Wednesday 14 September 2011

Bursdag Pranks

Bursdager er en tid for å feire med gaver, kake, ballonger og en fest. Men det er også en fin tid å legge til noen morsomme og rampestreker til lykkelige anledningen. Tradisjonelt er bursdag gutt / jente skal behandles best og ingen er ment å være bety for dem siden det er deres store dag! Men litt victimizing prank på dem ville ikke skade om de har en god sans for humor.
Bursdag skøyerstreker er alltid ment å være leken og aldri skade noens følelser. Således hvis du er den som trekker den av, pass på at du ikke rotet opp så fattig person bursdag i stedet for å gjøre det flott. These prank ideer kan være så mye moro som du vil de skal være forutsatt at du gir den personen hans / hennes bursdagsgave til slutt. Å vite noe slikt god bursdag skøyerstreker, tar en titt på følgende avsnitt og ha det gøy å spille dem over offeret.
Bursdag prank ideer
Det er mange bursdag sprell man kan dra på bursdag gutt / jente enten i skole, college, kontor og til og med hjemme. Dersom de venter en overraskelse parti (som alle gjør), kan du istedet spille en prank på dem og så når de er overbevist om det er ingen fest, overraske dem med en! Som dette er det mange flere slike bursdagsfest skøyerstreker satt sammen her nede bare for deg, så gå videre og ha det gøy! Mer om pranks å trekke på venner.
Slå Klokke; snart bursdag person er i søvn natten før bursdag, tilbakestille alle klokker i huset og mobiltelefoner med to timar før! Det betyr at dersom det er 2 am tilbakestille dem til 12 am, og tenker det er 12 er av den personens fødselsdag, han / hun vil våkne opp to timer tidlig venter på samtaler eller ønsker. Men at fattige person må vente ytterligere to timer før alle feiringen og som virkelig kan teste hans / hennes tålmodighet. Er ikke det en flott måte å starte noens bursdag? Mer om store sprell.
Ballonger og ballonger, Hvis det er en av dine kollega eller venn fødselsdag, kan du ta hundrevis av ballonger og stable dem opp enten i hans / hennes rom eller i avlukket hvor han / hun arbeider. Også fjerne alle ting fra båsen eller rommet i et annet område butikk og på grunn av ballongene over alt den vil se ut full. Den søte overraskelsen av så mange ballonger vil snart bli konvertert til horror for hvor akkurat hans / hennes ting er borte! Da kan du sende bursdag person på en skattejakt for alle sine ting og har en god latter på prank. Dette en av de bursdag sprell alltid fungerer og gjør en flott humor situasjon. Mer om avlukket skøyerstreker.
Sand hull på stranden; Hvis du er på stranden i løpet av en venns bursdag, ta ham / henne ut i sanden og legge seg ned på sand over håndklær for noen sø Be personen få deg en drink mens han / hun er borte, grave et hull i sanden hvor han / hun ligger og plasser håndkleet akkurat der det var. Pass på at hullet er ganske stort slik at personen faller rett inn i den. Når offeret kommer med drikke, ta drikker første slik at de ikke søler og dem og la ham / henne nyte det store fallet i sanden hullet mens du nyter en god latter og en drink. Dette vil sikkert være en av morsomme bursdag pranks du noen gang kan komme opp med, så prøv det! Mer på morsomme sprell.
Post Ids all over; Dette er en veldig freaky prank og tar mye tid å fjerne det. Du kan feste så mange innlegg IDer over hele vegger og ting i bursdag personens rom, bil eller hytte og gjøre dem farget. Ikke gå glipp av en plass på noe og dekke den med papir eller innlegget IDer. Dette vil virkelig plager bursdag person, og når han eller hun har virkelig nok, overraske ham / henne med en dekorert rom og kaste dem en fest! Det vil definitivt bli en morsom spøk å trekke av på alle som forventer å ha en flott bursdag! Mer om harmløse skøyerstreker.
Med disse sunne bursdag spillopper ville du definitivt ha det gøy sammen med bursdag person som de er ikke veldig offensiv. Hvis de skadet noen du alltid kan overraske dem med en nydelig bursdag fest, så bursdag person vil også ta det i en god sans for humor. Så ha det gøy og nyte disse bursdagen sprell med venner og familie.

No comments:

Post a Comment