Friday 30 September 2011

Is Your Man Fusk

Selv alle relasjoner begynner med tiltrekning og kjærlighet, det som er nødvendig for å opprettholde den i lang tid er tillit og respekt for hverandre. Når en av partnerne begynne å mistenke andre for utroskap, kan det viktigste grunnlaget for forholdet bli skadet. Men, har i dagens tider, utroskap eller fusk blitt ganske vanlig ting og er en av de største årsaken til samlivsbrudd og skilsmisse mellom par. Selv om kvinner vanligvis har en magefølelse når mennene er utro mot dem, er det mange som ikke prøver å finne ut sannheten, bare fordi de vet det ville være sannheten. På den annen side, er det noen kvinner som blir mistenksomme av natur og starte anklaget deres ektemenn for utroskap selv på en liten unnskyldning. Begge disse situasjonene er farlige og kan føre til problemer for kvinnene. Derfor, hvis spørsmålet, "er mannen din juks» er dvelende i tankene dine, ville det være best å vite om noen av tegnene på fusk menn, før du tar en stor beslutning. Vite mere om tegn på fusk kjæreste.
Is Your Man utro mot deg
Før du ser inn i tegn på en utro ektefelle, eller kjæreste, vil jeg si at ikke alle av disse symptomene tyder på at din mann er juks på deg. Noen av grunnene kan være ekte, og dermed før slå ned på ham for utro mot deg, må du kontrollere om det han sier er rett eller galt. For eksempel, er en av de vanligste tegnene på utroskap som kommer sent fra jobb på påskudd av arbeider på et stort prosjekt. Dette gjelder kanskje fordi hver kontoret har tidsfrister der man må bruke ekstra timer på kontoret. Likevel vil prosjektet sikkert slutt en dag og kontoret tidsplanen vil være tilbake til normal. Men, betyr det ikke skje for mannen din, selv etter lang tid, kan det være en tegn på juks. Her er noen av tegn som kan sikkerhetskopiere beskyldningen, er han utro mot meg. Les mer på er mannen din juks.
Plutselige Hemmelighold; Dersom en partner som snakker til deg om alt i hans liv helt fra hans venner til hvordan han brukte sin dag, plutselig blir hemmelighetsfull om ting, kan dette være et tegn på utroskap. Menn som er å ha ekstra ekteskapelige forhold eller er utro mot sine partnere kan tilbringe lange timer på Internett om natten. Dessuten kan de lukker døren til rommet slik at deres samarbeidspartnere ikke er i stand til å se hva de faktisk gjør. En annen endring som vi måtte merke til er måten de snakker på telefon. Hvis partneren din er utro mot deg, kan han holde sin mobil på lydløs når du er rundt og kan flytte til et annet rom for å snakke. Dessuten kan han koble telefonen når du plutselig inn i rommet, mens han snakker. Dessuten, hvis du spør ham hvem han snakket med, kan han enten prøve å unngå spørsmålet eller fortelle et navn som du kanskje ikke har hørt om. Han kan også ha et nytt nummer og kanskje en ny e-Id som du ikke har passordet. Vite mer om fusk menn tegn.
Endring i oppførsel; Et annet tegn på utroskap kan være plutselig endring i partnerens oppførsel. Det har vært observert at menn som har en affære med en annen kvinne vil sannsynligvis endre sin frisyre, dressing stil, osv. for å imponere henne. Men, trenger dette ikke være et sikkert tegn på utroskap som det finnes menn som liker å kjøpe nye klær og har ny hårklipp og til. Likevel, hvis man er en person som ikke brydde seg over måten han så ut, kan dette være en indikator som han er utro mot deg. Bortsett fra dette, kan du også observere endring i sin seksuelle atferd. Enten kan han prøver å unngå sex helt med deg eller kan vise interesse i å prøve ting som du kanskje aldri har prøvd i sengen. Det kan også hende juks menn ikke viser noen interessen fråtse i enkle aktiviteter som kosing, klemmer, kysser, etc. Know mer på han er fusk.
Kort Herdet og Paranoid, Cheating menn vil trolig bli kort lunte uten grunn. Selv et enkelt spørsmål som "hvordan var din dag" kan føre dem til å kjøre inn en plass og beskylde deg for ikke å stole på dem. Dette er en av de sikkert tegn på utroskap bare som ett som er skyldig bruker sinne som en mekanisme for å forsvare seg. Annet enn dette, kan de også bli paranoid om hvor du var, hvem du ble med, etc. Dette er fordi menn som jukser tror at hvis de kan gjøre noe slikt, selv deres samarbeidspartnere kan gjøre det. På grunn av denne, blir de mistenksomme mot sine partner eller kone og få paranoid når de ikke er i stand til å nå dem på telefonen eller ikke finne dem hjemme om kvelden. Mer på 10 tegn på en utro ektefelle.
Du kan lese mer på:; Advarsel tegn på utroskap, Tegn til Cheater; Hvorfor menn jukse på deres koner, Bortsett fra disse tegnene, noen av de andre tingene som kan hjelpe i å svare på spørsmålet, "er din mann juks på deg "bruker for mye penger enn hans kredittgrensen, bruker mindre tid med deg, vise interesse for nye ting, osv. Hvis din mann eller kjæreste viser noen av disse tegnene, kan det være en indikasjon på at han er utro mot deg . Men før du gjør noen anklage, sørg for at du samler nok bevis til å sikkerhetskopiere krav.

No comments:

Post a Comment