Tuesday 13 September 2011

Berømte tvillinger

Det er noe så fasinerende med tvillinger. De lever i sin egen lille verden og har en dyp sammenheng mellom dem. De hengir seg twin diskusjon når de er unge og har en åpenbar likhet med hverandre. Selv eneggede tvillinger er mindre vanlig, deres likhet til hverandre, gjør det enda vanskeligere for sin mor til å skille dem. Gjennom historien har det vært mye berømt tvillinger, og mer så i Hollywood. I underholdningsbransjen, skaper en kjent twin duo litt av en sensasjon for det enkle faktum at folk tenker på at to er bedre enn ett. Famous tvillinger er ikke bare tilstede i Hollywood og det er mange eksemplene av berømte tvillinger i alle områder av livet. Her har vi etterkommet en berømt tvillinger liste.
Famous Twins: Kunst og Underholdning
; Mary-Kate Olsen og Ashley Olson - kanskje det mest lett gjenkjennelige berømte tvillingene de er mest kjent som The Olson Twins. De ble født 13. juni 1986 og stirret i den populære tv-serien Full House. , Robin Gibb og Maurice Gibb - De er verdens berømte skaperen av bandet 'The Bee Gees' som har vunnet ni Grammy Awards, en World Music Awards og fem American Music Awards. , Dylan Sprouse og Cole Sprouse - De både spiller hovedrollen i Disneys populære TV-serien The Suite Life of Zack og Cody, Joel Madden og Benji Madden - De er fra bandet Good Charlotte. ; Og Gisele Bundchen Patricia Buchden - Gisele Bundchen er en verdenskjent modell som har dukket opp på forsiden av Sports Illustrated. Hennes tvillingsøster Patricia er hennes manager. , Scarlett Johansson og Hunter Johansson - Denne vakre skuespilleren er kjent for sine roller i filmer som Match Point, The Other Boleyn Girl og Pike med perleøredobb. Hennes bror Hunter, jobbet som en kampanje arrangør for Barack Obama. ; Foruten de ovenfor nevnte berømte tvillingene, noen andre kjente tvillingene innen kunst og underholdning er:; Vin Diesel og Paul Diesel; Jill Hennessy og Jacqueline Hennessy; Nicola og Teena Collins; Harry Treadaway og Luke Treadaway; Connor Sullivan og Garret Sullivan , Jakob og Oliver Phelps, Tia og Tamera Mowry, Bruce og Seth Hall, Darcey og Stacey Silva; Famous Twins: Sports
Her er en liste over berømte tvillinger innen idrett. , Kevin og Cory Lidl, Ronde og Tiki Barber, Josh og Daniel Bullocks, Heather og Heidi Burge, Stephen og Matthew Febey, Jarron og Jason Collins; Tom og Dick Van Arsdale, Kerry Kontanter og Keith Cash, Rich og Ron Saul, Herbert og Wilfred Baddeley, Bob Bryan og Mike Bryan, Adam Chambers og James Chambers, Mark og Michael Evans, Antonio Filippini and Emanuele Filippini, David og Dean Holdsworth, Matt Hughes og Mark Hughes, Sarah og Karen Josephson, Coco Miller og Kelly Miller; Famous Twins i historie, Alexander Helios og Kleopatra Selene - Barn av Cleopatra og Mark Anthony. ; Mark E. Kelly og Scott J. Kelly - Første astronauter som også er tvillinger. , Prince Alexander og Prince Phillip - Begge er prins av Jugoslavia. ; Prinsesse Louise og Elisabeth Prinsesse Henriette - Prinsesser av Frankrike. , Angela Ørn og Maria Eagle - britiske medlemmer av parlamentet. ; Soyer Moses og Raphael Soyer - amerikanske malere. , Jenna og Barbara Bush - Datter av USAs tidligere president George Bush og Laura Bush. ; Kong Jakob II av Skottland og Alexander Stewart, hertug av Rothesay, Så dette var en liste over mest kjente tvillinger i historien. Det finnes også en oversikt over tvillinger i mytologi. Den mest kjente mytologiske tvillingene Castor og Pollux, Helen of Troy og Klytaimnestra, Apollo og Artemis som er barn av Zevs og Leto.

No comments:

Post a Comment