Saturday 3 September 2011

Garage Door gjenanskaffelseskost

Mange av oss ønsker å bytte ut våre utdaterte garasjeporten med noen nye og stilige garasjeporter, slik at vi kan forbedre utseendet på ytre del av våre hjem. Bytte ut gamle garasjeporter med noe nytt, og dekorative ikke gir bare et nytt ansikt til din hjemme arkitektur, men det gir deg også fordeler i form av energi isolasjon.
Garasjeporten gjenanskaffelseskost er et annet parameter at mange huseiere er opptatt av og en bevissthet om garasjen gjenanskaffelseskostnaden hjelper dem å være forberedt på å håndtere sine budsjetter.
Skifte Garasjeporter kostnadseffektivt
En riktig estimat av garasjeporten kostnaden er viktig når du tenker eller planlegger å installere en garasjeport. Videre må du være oppmerksom på størrelse og type garasjeporten du er interessert å installere. Selv planlegger å kjøpe garasje dører og vinduer, er det tilrådelig å sjekke regler og byggeforskrifter gjeldende for dører i ditt område. Dette høres kanskje ubetydelig til personer bosatt i lite vind soner vil imidlertid, for de som er bosatt i høy vind sone risikoområder, kan de kanskje velge en høy vind kode døren. Å gjøre en grundig research før du kjøper garasjeporter er viktig. En god kvalitet tilpasset døren kan koste nær ca kr 10.000, men for høy vind sone områder, er det verdt å investere i dem. Garasjeporten erstatningskostnadene omfatter fjerning av garasjeporten, installere den nye så vel som arbeid og skatt avgifter.
Cost of Garage Door erstatning
Generelt, bestemmer hvilken type garasjeport som du tar sikte på å installere garasjen gjenanskaffelseskost. Garage dører er i form av tilt opp modeller eller hengslet paneler som vanligvis rulle opp og ned. Hvis du har en garasje av en gjennomsnittlig størrelse (16 x 7 fot), og deretter å installere en ny tilt opp garasjeporten, ville garasjeporten gjenanskaffelseskost være rundt US $ 400 til US $ 700. Vippe opp garasjen modeller er rust motstandsdyktig og lett vekt. De er en egnet og økonomisk valg.
En tilt opp garasje dør dimensjoner ca 16 x 7 som er laget av tre, er garasjeporten utskifting koster mellom US $ 400 til US $ 700. Flere andre typer garasjeporter, som flerdelte rulle opp tre dører som kan males koste rundt US $ 800 til US $ 1000. Vanligvis tre garasjeporter ser naturlige ut, stilig og elegant derimot, pleier de å være dyrt med økningen i kvaliteten på trevirke. Kundene må være klar til å betale nær rundt US $ 750 til US $ 1200 for en enkel middelsstor stål garasjeporten.
Du kan lese mer på:; Garage Door Spring gjenanskaffelseskost; Bytt Garage Door Springs; Feilsøking Garage Door Opener Problemer; Det finnes ulike alternativer for installasjon av garasjeporter og hvis du elsker å arbeide for hjem reparasjon fungerer, og deretter installere en garasjeport kan være en interessant oppgave for deg. Vanligvis kan garasjeporten gjenanskaffelseskost for et lag på to personer koste alt mellom US $ 300 til US 500 dollar. Dette avhenger av ulike faktorer som type dør valgt og andre faktorer.
Hvis du har noen praktiske erfaringer med arbeid i hjemmet forbedring planer eller har du venner som kan hjelpe deg i prosessen med å installere garasjeporter så kan du muligens spare en viktig del av arbeidet koster. Du kan sjekke ut på hjemme forbedring butikkene som gir bistand til verktøy i tilfelle du nærmer deg dem for å få noen retningslinjer for å erstatte garasjeporter. Men, hvis du ikke har tid eller du kan ikke styre monteringen selv, så tar hjelp av eksperter er alltid en klok avgjørelse.

No comments:

Post a Comment