Tuesday 6 September 2011

Reparasjon Riper i skinn

Leather er et materiale brukes i tallrike elementer. Den har en unik sjarm som gjør elementene laget av det skiller ut av mengden. Det være seg en lær møbler, en ultimate stykke hjem innredning som forbedrer interiør eller en skinn veske som fullfører antrekket, er dens utseende unmatchable som for ethvert annet materiale. Men din favoritt skinnvarer kanskje tilfeldigvis få riper! Hva du gjør i disse tilfellene? Vel, kan du ikke ignorere det som det kan skade hele utseendet av sofaen. Ignorerer scratch kan videre føre til utvidelse av samme, så det er essensielt å gjenopprette klødd skinn på tid. Her er noen enkle måter å reparere riper skinn, som du kan prøve ut hjemme.
Fix ripete møbler i skinn, Før du starte arbeidet med å reparere riper skinn, er det best å undersøke hele stykket og sjekk om det er noen flere riper.
For mindre riper; Orange olje, er en av essensielle oljer som kan brukes til å reparere riper lær. Alt du trenger å gjøre er å ta orange olje på en myk klut og bruke den på scratch. La det trekke i noen minutter og tørk av med en ren myk klut. På samme måte kan du bruke olivenolje for skinn rive reparasjoner. Påfør det på same måte og reparasjon klødde skinn i få minutter. Du kan benytte disse rettsmidler for skinn møbler reparasjon i tilfelle den har mindre riper. Her er mer på hvordan å reparere skinn elementer.
For store Riper; Ta følgende materialer og begynne å arbeide på denne brikken for perfekt lær ripe reparasjon. Clean myke kluter, fint sandpapir, rubbing alkohol, colorant, svamp, airbrush og en fugemasse. Colorant må velges slik at de passer med de eksisterende skinn farge. Her er fremgangsmåten for å reparere riper skinn utmerket. ; Rengjør området rundt scratch ordentlig. Ta en fint sandpapir og gni den over dette ripe og området rundt. Dette trinnet vil visne fargen på dette området, men ingen trenger å bekymre deg, vil vi jobbe med det senere. ; Bruk en myk klut, dempe det med isopropanol og gni den over pusset overflate. , Start prosedyren for å bruke fargestoffet over scratch. Ta det på en svamp og DAB det over scratch å danne et tynt lag. Sørg for at den dekker det åpne skinn som er synlig inne i grunnen også. ; Når dette tørker, gjelder neste strøk av samme colorant ved hjelp av en airbrush. Airbrushing vil hjelpe det blandes godt med nabolandet stoffet. La den tørke og påfør et mer pels om nødvendig. , Nå her er det viktige steget i hele oppgaven. Påfør fugemasse over det reparerte skinn. De fleste av tetningsmasse vil ha retningslinjer for bruk skrevet over det. Best å følge dem for å få riktig beskyttelse lag over den skadede stykket. ; Les mer på lær Reparasjon:; skinninteriør reparasjon; skinnsofa reparasjon; Leather Sofa Repair; Dette var noen få måter å reparere riper lær. Selv om du kan bruke disse til å reparere mindre eller lange riper for de store, dype riper, her er en smart idé. Fikk en ekstra stykke skinn? Kan være at din gamle veske eller bag som matcher fargen på sofaen din. Du kan også få slike brikker i craft butikker også. Så får en slik matchende stykke, større enn scratch og reparasjon dype riper skinn. Stitch det over lær elementet for å dekke scratch. For de stilige lær poser eller vesker kan du melde deg en kontrast farget skinn bit og sy det å gi et trendy utseende sammen med fikse scratch. Du kan også sette stor synlige sting for å gjøre det mer avansert. Etter vanlig skinn møbler omsorg vil bidra til å opprettholde den elegante utseendet til alle de skinnvarer du bruker.

No comments:

Post a Comment