Saturday 10 September 2011

Beroligende Colors

Hvorfor trenger vi rolige farger rundt oss? Fordi vi trenger noen sted der vi kan slappe av, komme vekk fra alt stresset som stadig hounding våre liv og la oss ro i sinnet. Stress er nå en uunngåelig del av våre liv, enten vi er gamle eller unge. Det er således ideelt å ha beroligende farger i miljøet vi tilbringer mesteparten av vår tid i. For barn, ville skoler gi dempende farger for klasserom, mens for oss arbeide mye bør vår arbeidsgivere gi dempende farger for kontor. Tilstedeværelsen av slike beroligende farger har en nesten terapeutisk effekt på sinnet og hjelper håndtere stress på en bedre måte. For å forstå hva slags beroligende farger vi bør innlemme i våre omgivelser og å dra nytte av den nevnte effekten, presenteres her er en guide på en rekke beroligende farger for deg å velge mellom.
Valget av rolige farger
Ifølge det grunnleggende av farge psykologi, ville alle de fargene som kvalifiserer som kule farger være en del av beroligende farger. Noen ganger, for en avslappende og beroligende effekt, vil noen varme farger også kvalifisere som beroligende farger. For å forstå dette bedre, har effekten av hver farge som kan brukes i riket av interiøret maleriet blitt forklart nedenfor.
Blue; Blue har alltid vært en farge av ro og ro. Det har alltid vært identifisert med beroligende effekten av havet og beroligende effekten av himmelen. Fargen blå har en helbredende effekt på kropp og sinn, og har evnen til å indusere søvn, det er derfor det er en foretrukket farge i rehabilitering og sykehus. Det er også blitt funnet for å senke blodtrykket. Du trenger imidlertid ikke ha dette i tankene når du velger blå for rommet ditt eller på kontoret. Skyggen av blått du velger kommer til å fremkalle lignende følelser. Eksempelvis er en lyseblå sannsynlig å roe sansene, men en mørkere blå kan det virke overveldende. Dessuten, er for mye blått i et bestemt rom skal gi en kald følelse, ikke en som er avslappende og beroligende. Hvis du vil bruke blå som ett av de dempende farger for soverom kombinere det med en mørkere blå, for å oppnå en balanserende effekt. Break monotonien ved å legge ett dash av gult, eller hvite i form av tilbehør eller møbeltrekk. Blue er også velegnet som en av kontoret lakkfarger, når de brukes på nevnte måte, men med et betydelig mengde andre farger.
Violet; Fargen fiolett, skapt av blandes sammen røde og blå, inneholder innslag av både impulsivitet og overgivelse. Fargen lilla har alltid vært forbundet med magiske og mystiske elementer og er funnet å representere ønske og intimitet. Dermed gjør det en ideelt dempende farge for et soverom. Med sin evne til uskarphet tanker, ville det kanskje ikke være perfekt for et kontor. Derimot, når kombinert med en mørkere lilla og selv tinges av blått og grønne, fiolett ville gjøre en flott base som beroligende farger for stue fargeskjemaer.
Green, Green ikke bare symboliserer overflod av naturen, men også økonomisk vekst. Denne fargen er kjent å behage sansene og er en annen valgt farge å bli inkludert i miljøet av disse gjennomgår helbredelse av sinn og kropp. Videre har et rik grønn farge evnen til energi kroppen på en måte som ikke stressende. Dermed grønn maling farger gir tilstrekkelig mengde av komfort og energi, og er en balansert farge i seg selv, skal brukes til et soverom, stue, kontor eller klasserom.
Gul; Selv en varm farge, har rett fargetonen av gule evnen å slappe sansene og fremkalle en gledesfylt og optimistisk sinnstilstand. Gul har alltid vært forbundet med glede, glede og latter. Det har også evnen til å øke kreativitet. Dermed, når brukt et kontor oppsett, toner av gule grenser mot en kjedelig gull er perfekte å bringe frem det beste i ansatte. Selv i et klasserom disse fargene er perfekt å ta med barna i sitt rette element. Grunnen til at det har blitt inkludert som en av rolige farger er fordi den har evnen til å fremkalle slike følelser uten overveldende at personen oppholder seg i det miljøet. Som sådan, den ikke induserer stress, reduserer heller det, og hjelper med rasjonell tenkning og en skapende tankeprosessen.
Peach; Mens appelsin er i seg selv et levende skyggen, lysere toner av denne fargen har en lignende effekt på tankene, som gjør gult. Selvfølgelig er en lys oransje kommer til å forverre stress, men mildere toner av denne skyggen er et bedre valg for avslappende farger, og fungerer godt for alle typer miljø.
White, det mest nøytrale fargen av alt, hvit har evnen til å reflektere vakkert, alt rundt det. Det er definitivt det mest beroligende farger, som det gir en følelse av plass, som vi føler mangler når vi blir overmannet by negative følelsene. Når de brukes i riktig mengde, som base farge, sammen med noen av de ovennevnte beroligende farger, jobber hvitt faktisk å øke effekten av alle disse fargene. Selvfølgelig, ved bruk i større mengder, tenderer det til å generere en kald følelse og skaper en følelse av ubehag.
For mer informasjon om effekten av farger på sinnet, ta en titt på rommet farger og stemninger og rom fargene og hva de betyr.
Å oppnå den ønskede effekten av disse beroligende fargene, bruke dem i riktig mengde. Du kan fortelle slags effekten en farge har på deg, når du går inn et rom som har blitt malt i den fargen. Selv den mildeste fargen, da brukes for mye, er overveldende og gjør mer skade enn godt. Som sådan, kombinerer disse fargene sammen og finne en balanse i henhold til din personlige preferanser og din sinnstilstand.

No comments:

Post a Comment