Thursday 29 September 2011

Calla Lily Tatoveringer

Blomst tatoveringer har blitt en del av tatoveringen verden, antagelig fordi kunsten å tatovere først ble oppdaget. De gjør for stor feminine tatoveringer. Selv blomst tatoveringer for kvinner har blitt akseptert i samfunnet siden siste tiårene. Oftere enn ikke, kvinner som har vokst ut av en falsk tatovering velge noe ganske subtil og velger floral tatoveringer. Ikke bare er blomsten tatoveringer pen og feminin, men også en lang rekke som har endeared dem tatovering elskere.
Det er veldig enkelt å endre stil og utseende av en floral tatovering. Avhengig av personens alder, kan de være små og skjøre eller de kan også være stor, fet, fargerike og eklektisk. En person kan velge å ha en enkelt blomst tatovert eller har en haug eller kjede av blomster. Selv om blomsten tatoveringer er sagt å være feminine tatovering design, de er også populære blant mannfolkene. Blomsten tatoveringer kan bli tatt med hodeskalle og crossbones tatoveringer eller med dolk, etc. Hawaiian blomst tatoveringer gjør for stor floral tatoveringer for menn. I denne artikkelen vil vi lese om en av de mest populære blomsten tatovering, calla lilje nemlig tatoveringer.
Calla Lily Tattoo Meaning
A calla lilje blomst betyr normalt renhet, men forskjellige kulturer har ulike betydninger knyttet til blomster. I det gamle Egypt, var en calla lilje sett på som et symbol på fruktbarhet, mens i middelalderen, sto det for uskyld. Den mest fremtredende av betydninger knyttet til et calla lilje er at av skjønnhet, ynde, jomfruen beskjedenhet, praktfulle skjønnhet. Det kan også symbolisere hat, stolthet og velstand. Det er også sett på som et symbol på gjenfødelse. Calla lilje tatoveringer er blitt populære blant jentene, som det understreker femininitet. Den hvite calla liljer betegne renheten og sødme, mens de gule liljene står for koketteri, løgn og også flørtende. Det kan være lurt å lese på calla lilje betydning og symbolikk av lilje.
Calla Lily Tattoo Designs
Calla Lily tatoveringer utgjør en herlig tatovering design og de er vanligvis enkle og vakre. Det fine med disse tatoveringer ligger i sin enkelhet. Ofte calla lilje tatoveringer er avbildet med rike dype grønne stilkene med hjerteformede blader. Den lille calla lilje tatoveringer er mye mindre i størrelse sammenlignet med standard størrelse calla lilje tatoveringer. Du vil kanskje lese videre lily blomst tatoveringer.
Hvis du er ute etter et enkelt tatovering design, så kan du velge én lily blomst. Men hvis du ønsker en forseggjort design, så kan du ha en gjeng med calla lilje blomster eller har en kjede med calla lilje blomster laget med intrikate blomsterdesign. I de fleste av calla lilje tatovering design er tynn stilk og blader av blomsten er mer vektlagt. En annen idé er å inkludere den delikate tentakler og gjøre tatoveringen mer attraktive. En måte å gjøre tatoveringen mer attraktivt kan være å veve et par blomster sammen for å danne en keltisk knute tatovering. Hvis du er religiøs eller har tro på religion, så kan du velge å avbilde calla liljer rundt et kors eller på armer Jomfru Maria.
For mer informasjon, les videre; Water Lily tatoveringer; Tiger Lily Tattoo; Stargazer Lily tatoveringer; har du også muligheten til fargelegging blomsten i forskjellige farger og mønstre. Dempede farger kan være attraktivt for noen mennesker, mens det kan være andre, som ønsker å gjøre sine tatovering mer levende. Det fine med calla lilje tatoveringer ligger i det faktum at de ikke bare bæres av kvinner, men er også populære blant menn, på grunn av eksotiske utseende og dypt symbolske betydninger knyttet til dem. Samtidig, i noen er det tvetydighet i betydningen av calla lilje, som endears denne blomsten for tatoveringen elskere.

No comments:

Post a Comment