Friday 30 September 2011

Family Reunion Favoritt

På et familiegjenforening, får du sammen for å gjenoppleve gamle minner, for å møte den utvidede familien du aldri visste du hadde, og bare for å gjenforene som en 'familie'. Varmen som er knyttet til familien, er best oppleves på en familiegjenforening. Selvfølgelig, har du sannsynligvis har et bilde av gale familiemedlemmene gjør det meste ut av familiegjenforening du planlegger å vert. Selv om dette kan være tilfelle noen ganger, for det meste, det er bare en enkel, morsom affære. Nå, har du sannsynligvis gjort alt mens du planlegger en familiegjenforening, for å sikre at alt er perfekt, fra invitasjoner, til mat, til aktiviteter. Men hva om familiegjenforening favoriserer? Du vil din familie medlemmer til å gå tilbake med flotte minner fra den store gjenforeningen du har planlagt, ikke sant? Hva kan du gi ut som favoriserer for familiesammenkomster? Ta en titt på noen av disse ideene for familiegjenforening favoriserer, det vil løse dilemmaet.
Favoriserer for Family Reunion
Noen av disse kan virke favoriserer utdype, men de fungerer som perfekte personlige familiegjenforening favoriserer. Selvfølgelig finnes det andre alternativer for de av dere som er på et budsjett. Ta en titt på disse valgene for familiegjenforening gaver og tjenester.
Family Tree, således som klisjé som det høres ut, ingenting er bedre som en familiegjenforening favør som et slektstre. Finn bilder av gamle familiemedlemmer, og lage en scrapbook som gjør en stor fest favør, eller skrive ut disse bildene på en t-skjorte, og sirkulere dem som gaver. Dette er en av de mest personlige familiegjenforening favoriserer. Ta en titt denne artikkelen om hvordan å lage et slektstre for ytterligere hjelp., Nå, om noen av dere er overveldet av ideen om å søke etter og oppdage røttene til familien din, starte et slektstre fra din eller din forrige generasjon. Men i definisjonen et slektstre er ment å omfatte «alle» medlemmer av en familie, opprette en ny trend med å starte slektstreet ditt fra 'scratch'. Lag en utklippsbok, med bilder av familiemedlemmene dine, og la dem legge til egne innganger som det. Sirkulere den rundt på familiegjenforening, og la den vokse. Send ut kopier til alle medlemmene etter gjenforeningen.
A Real Family Tree, dette innebærer gifting et tre sapling alle familier, at de kan plante i hagen deres, som en påminnelse om den fantastiske familiegjenforening du har vert. Det skal være enkelt å plante, fordi ikke alle har grønne fingre. Pakk rundt sapling litt bånd, og hvis mulig, har familien navnet inngravert på kjelen. Mens treet skal plantes, kan potten blir stående som en av de beste familiegjenforening favoriserer. Ikke glem å ta med instruksjoner om hvordan å plante trærne når du gir dem som favoriserer.
Personlig Musematte; La oss gi ut noe er litt mer rimelig. Har familien navn, familiegjenforening stedet, og tidspunktet for familiegjenforening trykket på en interessant bakgrunn, på en musematte. Det er en stor utilitaristisk tjeneste, og du vil definitivt bli husket.
Baseball caps med Candy Bars, Get familien navn, samt dato og sted for familiegjenforening skrives ut på baseball caps. Fyll opp lokket med candy barer eget valg, og pakker det med garn og bånd. Disse gjør stor familiegjenforening favoriserer. Alle liker godteri, og alle bærer baseball caps. Disse favoriserer er flott hvis du har organisert en familiegjenforening utendørs.
Nøkkelringer, nøkkelringer er ikke tacky gaver, spesielt når innskrevet med familien navn og dato for familiegjenforening. Bruk av tre nøkkelringer, eller metall nøkkelringer. Bruk glass nøkkelringer med detaljene presset i glasset. Unik, enkel og flott.
Gift Basket, hvis du har midlene og vil at familiegjenforening favoriserer til å være veldig ekstravagant, bare kaste alt disse ovennevnte gaver i en gave kurv, og gi dem fram som favoriserer. Dette kan ikke bli glemt. Bare husk du vil heve listen for annenhver familiegjenforening arrangert av andre familiemedlemmer!
For mer informasjon om familiegjenforeninger, kan du ta en titt på:; Family Reunion Invitasjoner; Family Reunion Ideas; Family Reunion Games; Så etter at du har planlagt hva din familie ville kalle de beste familiegjenforening noensinne, en del med fantastiske minner ved å overlate ut disse flotte familiegjenforening favoriserer.

No comments:

Post a Comment