Thursday 22 September 2011

Tilstoppede porer

Det er mange små porer på huden, som faktisk er uttak av sebaceous glands, også kjent som olje glands. Det høyeste antallet olje kjertler er funnet på ansiktet, brystet og ryggen. Ansiktet er den mest utsatte del av kroppen, og det har å møte mange problemer som forurensning, støv, varme, etc. som fører til tilstoppede porer og dermed fører til dannelsen av akne. Tilstoppede porer er en felles hud problem som gir opphav til akne og andre uønskede hud forhold som milier, det godartede keratin fylt cyster som vises under huden på tak av munnen. When skitt, svette og olje blir samlet i disse porer, de resultere i tilstopping av porene og forårsake kviser. Tilstoppede porer kan vises på noen del av kroppen, men er mer fremtredende i ansiktet.
Det finnes to typer tette porer - blackheads og whiteheads. Blackheads er delvis tette porer som vanligvis er fylt med oljer sminke og smuss. Whiteheads er alvorlig type og er helt tette. De er innebygd dypt i huden og forårsaker cyster og knuter fører til alvorlig akne. Området rundt nesen og huden er rikelig i olje glands. Så, porene stort antall med tilstoppede konsentreres i disse områdene, spesielt på nesen. La oss se mer om tilstoppede porer og rettsmidler for dem. Les også om tette porer på nesen.
Tilstoppede porer Rettsmidler
Huden i ansiktet er veldig tynn og har mange porer som inneholder olje kjertler. Oppbyggingen av døde celler, smuss og olje i disse porer kan føre til tette porer. Nedenfor er noen rettsmidler som vil hjelpe deg i å bli kvitt tette porer og gi deg en lyte gratis og oppfrisket hud som vil lyse med helse
En av de viktigste tingene for å bli kvitt tette porer, er å rense ansiktet hver dag. Bruk rengjøringsmiddel to ganger om dagen, om morgenen og om kvelden før du går til sengs. Dette vil sikre at din hud uten sminke, vrakrester og svette som kan føre til tette porer. Det finnes mange typer rengjøringsmidler tilgjengelig i markedet som passer din hudtype. ; Bruk en ansikts skrubb å eksfoliere huden din to ganger i uken. Skin peeling er en metode for å fjerne de døde cellene og skitt fra overflaten av huden. Peeling huden bidrar også i fjerne andre urenheter liker svette, smuss og støv fra hudens overflate. Regelmessig peeling vil gi huden din en mykere følelse, en renere og strålende utseende. ; Huden trenger fuktighet jevnlig. Drikk masse vann og inkluderer frukt og grønnsaker som har et høyt vanninnhold i kostholdet ditt. Kan du også bruke en vannbasert fuktighetskrem i stedet for en fet basert fuktighetskrem, da det kan bare forverre tilstanden. Regelmessig bruk vil holde huden hydrert hele dag. , Med et ansikt toner eller snerpende er også gunstig, så hjelper det å hindre tilstoppede porer. Regelmessig bruk av toner vil gi det ønskede resultat. , En annen måte å fjerne tilstoppede porer er den dampende prosess. When damp er gått gjennom hudoverflaten, fører det til at huden til å svette, og dermed sugeeffekt ved å rense porene. Kan du også bruke en spesialdesignet dyp rensing ansikts maske for å rengjøre tette porene. Det er to typer masker, er en 'skyll av "og den andre er" løsner ". Bruk av noen av disse maskene har virkning å fjerne tette porer og fremme et sunnere hud. Gjev alle disse metodene ikke arbeide, betale et besøk til en hudlege som kan vurdere din hudtype og gi deg en passende behandling. Legen kan forskrive behandlinger som kremer eller bruke en kjemisk peeling for å rense porene. ; For mer informasjon om hudpleie, les
Natural Skin Care; Facial Skin Care; Det anbefales å begrense bruken av kosmetikk og andre skjønnhetsprodukter, som kan resultere i tette porene. Så for å bli kvitt tette porer og holde huden problem gratis, praksis god hygiene, konsistens og bruke riktige hudpleieprodukter som er tilpasset din hudtype.

No comments:

Post a Comment