Saturday 17 September 2011

Zodiac Cancer Tatoveringer

Astrologi og Zodiac skiltene har blitt hypnotiserende folk siden en lang tid. Selv i dag, millioner av mennesker over hele verden tror på denne vitenskapen. Some trofast troende av astrologi selv stolt flaunt deres dyrekretsen skilt i form av sjarm, armbånd eller lockets. Men de nyeste kjepphest i dette feltet er Zodiac tatoveringer. En må være oppmerksom på at tatovering er en form for kunst der ulike design og symboler er tegnet på kroppen ved hjelp av uutslettelig blekk. Tatoveringer kan bli permanent, delvis permanent eller midlertidig. Men her vil vi se mer på faste tatoveringer. Hvis du har tro på astrologi og ønsker å flaunt det alltid kunstnerisk, så Zodiac tatovering er bare for deg. Blant de 12 Zodiac skiltene, her vil vi se mer på Zodiac tatoveringer for Cancer tegn.
Zodiac Cancer Tatoveringer; Mennesker født mellom 22 juni til 22 juli tilhøre den Cancer Zodiac tegn. Det er fjerde tegn på Zodiac, styrt av månen og symbolisert av krabbe. Individer født under dette tegnet fremstille kvaliteter likt deres Zodiac symbol. I likhet med krabben, Cancer individer vises tøff utvendig men dypt inne i de er veldig kjærlig, omtenksom og sympatisk. Kreft individer er også veldig nærtagende, klamret og svært beskyttende. De er også tilbøyelig til kunst og dermed er mer sannsynlig å gå for tatovering. Zodiac Cancer tatoveringer er laget av personer som er født under tegnet, men kan man selv finne noen personer som har en Cancer tatovering laget til minne om sine kjære.
Zodiac Cancer Tattoo Designs; Man kan anta at det er færre muligheter for design tilgjengelig i tilfelle tatovering design av Zodiac tegn, som er utro! Tvert i mot, har man mange alternativer for Zodiac Cancer tatovering design. La oss ta en titt.
Crab; Ettersom krabben er symbolet for Cancer Zodiac registrere, er det selvsagt den mest populære og beste alternativet for Cancer tatoveringer. Du kan enten ha den krabben gjort i sin opprinnelige form, som det faktisk ser ut eller har en abstrakt kunst laget som symboliserer krabben. Dernest kan krabben enten gjøres i attraktive farger eller man kan gå for enkel svart eller marineblå farge. Dessuten er silhuetten av krabben også en unik Cancer tatovering utforming. Bortsett fra de vanlige enere, kan du selv gå for tribal krabben tatovering design, de er også veldig populære i disse dager. Dersom du ønsker å legge til litt krydder til tatoveringen din, kan du tegne øyne og andre ansiktstrekk til krabbe tatovering. Krabben tatovering kan plasseres på noen del av kroppen, avhengig av størrelsen på tatoveringen. Les mer på tribal Zodiac tatoveringer.
Glyph, The Cancer tegnvariant er nok et populært design for Zodiac Cancer tatoveringer. Glyph of Cancer ligner tallene 69 trekkes sidelengs. Som tegnvariant er vanligvis laget i mindre størrelse, er det et perfekt design for de som ikke ønsker å ha større og forseggjorte tatoveringer på kroppen. Glyph kan også gjøres i ulike farger og kan plasseres på noen del av kroppen. Les mer på Zodiac tatovering designs for jenter.
Bortsett fra disse, da månen de herskende planet av Cancer tegn kan det også inngå som en tatovering design. Fullmånen, smilende måne, månen med ansiktstrekk, Half Moon, sol og måne, etc. er noen av alternativene mulig som månen tatovering design. Også kan man inkludere tekster som "kreft" eller "Proud Kreft", etc. i ulike stiler og skrifttyper, for å ha unike tatovering design.
Les mer på kreft tatoveringer.
Dette var noen ideer om Zodiac Cancer tatoveringer. Ett av fordelene med Zodiac tatoveringer er at de alltid er på moten og aldri ser utdatert. Endelig bør man huske å ha en tatovering laget av en sertifisert profesjonell tatovør bare, som det er tryggere fra hygiene synspunkt. Lykke til!

No comments:

Post a Comment