Monday 26 September 2011

Naturlig Face Cleanser

De fleste av ansiktet vasker og såper som er tilgjengelige i markedet i dag, inneholder kjemikalier i dem. Selv om disse kosmetikk gjøre ren vår kropp og ansikt, men den kjemiske innholdet i dem kan rana huden sin naturlige oljer, og dermed fører til langsiktige negative effekter på huden vår. Stedet, hvis vi hjemmelaget naturlig ansiktet renset, vil vår hud ikke bare være skikkelig rengjort gjennom dem, men sin naturlige fuktighet innhold vil også bli opprettholdt. Så, hvis du også er en fast tro på naturlig hudpleie og ønsker å unngå kjemikalier så langt som mulig, er her noen naturlige ansikt rensemiddel oppskrifter som du vil definitivt finne svært nyttig.
Natural Face Cleanser Oppskrifter
Agurk Face Cleanser
Ingredienser: Agurk og melk
Fremgangsmåte: Hvis du vil gjøre dette naturlige ansiktet rensemiddel, ta en agurk og med en saftpresse, hente ut sin juice. Nå tar to ts av agurk juice og blande den med en teskje av melk. Ta en bomullsdott, DAB det med denne blandingen og anvendelse jevnt på ansiktet. La blandingen i fem minutter og deretter vaske av med lunkent vann. Les mer på tørr hudpleie tips.
Olivenolje og Honey Face Cleanser
Ingredienser: Olivenolje, honning og destillert vann
Metode: Denne naturlige hjemmelaget ansiktet rensemiddel er svært gunstig for tørr og moden huden. Å forberede dette ansiktet rensemiddel, kombinere en teskje hver av olivenolje og honning og blande det med to teskjeer av destillert vann. Nå, en bomull ball, bruker denne blandingen jevnt på ansiktet og la på i fem minutter. Senere, vaske ansiktet med lunkent vann og tørk.
Lemon Juice Face Cleanser
Ingredienser: Sitron juice, eggehvite og honning.
Metode: Natural ansikts renseprodukter tilberedt med sitron anses å være svært bra for en fet hud som sitron er et naturlig snerpende. Hvis du vil gjøre dette ansiktet rensemiddel, bland en teskje hver av sitronsaft og honning og deretter legge den til egg hvitt. Med fingrene eller en bomull ball, bruker denne blandingen på ansiktet. La munnbindet tørre ved å la den på ansiktet i ca ti minutter. Etter det vask med lunkent vann. Les mer på ansikts renseprodukter for fet hud.
Fuller's Earth Face Cleanser
Ingredienser: Fuller's jorden, appelsinjuice og honning
Metode: Dette ansiktet rensemiddel er en drøm for folk med fet huden. Regelmessig bruk av denne naturlige ansiktet rensemiddel hjelper i å fjerne olje og smuss fra huden og dermed forhindrer utbrudd av akne. Å forberede dette ansiktet rensemiddel, i én spiseskje av Fuller's jord, legge en teskje honning og nok appelsinjuice til å gjøre en lime. Nå, ved hjelp av fingrene, gjelder dette lim på ansiktet, inkludert halsen. La blandingen på til det blir tørt. Etter det vask med lunkent vann og tørk.
Kikert Face Cleanser
Ingredients: Kikert pudder, honning, yoghurt og gurkemeie.
Metode: Kombiner en halv teskje kikert pudder, en teskje hver av yoghurt og honning og en klype av gurkemeie. Bland blandingen godt og så gjelder i ansiktet i sirkulære bevegelser. Senere, vask med lunkent vann. Hvis du har tørr hud, erstatte yoghurt med melk. Denne naturlige ansiktet rensemiddel ikke renser bare huden, men også eksfolierer det.
Coconut Face Cleanser
Ingredients: Kokosolje, olivenolje, glyserin og destillert vann
Metode Denne naturlige ansiktet rensemiddel er ideell for personer med tørr hud. Bland to ts av hver av kokos olje og destillert vann med en teskje hver av olivenolje og glyserin. Bland blandingen og deretter gjelder i ansiktet med fingrene. Påfør blandingen i sirkulære bevegelser slik at det blir fullt absorbert av huden. Leave på i ti minutter og vask deretter off med lunkent vann.
Les mer på:; Natural Skin Care Oppskrifter; Hjemmelaget Facial Scrub, skifte ut såpe med noen av disse naturlige ansikt rensemidler vil hjelpe deg å forhindre samt kur vanlige hudproblemer som hud ruhet, forstørrede porer, kviser, puffy øyne og fine linjer. Så, uten opphold, ta med disse naturlige ansiktet rensemidler i din daglige hudpleie rutine og få en myk, glatt og forynget hud.

No comments:

Post a Comment