Friday 2 September 2011

Claddagh Tatoveringer

Tatovering er ikke akkurat et motiv på kroppen, er det en form for selvutfoldelse. En tatovering kan avsløre din personlighet, kan det snakke om hva du liker og ikke liker, det kan reflektere din kjærlighet til din kjære eller det kan skildre følelser for en bestemt tro. Denne smertefulle kroppskunst har blitt en stil mantra hele verden, og hver annen person ønsker å ha en flott tatovering på kropp.
Listen over tatoveringer er uendelige, da et symbol eller design kan være en tatovering. Man kan ha en tatovering som representerer en levende ting, som fugl tatovering eller dyr tatovering, eller man kan gå for en tatovering som skildrer tradisjonell eller mytiske symboler som kors tatovering eller Nautical star tatovering. Claddagh tatoveringer er blant slike tatovering design som har symbolsk betydning. Disse tatoveringer har i utgangspunktet stammer fra Claddagh ring, som en del av den irske kulturen. Før vite om design av disse tatoveringer, la oss ta en titt på historien og betydningen av disse Claddagh tatoveringer.
Claddagh Tattoo Mening og historie
Claddagh symbolet er representert med et hjerte holdes av to hender med kronen plassert på toppen av hjertet. Meningen med dette symbolet kan gis som, gir jeg hjertet mitt med begge hendene mine og krone det med min kjærlighet. Kjærlighet (hjerte), vennskap (hender), og Lojalitet (krone) er betydninger av dette motivet.
Det er mange historier som forteller opprinnelsen til Claddagh tatoveringer. En fortelling, hvor de fleste historikere mener å være den opprinnelige historien, går som følger ... Det var en irsk gullsmed oppkalt Richard Joyce, innfødt til Galway, Irland. Han seilte til Karibia for arbeid og lovet sin elskede at han vil gifte seg med henne når han kommer tilbake. Men, ble han fanget og ble solgt som slave til en maurisk gullsmed. Robert Joyce ble utgitt, da William III ble kronet som konge av England. Den mauriske gullsmed hadde stor respekt for Robert Joyce på grunn av sin unike kunst teknikker. Så ba han Joyce å gifte seg med sin datter, tar halvparten av formuen og avslutte planer om å gå tilbake til Galway. Men, det gjorde Joyce ikke akseptere dette tilbudet, og han dro hjem å gifte sin elskede en. Det blir sagt at i hans slaveri perioden under den mauriske gullsmed, hadde Joyce designet Claddagh ringen for forloveden sin. Han presenterte denne ringen til henne da han kom tilbake til Galway og begge ble gift. Ringen ble så veldig populær i Irland, og ble brukt som en tradisjonell giftering. Dermed blir Claddagh ringen bæres av alle irske folk og er en del av den irske kulturarven. Les mer på Irsk tatovering utførelser og Irsk symbolene for tatoveringer.
En annen historie uttaler at det var en prins som ble forelsket i en stuepike og han designet Claddagh ringen for å overbevise faren om sin dype kjærlighet til hushjelp. Han forklarte Claddagh utforming som står hjerte for kjærligheten, hendene representerer vennskap og kronen er for lojalitet. Det sies at hans far var veldig imponert over forklaringen av design og velsignet paret.
Claddagh Tattoo Ideer
Den opprinnelige utformingen av Claddagh tatovering er veldig unik og dermed krever ingen tilpasning. Disse er unisex tatovering og ser flott ut på både menn og menn. Claddagh tatovering design kan bli skåret i svart-hvitt eller andre farger. Men vanligvis får Claddagh tatovering på biceps, mens kvinner får det på håndledd eller rygg. En Claddagh tatovert på foten kan trekkes for å dekke hele øvre del av foten, eller det kan være skåret for å dekke hele brystet området. Det finnes ulike intrikate og delikate Claddagh tatovering design som ser veldig imponerende. Du kan også kombinere disse tatoveringer med tittel tatoveringer og skjære navnet på kjære under Claddagh tatovering. Dette tatovering kan også være skåret å imitere en ring som design rundt fingrene. Les mer på gifteringen tatoveringer.
Det var en kort informasjon om Claddagh tatoveringer og deres historie. Hvis du ønsker å uttrykke din dype kjærlighet for din sjelevenn eller din venn, gjennom en tatovering, så irsk Claddagh tatovering beste tatovering for deg. Så, gå en tatovering eksperter og få Claddagh tatovering. Happy Tatovering!

No comments:

Post a Comment