskap ved din personlighet, og har den avbildet på en morsom måte. En ape tatovering kan bli vist gjøre antall faktiske ting, som mennesker gjør, som å lese, spille dataspill og dans, etc. Det andre alternativet er å vise en ape i dens naturlige innstillinger eller omgivelsene. Viser en ape svinge fra en filial, er en tatovering-design, som aldri går av moten.
Monkey tatoveringer kan gjøres som sleeve tatoveringer, lavere tilbake tatoveringer, ankel tatoveringer, etc. Monkey tatoveringer har blitt populær, slik de har menneskelige-lignende funksjoner og ikke å glemme frekke personlighet, noe som gjør det enkelt å plassere den på et utvalg av bilder. Samtidig de også sørger for en flott symbol for en person, som har vill, smarte og elskverdige personlighet.

No comments:

Post a Comment