Thursday 8 September 2011

Møbler Maling Teknikker

Maleri møbler er en enkel og lett metode som kan forbedre utseendet på et gammelt møbel. Samtidig, kan malte møbler forbedre den generelle interiørbladene i huset. Møblene i våre boliger er hovedsakelig laget forskjellige materialer. Å gi et enhetlig utseende til alle av dem er ganske utfordrende oppgave. Du kan oppnå dette ved hjelp av noen møbler male teknikker
Møbler Painting Ideer
Teknikkene maleri gitt her er ikke annet enn noen interessante ideer til å dekorere møbler og gjøre dem attraktive. Noen av de mest populære møbler maleteknikker som får et unikt se til møblene er følgende:
Antique Look: I denne metoden, er arbeidet med å oppnå en antikke møbler utseende. En rekke lag med maling er brukt for denne type effekt. Dette kan lages ved å bruke flere lag med maling. Du kan bruke tre forskjellige farger av maling til dette formålet. Påfør første strøk med maling, og la det tørke opp fullstendig. Deretter gjelder det andre laget med en annen maling farge. Når andre strøk er tørt, så sand noen av overflater på møblene for å avdekke de underliggende maling. For eksempel på en stol armene mister maksimal farge. Derfor kan du sand armene til stolen. Bruk tredje maling farge bare i noen små områder som kantene som tegn på aldring. Valg av riktig type farge kombinasjon er svært viktig for dette formålet. I stedet for noen lyse farger, bruke litt dempede farger.
Shabby Look: Som navnet antyder, en slitt ut, er bekymret ser gitt til møbler. Anvendelse av glasuren vil hjelpe deg å oppnå denne looken. Først av alt, du må bruke en olje basert maling for å danne basen strøk. Til dette kan du velge hvilken som helst lys farge som off white, blek gul eller rosa. Når denne malingen har tørket ordentlig opp, glasuren malingen påføres. Vanligvis nyanser pf brunt er valgt. A glaserer er forberedt ved å fortynne et vannbasert maling ved å blande litt vann i den. Påfør første strøk av glasuren over hele den nylig malte møbler og la det tørke i noen tid. Så ta en myk klut, fukt den lett og gni den over glasuren. Sporene etter glasuren som er samlet inn i kurver og sprekker vil vise den aldrende effekt. Etter det første strøket hvis du finner at Glasseringen er ikke merkbar, så kan du legge til flere antall strøk.
Fet Look: Når du er klar til å eksperimentere med utseendet på møbler, da har du flere alternativer tilgjengelig med deg. Du kan bruke tre forskjellige nyanser av samme farge og bruke dem i ulike deler av møblene. Hold lyset nyanser på den lett synlige delene og mørkere toner for hjørnet områder av møbler. Du kan bruke lyse neon farger i forskjellige nyanser for et dristig utseende. Paint bena på møblene med en farge som kontrast til fargen på setet og baksiden av stolen. Gi et unikt utseende til forsiden av kommoden ved å male forskjellige farger på hver av skuffene. En annen idé er å holde en sterk base farge på hvor multi fargede bilder av ulike former og størrelser er malt. Bruk latexmaling penner eller stensiler til å lage slike planer. Lær mer om å male møbler ideer.
Håper disse møblene maleteknikker hjelpe deg å bli en kort idé om hva du kan forvente fra maling jobben. Du bør alltid bruker dine kreative sinn å komme opp med mer interessante møbler maleri ideer som passe smak. Til slutt vil jeg gjerne gi deg noen møbler maling tips. Mens male møblene, begynne å jobbe fra toppen og gå nedover. Det anbefales å bruke en primer før påføring av maling, så hjelper det at malingen fester godt til overflaten. Hold arbeidsområdet godt ventilert eller annet du kan føle deg kvalt. Dekk bunnen av arbeidsområdet med gamle aviser eller drop kluter for å beskytte den mot drypper maling.

No comments:

Post a Comment