Friday 2 September 2011

Tykke Øyenbryn - Hvor å Fastsette tykke øyenbryn

Stilen setningen for kvinner er den vanskeligste delen å forstå. Mens noen er desperate for å lære tips om hvordan å bli tykke øyenbryn, annet se opp for tynning øyenbryn instruksjoner. Mens svært tynne bryn ikke passer alle, tykke øyenbryn ser glamorøs bare på noen mennesker. Sannheten er at velstelte attraktive øyenbrynene rammer inn øynene og forbedre den generelle ansikts utseende. Så er det opp til deg å bestemme hvilke øyenbrynet forme utfyller dine trekk og personlighet.
Form av bryn gjøre en hel masse forskjell i skygger for ansiktet form. Si for eksempel; buede bryn er perfekte for rundt ansikt, mens rett øyenbrynene gå bra med lange ansiktet. I begge tilfeller, riktig formet brynene hjelp i smigrende ansiktet type og funksjoner. Mens kommer til å triks om hvordan å fikse tykke øyenbryn, balansering er basen faktoren. Kvinner som har tykt hår ser fantastisk med tykke bryn, mens de med delikate funksjoner bør gå for tynne øyenbryn. Vite mer på øyebrynet forme tips.
Hvor å Fastsette tykke øyenbryn?
Sjekk ut de nyeste mote trender og du vil merke noen av Hollywoods skuespillere flaunting tykk, lett shaped øyenbryn. Faktisk sunt brynene ser flott ut på Megan Fox, Camilla Belle og Jennifer Connelly. Men, ikke rive med av ser kjendiser med tykke øyenbryn. Husk å forme øyenbrynene og øyenbryn hårfjerning helt avhengig av personlige egenskaper. I korte analysere funksjoner forhånd mens forme dem, så bare du får den flotteste brynene for ansiktet type. Drøftet nedenfor er noen av de nyttige retningslinjer for hvordan forme tykke øyenbrynene:
Hvis du fikse øyenbrynene på egen hånd for første gang, ikke ta sjansen på spoiling figuren. Heller gå til en salong og få det gjort av en profesjonell. Den opprinnelige øyenbryn forme er viktigst, og basert på at du kan tynne ut uønsket hår vekster. Husk at å vokse ut igjen øyenbryn er ikke så lett. Faktisk vil det ta mye tid å få sunne øyenbrynene. Derfor, å være på den sikrere siden legger ned pinsetter og besøke en salong.
I tilfelle du er vant til å forme øyenbrynene, så kan du fortsette med fixing tykke øyenbryn. Være sikker mens tweezing brynene dine og aldri tenke over tynning dem. For alle, fjerne øyenbryn og forming til moderate tynne størrelsen er det perfekte alternativet for å unngå fremtidige beklagelser. By noen sjanse, trenger du ikke liker formen på øyenbrynene, vil du få et alternativ av korrigerende det ved en salong ekspert. Vite mer om hvordan du kan nappe øyenbryn.
Som et forberedende skritt for feste buskete øyenbrynene på egen hånd, vaske ansiktet ordentlig med varmt vann. Pass på at du fjerner øyenbryn makeup (hvis noen). Å sikre enkel og mindre smertefull tweezing, kan du sandflyndre en hot vaskeklut over pannen området. Dette vil bidra til å åpne porene. Avhengig av gjeldende øyebryn fasong og størrelse, bestemme hvilke delen du trenger for å fjerne og hvilken del du bør beholde.
Lett hold hud ovenfor brynene med venstre hånd og begynne plukker ut øyenbryn med hjelp av pinsett. Bryn som strekker fra tårekanalene til ytre hjørnet av øynene ser bedårende. Følgelig, bør du ikke forstyrre lengden på brynene dine. Ved å bruke en panne børste, jevnes din nylig shaped brynene og sjekke pannen linjen. Så snart du er ferdig med å forme dem, påfør en liten mengde hår gel fikse bryn. Know mer om hvordan tweeze øyenbrynene.
Med denne informasjonen på fixing tykke brynene, håper jeg har du forstod angående tynt øyenbrynene vs tykke øyenbryn. Selv om de ikke er det første ting å se på, opprettholde godt formet, riktig preparerte brynene er en måte å definere din stil uttalelse til tilskuere. De hjelper saldoen din, og gjør du ser yngre og attraktive. Ved eventuelle misforståelser mens bestemmer øyebryn former og størrelse, ta råd fra en skjønnhet ekspert. Han / hun vil anbefale passende brynene basert på ansiktet struktur og funksjoner.

No comments:

Post a Comment