Thursday 8 September 2011

Middag tabellinnstilling

Hvis du er vert for en formell lunsj eller en middag, dekker bordet på en forsvarlig måte er den viktigste pre forutsetning. Du trenger ikke har dyrt china og sølvtøy å skape en attraktiv og innbydende middagsbordet. Bare, er det rette innstillingen med de tilgjengelige porselen og sølvtøy tilstrekkelige. Men følgende er ting som kreves for å sette et middagsbord for en sit-down middag.
Things Kreves for Dinner tabellinnstilling; Følgende er ting (china og sølvtøy) som kreves for formelle middag innstillingen for hvert person. ; Plater ~ 2 (middag plate og brød-smør plate); Skjeer ~ 3 (te skjeen, suppe skje, dessert skje); Forks ~ 3 (salat gaffelen, middag gaffel, dessert eller kake gaffel); Knives ~ 2 (middag kniv , brødkniv); briller ~ 3 (vann glass vin glass, likør glass), cupen og skål ~ 1; Serviett ~ 1; Riktig matbordet innstilling; Når du har nødvendig utstyr, kan du begynne å sette bordet til middag. Det er viktig å telle antall personer før start ordningen. Også hvis det er mer enn 3-4 barn, er det tilrådelig å sette en egen tabell til dem. Følgende er formell middagsbordet innstilling metoden. ; Det er obligatorisk å plassere en tabell klut på formelle middagsbordet og hvitt tablecloth er den som brukes mest. Duken bør ikke nå bakken, men end 1-1,5 foten over bakken. ; Nå ordne alle middagstallerkenen, plassere dem 1-2 cm fra kanten av bordet. Husk sølvtøy plasseres på begge sider av platen og dermed opprettholde egnet avstand mellom platene. , På høyre side, plasserer middagen kniven til umiddelbare høyre for matfatet. Ved siden av middagen kniv, plassere teskje og deretter suppen skje til høyre. , På venstre side, plasserer dessert gaffel på umiddelbare venstre på plate. Deretter plasserer diner gaffelen til venstre for dessert gaffelen og deretter salat gaffel til det ytterste venstre. , Suppen bolle skal plasseres på midten av middagen plate. ; På øverst til venstre på middagstallerkenen, plassere brød og smør plate Brødet Kniven kan enten plasseres over brødet plate eller på høyre side av brød-smør plate. ; På øverst til høyre i matfatet, med start fra venstre sted glassene, som starter med vannet glasset, så vinglass og deretter likør glass hhv. ; Det serviett kan plasseres i forskjellige stiler og steder. Det kan enten legges sammen og plasseres på middagstallerkenen eller på venstre side av salat gaffelen. Noen ganger er det til og med plassert i suppen bollen. , Les mer på:, Riktig Tabell innstilling; Hvordan sette en tabell riktig; Riktig Middag Etiquettes, Når den formelle tabellen er plassert, er det viktig å kjenne og følge riktig formell middag etiquettes. En av de enkleste ting å huske når du bruker sølvtøy er å starte med sølvtøy plassert på den ytterste av middagen plate og arbeide deg inn som kursene går forbi. Man skal ikke gjøre bruk av den samme sølvtøy for å spise retter fra to ulike kurs, for eksempel bør man ikke bruke samme kniv for å spise hovedrett og dessert. På slutten av hvert emne og middag, bør brukes sølvtøy plasseres på platen og ALDRI tilbake på bordet. Til slutt, hvis fortsatt i forvirring, er det best å følge verten.
Les mer på:; Table manerer og Etiquettes, servering etikette; Business Dinner Etikette, dette var den riktige og formelle middagsbordet Innstillingsmetoden, sammen med noen grunnleggende etikette. Når du angir den formelle bordet selv, vil du finne at det er enkelt og kan mestre med litt trening. Lykke til!

No comments:

Post a Comment