Tuesday 27 September 2011

Teksturert tak

Å ha en strukturert taket er en god idé å legge et stilig utseende til hele rommet. Definitivt, er at vanlig taket ikke er en passe, men i dag, er mange velger for strukturerte taket teknikker sammen med strukturerte veggene. Denne typen dekorative tak kan alene være tilstrekkelig til å forskjønne rommet ditt, i stedet for å arbeide på alle veggene. Mens mange kanskje unngå det bare vurderer det som en unødvendig utgift, la meg fortelle deg at det hjelper også å smart skjule de hull og sprekker i taket. Textured maleriet er også kjent som faux maleri eller faux etterbehandling, og er vanligvis brukes i innredning. Det finnes ulike strukturerte taket mønstre der du kan vurdere før de ferdigstiller en. Her er noen ideer og teknikker for å få det strukturert taket gjort.
Typer Teksturert tak Techniques
Grer Technique, dette er en teknikk som kan brukes til å opprette et vakkert tak. Denne typen er i utgangspunktet preget av en virvlende mønster. Å ha to nyanser av samme farge er en flott måte å gjøre denne type teksturerte taket se enda mer attraktivt. Dessuten kan du også velge ett glass farge som vil legge på skjønnhet swirlene. Dette tekstur gjøres med skum valsen og gummi kam-verktøyet. Du kan opprette ulike strukturerte tak design bruker dette gummi kam-verktøyet. Bortsett fra uniform swirl mønstre, kan du få en variasjon i midten av himlingen. Les mer om interiør maleri.
Knock Down Technique, denne teknikken gir et fremtredende se til taket. A taping kniv brukes til å gjøre den viktigste delen av dette prosjektet. Den malte overflaten er knock-ned av holde denne kniven ved lav vinkel. Kniven er flyttet i forskjellige retninger for å gi taket overflaten et tilfeldig utseende. Vanligvis fungerer én farge bra i denne design. Dette er også en av populært valgte vei beautifying taket, også kjent som popcorn tekstur teknikken. For de tak som har en POP design danner en ramme, slå ned tekstur ser veldig classy. Her er hvordan du får det knockdown taket tekstur.
Hopp Trowel Technique; Denne teknikken vil gi taket en tekstur med medium og stor avstand mellom slag. Du vil trenge en 12 tommers drywall kniv til å lage denne tekstur etter to lag med base farger brukes. Du vil jobbe med den ferske anvendt andre strøk. Holding kniven parallelt til taket, gi noen middels lengde, hopper over slag for å oppnå dette ser. Husk å ikke ha noen parallell eller side-sidig strøk. Tegn slag på ulike vinkler for et perfekt hopp sparkel strukturert taket. Fullfør strukturert taket maleriet jobb ved å bruke 1-2 flere lag med farge etter den teksturerte taket tørker helt av.
Bortsett fra disse teknikkene, kan du ha ulike andre teksturert taket design å din nåde rom. Like etter farging taket med en skum rull, kan du bruke forskjellige elementer til å skape unike struktur mønstre. Stukk Tampico pensel, visp kost, kammer eller sammenkrøllet papir kan brukes for å ha en endelig ser teksturerte maling jobb. Hvert av disse materialene vil gi et annet utseende på den malte taket. Du kan dra disse forsiktig på en halv-tørre malte himlinger i svingete, rette og vinklet slag som per utseendet du ønsker å ha. Eksperimenterer med fargene og malerverktøy i små området før du starter jobben er en god idé. Dette vil sikre at endelige resultatet er et ekstremt vakkert ute strukturert taket. Legg noen trendy lys inventar til tak og markere denne delen av rommet ditt.

No comments:

Post a Comment