Wednesday 28 September 2011

Fade Age Spots

Det er ingenting noen kan gjøre med alder og man må lære å akseptere det som kommer med det. Et slikt tegn på aldring er starten av alder flekker. Disse flekkene ofte vises når vi blir eldre, og det er derfor mange synes det er vanskelig å håndtere dem, fordi den direkte påvirker deres utseende. Øvrige tegn som sykdommer eller et generelt tap av energi, kan de håndtere. Men med starten av alder flekker er de smertelig minnet på at de er aldring. Hva som gjør det enda mer vanskelig er at det er ute i det åpne for å se også. Det er derfor mange mennesker ønsker å vite hvordan man fade alder flekker slik at de ikkje er henvist til "gamle" kategori. Alder flekker kalles også lever flekker og er vanligvis funnet på baksiden av hendene, på brystet, ansiktet og ryggen. De kunne variere fra veldig lys til veldig mørke toner av brunt. Disse ofte føre til vanskeligheter for mennesker og det er derfor de ønsker å vite hvordan å blekne alder flekker. Så la oss gjøre nettopp det i dag, la oss snakke om løsningen for pigmentflekker og hvordan du fade alder flekker naturlig. Klar?
Fade Age Spots - Hjem Rettsmidler
Det er visse ting som du kan gjøre i den komforten av ditt eget hjem for å hjelpe fade alder flekker. Her er noen av disse løsninger på hvordan du får perfekte hud:
Unngå solen, det har vært studert at over-eksponering for solen setter en mer utsatt for å utvikle alder flekker. Derfor, selv om du ikke har pigmentflekker, er det mulig å forhindre deres utbruddet av å unngå solen så mye som mulig og dermed fører til god hud omsorg. Når du må gå ut i solen, og pass på at du beskytter deg selv ved å bruke klær som dekker deg fullt, bruker solkrem liberalt (SPF 30) og med hatt.
Diet Endre, her er noen pekepinner på hvordan disse endringene i ens kosthold vil bidra til å falme alder flekker på huden:; Drikkevann bidrar i Flushing ut giftstoffer fra kropp. ; Endre spise stiler å inkludere et balansert og sunt kosthold. Det betyr å ha nok av frukt og grønne bladgrønnsaker. ; Unngå å ha rask mat, bearbeidet mat og junk food. Så også koffein, nikotin, sukker, alkohol og harsk oljer. Alt dette vil rane huden av næringsstoffer og føre det til alder raskere. ; Inkluder næringsstoffer som beta karoten, vitamin A, vitamin E og vitamin C i kosten. Disse hjelpemiddel i bremse aldringsprosessen og hjelp i vev reparasjon. Matvarer som gulrøtter, gresskar, appelsiner, peanøtter, mandler, grønne bladgrønnsaker, kokos vann, druer, papaya og ostemasse vil ha disse næringsstoffene i overflod. ; Godhet Lemon, Lemon er en ypperlig produkt å bruke når det gjelder hvordan å blekne alder flekker. Her er noen måter du kan bruke lemon. ; Lemon Wedge - Ta en kile av sitron, og dryss litt sukker granulater på alder flekker og gni sitron kile over det i 10 minutter. Gjør dette minst én gang i uken, og overtid du vil merke alder flekker har redusert. , Sitron og Buttermilk - Hjemmelaget buttermilk i seg selv er en bevist middel for å redusere flekker, fregner og bli kvitt soling. Klem 2-3 dråper sitronsaft i noen buttermilk og bearbeid ansikt / nakke / rygg med det. Fortsett å gjøre dette for en måned eller så. ; Andre produkter, her er noen andre naturlige produkter som du kan bruke til å blekne alder flekker på ansiktet og andre deler av kroppen:; Ta noen appelsinjuice og bland det med eplecider eddik i en 01:02 rasjonen. Nå bland denne løsningen og spres med ved hjelp av bomull. ; Fordelene med Aloe Vera er kjent for år nå. Bruk aloe gel og gni den over flekker. Du vil merke en sterk forskjell fort nok. , Riv en løk og bland saften med eddik og gjelder i flekker, to ganger i døgnet. ; Lag en blanding av honning og ostemasse (både 1 ts), deretter bruker du og la på i 30 minutter. Skyll med kaldt vann. , Castor, fiskeolje eller vitamin E vil alle gi gode resultater å blekne alder flekker. ; Andre enn disse hjem rettsmidler for å fade alder flekker, det er en rekke av forbrukerprodukter som er tilgjengelige i disse dager. Du kan prøve disse eller gå inn til bleking av huden. Les mer på alder flekker hjem rettsmidler.
Les mer på:; lysere mørke flekker; Fjern mørke flekker; Nå som du vet de forskjellige måtene å visne alder flekker, bruker dem til å se gode resultater. Men selvfølgelig, til enklere måte håndtere dette problemet er å hindre å få pigmentflekker i første omgang. Likevel, selv om du har dem allerede, trenger du ikke å bekymre deg nå gjør du?

No comments:

Post a Comment