Saturday 3 September 2011

Galangal Herb

Galangal urt plante som tilhører samme ingefær familie av planter. Denne urten er brukt til å lage urte medisiner, og best kjent for sin oppvarming og trøstende effekt på fordøyelsen, ligner på urten ingefær. Disse medisinske egenskaper galangal gjør den ideell for behandling av vilkår knyttet til den sentrale regionen av kroppen som krever større varme. Galangal har en fin aromatisk duft, og milde krydret smak som gjør det svært beroligende urt. Denne urten er innfødt til Kina. Den ble introdusert i Europa i det 9. århundret.
Galangal Herb Informasjon
Galangal er en tropisk urt, som strekker seg rundt 2 meter. Den har blad som blader som er lange og brede. Den har grønnlig hvite blomster som har en mørkerød veined spissen. Det blir frukt som ser ut som røde bær. The rotstokker, som er brukt en del av dette anlegget er orange til brun og merket i intervaller, ved gulaktig restene av atrophied blad baser. Her er galangal ernæringsmessige verdier og helsemessige fordeler.
Galangal Medisinsk Properties, galangal har aroma som fungerer som en stimulerende. Det er carminative, som betyr at det hjelper i lindrende fra gass. Det brukes til å behandle mange mage problemer. Dette urtemedisin blir brukt mot kvalme, dyspepsi, flatulens, katarr, revmatisme og enteritt. Det har også tonic og antibakteriell egenskaper. Grunnet disse to egenskapene den brukes i veterinær og homøopatisk medisin. Galangal rot kan brukes for å behandle soppinfeksjoner og i smerte lindring av ledd og muskler.
Bruk av galangal Herb; Bruk av galangal er stort sett begrenset til indonesiske retter som karri oppskrifter. Men i Europa har det vært kjent siden middelalderen. Nå er galangal brukes kun i Far Eastern matlaging fra, Indo-Kina, Indonesia, Malaysia, Thailand og Singapore. Ligner på ingefær, er galangal brukt som en de-fisker, og så det kan bli sett brukes til å lage mange fisk og sjømat oppskrifter. Den brukes til å smaken disse retter sammen med hvitløk, chili, ingefær og sitron. Galangal brukes i mange naturmidler. Det anbefales som et middel for sjø sykdom. Det hjelper i toning opp vev og er også foreskrevet for feber. Mange homeopater bruker den som en stimulant. Galangal er også brukt til å lage kyr medisin, også arabere bruke den til å gjøre sine hester flammende. Den pulver av galangal urten blir også brukt som snus for katarr.
Bivirkninger av galangal, Skjønt, bivirkninger er sjeldne, kan noen opplever bivirkninger av galangal. Ta kontakt med legen din hvis du opplever slike bivirkninger, mens galangal. Også, hvis du er på noen pre-eksisterende medisiner og ønsker å bruke galangal urt, og deretter søke råd fra legen din, før du begynner å bruke legemidlet.
Forhandlere galangal?; Du kan kjøpe fersk galangal på et supermarked nærheten av deg. Dersom du ikke kan finne fersk galangal det, så kan du prøve det på din lokale bondens marked. Å kjøpe tørre galangal rot, kan du besøke en urtemedisin butikk i din by. Å bruke det til aromaterapi, kan du kjøpe en flaske galangal olje. Du kan også kjøpe galangal rot online.
Hvordan bruke galangal?, Å smaken rettene, bruk en liten snev av den galangal pulver eller legge halv teskje fersk revet galangal. For å bruke den som en urtemedisin, er en urte infusjon forberedt. Kan du gjøre dette ved å bruke en halv teskje pulver av galangal rhizomet og fyller den for 10-15 minutter i en kopp med kokende vann. En dose av dette urte infusjon kan tas tre gonger om dagen. Les mer på, galangal innbytter.
Dette var alt om galangal urt. Du kan bruke fersk galangal å smaken fisk og skalldyr oppskrifter, eller bruke pulver av roten til å behandle mage problemer.

No comments:

Post a Comment