Saturday 17 September 2011

Kjerneverdier: Integrity

Hva er kjerneverdier? Verdier er kvaliteter som definerer din eksistens. De er hjørnesteinene rundt som livet dreier. Verdier gi et rammeverk til livet ditt. De gir deg ting som du tror på og følger for resten av livet. Verdier er viktige fordi de gir en begrenset mening til livet ditt og gi guiding lys til alle dine aktiviteter. Faktisk verdier er de immaterielle aspekter av en persons personlighet, som selv usett, likevel fortsette å styre sine handlinger og alt det han gjør. Og en av kjerneverdiene, integritet, er foreskrevet for å være en som du bør følge for livet. Så hva er den store avtale om personlig kjerneverdier og integritet? Kanskje denne artikkelen vil gjøre det ganske klart. Les mer på etikk.
Corporate Verdier og personlige verdier
Corporate verdier og personlige verdier er to ting som kan bli annerledes og lignende på samme tid. Corporate verdier er de verdier som hele organisasjonen espouses. Ofte disse verdiene blir påtvunget de ansatte i selskapet av eierne, da de er verdiene til eieren og ikke nødvendigvis de av den ansatte. Men behovet for verdigrunnlag er tydelig når du ser på det store bildet. I så fall mange mennesker med en annen verdi system komme sammen, ville ikke det føre til kaos? Derfor til tider, er det viktig å ha en standard verdi system for alle.
Personlige verdier er mer i nærheten av en persons psyke fordi, vel, de er hans egne. Hvis verdier som integritet stammer fra seg selv, så han vil åpenbart være i stand til å følge disse verdiene bedre enn han ville følge bedriftens verdier og integritet.
Core Values ​​- Integritet
Som jeg sa tidligere, kjerneverdier er verdier som du burde å internalisere og følger for resten av livet, for de står for det du mener i. Hva er de vanligste kjerneverdier? Integritet, ærlighet, hardt arbeid, selvtillit-tro ... listen kunne gå av og på. Men sikkert, kjerneverdier er de som er eksistens-definere og gjøre deg den personen du er. Selvfølgelig kan du velge det motsatte, mindre kjære kjerneverdiene uærlighet, grusomhet og unmannerliness, men så de er ikke de riktige kjerneverdier å ha.
Blant jo bedre kjerneverdier er integritet. Hva integritet står for? Integritet betyr å holde ens moral intakt. En person som tror på å være moralsk riktig sies å ha integritet.
Så hva gjør en person med integritet å gjøre? Er det om å hjelpe en gammel dame over veien? Er det stemmen til samvittigheten som stopper ham før han plukker opp noe som ikke er hans? Er det om å respektere hans eldste og ta vare på de yngre til ham?
Vel det er en blanding av alle disse tingene. Integritet er lidenskapelig om hva du gjør. Integritet er lidenskapelig om hva du mener i. Det handler om å være moralsk riktig i alle dine bestrebelser. Det handler om å følge resten av kjerneverdier og viker i å gjøre det. Det handler om å følge det du tror på, noe som moralsk riktig.
Les videre for mer på temaet verdier. ; Business Ethics og verdier, viktige verdier i samfunnet; viktige verdier i et forhold, viktige verdier for barn, Så, dette var alt om kjerneverdier og integritet. Integritet, som du ser er en svært viktig verdi å ha i livet. En mann er dømt mye på integriteten sin til hans familie, hans arbeid og mest av alt, for seg selv.

No comments:

Post a Comment