Sunday 25 September 2011

Vaskemaskin vil ikke Spin

Livet uten en fungerende vaskemaskinen kan være tøff! En av mest vanlige vaskemaskinen problemer er dets standhaftig nektet å spinne. Det er mange grunner til at en vaskemaskin ikke vil spinne. Du kan alltid velge å ignorere og håper at maskinen vil løse seg selv og begynne å spinne på egen hånd! Når du har brukt din lager av brukbare klær og 'å være vasket klær holde hopet seg opp, på et tidspunkt, må du gi opp din tro på mirakler og komme ned for å finne ut hvorfor vaskemaskinen ikke vil spinne! I denne artikkelen diskuterer jeg vaskemaskin feilsøking med særlig fokus på tilfelle av vaskemaskinen ikke å kunne spinne.
Hver apparatet inkludert en vaskemaskin har enkelte problemer som du kan fikse på egen hånd, mens det er noen som er best overlatt til en erfaren håndverker. If vaskemaskinen ikke vil spinne fort eller ikke vil spinne det hele tatt, det finnes måter som du kan ta seg av problemet på egen hånd, hvis det ikke er veldig forankret. Det er viktig at du holder vaskemaskinen håndboken lett tilgjengelig, som vanligvis er levert av produsenten. En forståelse av grunnleggende arbeider en vaskemaskin vil være nyttig. La oss se hvordan du kan løse problemet med vaskemaskinen ikke spinning i neste avsnitt.
Vaskemaskin Feilsøking: I sak vil det ikke Spin
Som jeg sagt før, er det mange grunner til at vaskemaskinen ikke vil spinne eller avløp. Å finne ut årsakene tar litt detektivarbeid fra din side. La oss begynne med de enkleste årsakene og gradvis gå videre til mer komplekse. Før vi går videre, la meg liste verktøy og annet materiale som du etterlyser mens foretaket vaskemaskin reparere. Her er hva du trenger:; Digital multimeter, muttertrekkere, skrutrekker, Bucket eller Container med en mopp, Vaskemaskin Repair Manual, Før du går videre, slå av maskinen og trekk ut støpselet. Her jeg liste opp mulige årsaker til hvorfor vaskemaskinen ikke vil spinne sammen med løsninger på problemet.
Vaskemaskin Lid ikke skikkelig lukket; En vaskemaskin vil ikke spinne hvis lokket ikke er ordentlig lukket. Indikasjonen på at lokket er lukket er levert av lokket bryter som blir lukket når du stenger lokket. Det er alltid en klikkelyd som betyr lukking av bryteren. I tilfelle du ikke hører klikkelyd, kan det hende at bryteren ikke fungerer og dermed vil maskinen må ikke spinning på grunn av det. I så fall, få lokket bryteren erstattet vil løse problemet.
Vaskemaskin Drenering Problemer; En vaskemaskin ikke spinne om vannet ikke er tømt ordentlig i hver vask. Sjekk avløpsslangen for tilstopping eller knekk. Hvis det har knekk, rette det ut og hvis det har tett, rengjøre den. Kontroller at du har en bøtte og mopp i beredskap mens du gjør det, så vannet kan renne ut av røret så snart du fjerner det. Du må kanskje bruke skrutrekkere til å fjerne slangen. Dersom stans i spinning er på grunn av tilstopping, rengjøring av slangen vil gjøre triks, og maskinen vil være tilbake til arbeid umiddelbart.
Problems med vaskemaskin Belt; annen årsak som kan forårsake vaskemaskinen slutte å spinne sentrifugerer langsommere er en brukket eller løse drivremmen. Ved hjelp av skrutrekkeren åpne opp bak på maskinen og inspisere tilstanden til stasjonen beltet. If slakk sitt, finner du strammer bolten og stram den med nøklene. Hvis det er ødelagte, deretter erstatte det vil ta seg av problemet. Hvis du ikke kan gjøre det på egen hånd, kaller en reparatør.
Vaskemaskin Pump Problemer, Problemer med maskinen pumpen kan være grunnen til at maskinen ikke vil spinne. Finn pumpen ved å fjerne bakpanelet og kontroller pumpen. Sjekke om den får strøm bruker digitale multimeter og å sette opp sin rattet for å sjekke spenning. Ta pumpen og rengjør det. Hvis det fungerer etter rensing, bør maskinen begynne operasjon. Du må kanskje ringe en reparatør for å erstatte pumpen i tilfelle det kan repareres.
Les mer på:; Hvordan en Vaskemaskin Arbeid; Do It Yourself (DIY) Vaskemaskin reparasjon; Hvor å Fastsette en Vaskemaskin; Selv etter kontroll for alle disse årsaker, gjør maskinen ikke fungerer, er det tid for du ringte reparasjon Mannen allikevel og få jobben gjort. Forhåpentligvis er disse reparasjon undervisningen vil endre "vil vaskemaskinen ikke spinne 'status og bringe den tilbake til sin spinning måter. Det hjelper hvis du vet disse enkle vaskemaskin reparasjon teknikker, som de sparer du penger og tid!

No comments:

Post a Comment