Sunday 4 September 2011

Hvem oppfant Sko

Oppfinnelsen av sko kan knyttes tilbake til tidligere sivilisasjoner og til våre forfedre som trengte beskyttelse dekker for sine føtter under harde vintre eller mens klatring steinete terreng. Så hvis du lurer på "hvorfor var sko oppfunnet", og deretter svaret ligg i at nødvendigheten er mor til oppfinnelsen. Våre forfedre dekket seg med tøy av dyr huden, gress og andre materialer, var det imidlertid ingen slike klær for føttene.
Siden tusenvis av år siden, hadde mannen ingen egnet transportmiddel og så mens du går lange avstander, føttene ble utsatt for å bli såret eller skadet. Å sikre føttene, var sandaler oppfunnet, og som tiden avansert, sandaler utviklet seg som sko. Ulike undersøkelser tyder på at tegnene til første sko som lignet sko ble funnet i spanske grotter noen 15000 år siden.
Disse tegningene tyder menn som har bundet sine føtter med dyr og skinn rundt føttene. Noen tall antyder gress polstring og papyrus forlater fanget rundt føttene. Dette alt muligens hint om at våre forfedre var de første oppfinnerne av sko. "Hvem oppfant sko"? Per undersøkelser antyder, sporing den første skoen som ble laget er svært vanskelig som i hvert sivilisasjonen, var ulike former og typer av sko produsert.
Oppfinnelsen av Shoe
De tidligste skoene var laget av ulike typer bark, blader og kuskinn. De første skoene i historien generelt var delt inn i to kategorier, sandaler og mokkasiner. Mens sandaler ble laget for bruk i varmere strøk og i løpet av sommeren, tilbød mokkasiner mer beskyttelse for føttene. De primitive skomakere prøvd å forbedre grepet av sko i føttene ved punching hull rundt skoene slik at den lett kan knyttes med blonder.
Som ganger utviklet seg, har det vært drastiske endringer i trender og stiler av skoen gjør. Under middelalderen, ble sko for menn lenger, og pekte mot tå som det var tenkt å symbolisere høyere status i samfunnet. Kvinner derimot hadde ankelen sko og som var utstyrt med side blonder. Innen 15. århundre, begynte skomakere lage høyere hæler for kvinner sko. Mens damene sko begynte å bli produsert i ulike stiler og populariteten til Oxford støvler båret av Oxford studenter vokste raskt, herresko ble også veldig populært. I det 17. århundre, ble trendy og stilig sko en fashion statement for kongelige familier. I dag, bryllup sko også en viktig del av bryllupet klær.
Med teknologiske fremskritt i skoen Maskiner, ble lær såler i skoene lett gjort. Ettersom teknologien tok førersetet, ble skoen produksjon en profesjonell virksomhet og cobblers så en nedgang i sine verk. Den omstendelige og tidkrevende metoder for cobblers kunne tas opp i noen få minutter, og det er derfor oppfinnelsen av symaskinen ble sett på som en stor utbygging.
"Hvem oppfant sko? ' Mens den nederlandske antas å være ha innført store beinet støvler, gjorde den engelske komfortable sko som var lett å bære og fjerne. Russland er kjent for å bidra utviklingen av kvinners gå støvel og de første menn fotturer støvel. Disse støvlene ble kalt som Slalåmstøvel for å hjelpe den alpine klatrere som brukte disse skoene mens klatre fjellet.
Siden de to siste århundrene, har sko transformert til en av de avgjørende tilbehør til mote elskere. Ulike ikoniske selskaper som Bata, Nike, Reebok og Adidas er blitt umåtelig populære for sine merkevarer og kvalitetsprodukter. Innovasjon og stil, har begge nådd store høyder i sko produksjonsenheter.
Du kan lese mer på:; Hvordan Design Sko; Design ditt eget Sko; Hvordan Clean Leather Shoes; Det er i dag atletisk sko som er konstruert på en slik måte som å møte kravene til løpere og trenere. Fra å gi trøst til føttene, har skoene gått videre til å bli mote status symbol. Nå vet vi om mennesker »som fant opp sko". De var noen av våre forfedre som begrepsfestet ideen om å lage sko og dag skoen industrien har blitt en stor industri.

No comments:

Post a Comment