Sunday 4 September 2011

Navlen Piercing Informasjon

Piercing som er lokalisert i nær tilknytning til navlen kalles navlen piercing. Det er behandlet som et type overflate piercing fordi det involverer piercing av et flatt område av huden, ikke et stykke av vev som en øreflippen, lip eller nese. Standarden navlen piercing involverer innsetting av en buet vektstang gjennom huden rett nedenfor navlen. Hvis du ønsker, kan du bruke ornamenter på vektstang og la den dingle over navlen. Det er ingen tvil at navlen piercing har blitt populært i mange år nå og fremdeles er en av de kjepphest ting. Denne artikkel gir deg noen grunnleggende navlen piercing informasjon.
Navlen Piercing Prosedyre
A navlen piercing er ganske lett å utføre og ikke involverer mange komplikasjoner. Å legge til denne informasjonen på navle piercing, helbreder det mer komfortabelt i forhold til andre former for piercinger. Du kan få navle piercing gjøres enten av en profesjonell eller av deg selv. Det er en standard prosedyre for å pierce navlen. Den profesjonelle følge standard teknikk med liten eller flere modifikasjoner. Du kan følge standard prosedyre på komfort i ditt hjem for å få navlen hull.
Som alle øvrige typer body piercing, navle piercing starter med å rydde opp i området. Vanligvis er en kirurgisk skrubb brukes til å rense navlen og huden rundt det. Når området er rengjort grundig, ta det kirurgiske blekk og penn for å markere to punkter. Punktene kan være over, under, eller enten på sidene av navlen. De to punktene bør være merket akkurat der du vil ha piercing.
Hold huden dekker merket punktene stram med en klemme. Trekk festet huden litt vekk fra kroppen. Dette bestemte trinnet bør gjøres med største forsiktighet og omtanke as slipping av huden vil forstyrre plasseringen av punktene og piercing som helhet. Når alle trinnene ovenfor er gjort riktig, er det tid for selve piercing. Ta en sterilisert nål, og juster den opp på en rett vinkel med festet huden. Stikk nålen gjennom huden. Du vil føle en plutselig intense smerte men prøv å bære det. Modig og sette smykker i hull i huden umiddelbart. Hvis gjennomboret huden er blødning, tørke blod av med en bomullsdott. Du kan søke en antiseptisk lotion for å beskytte piercing ikke blir infisert.
Navlen Piercing ettervern
Navlen piercing kan produsere en utladning som er klissete og hvit eller off-white i fargen. Du kan finne at utslippet tørker opp og skorper over piercing og på smykker. Problemet med utslippet er helt normalt og generelt der i begynnelsen. For å hindre at tilstanden i å ta en alvorlig form, må du ta godt vare på navlen piercing fra første dag. Enkelte av forslagene på navlen piercing ettervern er angitt nedenfor. ; Ikke berør navlen piercing unødvendig. , Hvis du må ta på den, vask hendene godt med en antiseptisk såpe. ; Ikke gå med trange klær som produserer friksjon i området av navlen piercing. ; Ikke ha stor belter, drakter og strømper. ; Unngå å sove på magen da det kan irritere navlen piercing. ; Bruk alltid rene klær som det vil redusere sjansene for smitte. ; Hold omgivelsene rene for grunnen samme som ovenfor. ; Rengjør navlen piercing med en desinfiserende såpe gang om dagen. ; Fjern alle crusty formasjonene ved rengjøring navlen piercing. ; Ikke bruk alkohol eller peroxide å rense navlen området da de kan tørker ut skinnet stede der og utsett den for smittestoffer. , Vask navlen piercing med en salt vann oppløsning en gang daglig, helst før sengetid. ; Unngå svømming til navlen piercing leges helt. ; Unngå gjør streng fysisk aktivitet da det kan føre til svetting, som selv kan øke sjansene for infeksjon. ; Les mer på:; Navel Piercing infeksjon; Infected Navel Piercing; Double Navel Piercing, I tillegg til punktene nevnt i denne artikkelen på 'navle piercing informasjon', bør du prøve å spise sunt. En sunn og godt balansert kosthold vil øke kroppens naturlige helbredende evner. Dette igjen vil redusere navlen piercing helbredelse tid. Bruk navle piercing informasjonen i denne web siden når du ønsker å få det gjort.

No comments:

Post a Comment