Friday 23 September 2011

Hva Menn Vil ha i a Woman

Det er morsomt å snakke med venninner om gutter, spesielt når han er kjæresten din eller noen potensielle. Du ganske mye tilbringer hvert våkne andre planlegger dagen din sammen, kjemien, hans nydelige øyne, hjerte-smelting smiler, glatt hår, myke lepper, og så mye mer. Alle disse temaene er allerede oppbrukt, men de finner en vei tilbake inn i noen samtale blant dine jenter. Med all denne oppmerksomheten mot hva du liker og vil i mannen din, har du tenkt på hva han vil ha fra dere? Hva menn vil ha i en kvinne er praktisk talt i alle jentas sinn, en eller annen gang i livet sitt, om hun er singel, dating, eller gift. Det spiller ingen rolle hvilket stadium av livet du kan være i, tormenting spørsmålet alltid kryper tilbake i tankene dine.
Så, hva vil menn i en kvinne? Kan enhver kvinne virkelig være modig og trygg nok til å stå opp og si, ja, vet jeg? Kanskje hun kan, imidlertid, mange ganger, er svaret ganske selvforklarende, og blir utløst mot et nei. Vi tror at menn ikke er så komplisert å forstå, men i virkeligheten, selv om de har visse elementer om dem og deres liv, som er mystisk. Vel, å hjelpe deg å titte inn i deres sinn, eller i det minste, titt inn i et lite spekter av deres sinn, la oss komme til bunns i dette dilemmaet, som har gått i arv fra generasjon til generasjon, om hva gutta vil fra kvinner. Les mer på hva menn liker hos kvinner.
Hva menn vil ha i et forhold
Når du snakker om relasjoner, er konseptet litt store, fordi forholdet mellom en mann og en kvinne er ubeskrivelig. Det har ikke en egen definisjon som kan forstås bare ved å se eller lese om det. Det som gjør denne immaterielle forbindelse mellom to personer, slik fascinerende er at det er forskjellige lag skjult for mange av oss. Når jeg sier lag, mener I ulike faser av noe romantisk forhold.
Fase en er den første samspillet mellom to mennesker, vel vitende om at de har noen form for tilknytning og ønsker å være nær hverandre. Fase to er den dating perioden, da paret forsøker å lære om hverandres liker og misliker. Fase tre er forpliktelsesperioden, når du tar beslutningen om å være med den personen, uansett hvor hans / hennes natur er og hvordan det påvirker deg og ditt liv. Fase fire er når forholdet tar en tur til det største steget i ditt liv, mot ekteskap. Kanskje det er flere stadier før, i mellom, eller etter at de som jeg nettopp snakket om. Med andre ord, selv jeg er litt mindre i stand til å vite hele sannheten om utformingen av forholdet. Så, la oss holde disse stadier i tankene og gå videre til mer presserende saken, om hva menn vil ha i en kvinne og deres forhold. Les mer om hva menn finner attraktive hos kvinner. ; Når blant venner, taler det du tenker på. Prøv å ikke nøle fra faget selv, og selv om du tar feil, du i det minste gjorde ham stolt. , Ikke spill vanskelig å få når du er oppriktig interessert. Ingenting annet ville slå ham mer utenfor enn en kvinne utgir seg for å ikke legge merke til ham. Gjev din mann søl opp, fortelle ham, men bare én gang. Han vil komme meldingen, og du trenger ikke å mase på ham hele tiden. : Når en mann viser deg hvordan han bryr seg om deg og vil være i et forhold, ikke gjør noen form for antakelser om at han kanskje har lyst din søster, venn eller kollega. ; Mens din mann elsker å se på sport og muligens alt som skjer på tv, vil han legger merke til deg bare hvis du blir fin og litt rolig. Avbrudd for mye, og han vil stenge. ; Mens spør en mann for komplimenter om utseendet ditt, gjør hår, kjole, sminke, eller matlaging, ikke alltid tror han forteller sannheten. Vi pleier ikke å høre