Wednesday 7 September 2011

Hjemmelaget Body Scrub Oppskrift

Peeling av huden er nødvendig for å bli kvitt de døde cellene til stede på det. Body scrubs er bare exfoliating blandinger at hjelp til å fjerne de døde cellene på huden og også utsett friske glatte nytt lag av huden. Skin exfoliation gjør huden sunn og legger til at naturlig glød til kroppen. Selv om du kan kjøpe ferdiglagde kroppen scrubs fra en kosmetisk butikk, forbereder hjemmelagde body scrub er ganske enkelt. Exfoliant, duft og olje, er tre grunnleggende ingredienser av kroppsskrubb. Ris, sukker og salt, er eksempler på exfoliants brukt i kropp scrubs. Essensielle oljer brukes for duft og oljer liker mandelolje eller jojobaolje brukes som transportør oljer. Alle disse ingrediensene er lett tilgjengelig og dermed, gjør hjemmelagde kroppsskrubb er veldig enkel og lett. Gitt nedenfor er slike enkle hjemmelagde kroppsskrubb oppskrifter.
Hjemmelaget Body Scrub Oppskrift # 1
Ingredienser; Coarse brunt sukker - 1 kopp; Liquefied kokos olje - ½ cup; Pure vanilje extract - 1 ts; Pure kokos extract - ½ ts; usøtet mørke kakao pulver - 3 spiseskje; Veibeskrivelse
For å forberede dette kroppsskrubb oppskriften, tar en liten bolle og kombinere olje, sukker og kokos ekstrakt. Du kan justere mengden av ingredienser for å oppnå ønsket konsistens eller tekstur i blandingen. Deretter tilsett kakao pulveret i blandingen og overføre blandingen til en liten plastikk boks. Kjøle glasset jar og din hjemmelagde kroppsskrubb er klar til bruk. Les mer på brunt sukker scrub oppskrift.
Hjemmelaget Body Scrub Oppskrift nr. 2
Ingredienser; Plain instant havregryn - 1 kopp; Honey - ½ cup; Egg hvit - 1; Veibeskrivelse
For å forberede denne hjemmelagde kroppsskrubb for tørr hud, ta en bolle og tilsett havre til det. Crush på havre med baksiden av en skje. Kombiner honning og egg hvite til knust havre og bland ingrediensene godt. Påfør denne blandingen skikkelig til huden og gni det i ca 2 minutter. Deretter la skrubbe tørke en stund og skyll den av med vann. Unngå bruke denne scrub on solbrenthet huden. Les mer på hudpleie.
Hjemmelaget Body Scrub Oppskrift # 3
Ingredienser: Almond olje - ½ kopp; Sea salt - 1 kopp; Essential olje - 5-15 drops; Veibeskrivelse
Dette er en av de beste hjemmelagde kroppen scrubs som kan brukes som et billig exfoliating scrub hjemme. Ta en liten bolle og putte salt i det. Deretter kombinere mandelolje til den og blande ingrediensene med en trepinne. Bland til du oppnår en god jevn tekstur, men ser at det ikke er for fet. Så forsiktig kombinere dråper eterisk olje til denne blandingen og blander dem sammen. Kan du bruke denne hjemmelagde kroppsskrubb en gang i uken. Les mer på døde havsalt kratt.
Hjemmelaget Body Scrub Oppskrift # 4
Ingrediensene; Hvit sukker - ½ cup; Coconut melk - 3 ss; Jojoba oil - 3 ss; fersk papaya - ½ cup; Guava - ½ cup; Veibeskrivelse
Ta en bolle og kombinere sukker, jojoba og kokosnøtt melk i den. Så puré papaya og guava i food prosessor, og overføre denne mosen inn i sukker-olje blanding. Ta en peelingbørsten og kjøre den over kroppen og skyll av i dusjen. Med hjelp av en håndkle, tørk huden og påfør blandingen på din kropp. Overlat det 5 til 20 minutter, og skyll skrubb med varmt vann.
Les mer på:; Hjemmelaget Facial Scrub, Exfoliating Body Scrub; Foot Scrub Oppskrift: Dette var noen enkle hjemmelagde body scrub oppskrifter. Så, hva venter du på, samle alle de ingrediensene som kreves for å gjøre hjemmelagde kroppsskrubb, bruker det og få en fin glød på huden din. Good Luck!

No comments:

Post a Comment