den faktiske sannhet, bare noe å gjøre oss føler bedre. I hovedsak, kan han bli liggende innimellom. , Han vil elske det faktum at du ga ham en jentete kallenavn. Men prøver å kontrollere følelsene dine foran hans fyr venner. , En eller annen gang, ikke din mann bekymre seg i håret, vekt, klær, og utseende. Ikke tro at du er den eneste med usikkerhet. , Nå og da, kan vi kvinner har våre rare humørsvingninger. Ikke skylde på PMS og ikke være frekk ham pga det. ; Menn elsker å le og ha det gøy med sine kjærester. Så, gjøre ham komfortabel og han ville henge rundt i ganske lang tid. ; Hva menn vil ha en kvinne fysisk
Når forholdet faller inn i den fysiske scenen, det pleier å bli interessant og spennende. Som din frieri beveger seg stadig, etter planen, vil det eneste fornuftige ting å vær holde forholdet fremover. Enten du ønsker å ta det så sakte som mulig, eller er du den typen person som ikke tror på å forsinke det uunngåelige, vil den fysiske delen av forholdet bli der til du gjør noe med det. Les mer om hva menn vil ha i et forhold.
Å være intim med fyren din er alltid velkommen av ham. Det er ikke noe mer tiltalende og opphissende enn tanken på ham med deg. Det er allment kjent at menn tenker på sex mer enn kvinner, og de er desperat venter på å komme til det stadiet. Selvfølgelig ville en hederlig mann respektere og gi deg tid å nå det fysiske nivået i forholdet, men du må styre klar av menn som har en tendens til å overse denne kritiske forutsetning. For å gjøre dette differensiering og gjøre opp tankene dine om hva menn ønsker av kvinner fysisk, la oss se hva deres sinn har å si om det. Les mer på hva menn ønsker kvinner å vite. , Første gang, selv de er så nervøs som du. Denne informasjonen kan være nyttig under den emosjonelle ustøhet som du kan gå igjennom mens du tenker på sex. ; Kom sommertid, bør det ikke være noe i skapet som starter med lange. , Dine fyren elsker å se deg i joggesko og shorts. Legg til en fargerik tank topp i mix og han vil være siklende over deg, no pun intended. ; La makeup av så mye som mulig. Natural er måten penere og mer sexy enn du kanskje tror. ; Menn som blir klemmer, kysser og holder hender også. Det betyr ikke nødvendigvis at de vil få deg i sengen. (Men det betyr ikke at de ikke tenke på det hele tiden. Du kan stort sett sier ordet og se hvordan de hopper på den.) ; Når han ikke ventet det, innimellom, famle ham i offentligheten. Prøv det og du vet hva jeg mener. , Noen ganger, selv gutta lurer på hvorfor enhver kvinne ville ønske å være med dem. Pluss når hun er så fantastisk som du er, er tvil doblet. Så på en måte, mener de å si takk, men kan ikke få ordene riktig. ; Menn har en tendens til å bli tiltrukket magre kvinner. Men det betyr ikke at du trenger å treffe gym som en galning for å tilfredsstille ham. En mann vil bli tiltrukket av deg hvis du er trygg og stolt i din egen hud. , Bare si ordet, og de er klare. Det er ikke nødvendig å legge subtile hint, eller unødvendige hentydninger. De liker ikke gjetteleken, og de aldri vil. ; Hold tilbehør til minimum. Det bør være mindre ting på deg, og flere av dere at han kan sjå. Annet enn det, er det stort sett jevn seiling derfra. ; Les mer på forholdet rådgivning for kvinner.
Etter å ha snakket om hva menn vil ha i en kvinne for så lang tid, alle jeg kan si på dette punktet er, prøving og feiling. Du aldri kommer til å faktisk vet hva som skjer i din manns hode hvis du ikke teste den. Men hold deg unna fallgruvene og ikke gjenta de tingene han ikke setter pris på. Ta hensyn til ham også, og se hvordan han går tilbake den tilbake til deg.

No comments:

Post a Comment