Tuesday 6 September 2011

Resurfacing Kjøkken Skap

Kjøkkenet skap er en av de mest synlige delen av kjøkkenet. Så vi vil ha dem til å se vakker og attraktiv hele tiden. Men med passering av tid, de mister sjarmen og ser kjedelig. I en slik scenario, ville du må enten erstatte dem med nye eller gjenoppstår dei. Dersom strukturen i gamle skap er i god stand, så er det ikke nødvendig å erstatte dem. Snarere, resurfacing kjøkkenskap er et bedre alternativ hovedsakelig fordi det er billigere. By resurfacing, mener vi å endre de eksisterende overflaten av skapet med hjelp fra et nytt strøk maling eller finér.
Ideer for Resurfacing Kjøkken Skap
Når det gjelder resurfacing kjøkkenskap, er det flere alternativer tilgjengelig. En av de enkleste måten å resurfacing maleri er kjøkkenskap. Det vil gi deg rikelig med muligheter til å bruke kreative ideer for å gjøre skap er nydelig. Du kan bruke to forskjellige farger på dører og kantene skapene. For ytterligere dekorasjon, spraye, snyltende, fille rullende, farge vasking er noen av teknikkene som kan brukes. Hvis du liker fargen på kjøkkenskapet veden men bare ønsker å lyse dem opp, så kan du velge farging av tre. Thin laminat skallfasetter blir ofte brukt til å dekke opp kjøkkenet skap. Den største fordelen er at det varer i lang tid og krever ikke mye stell og vedlikehold. Noen av dem har design som ligner på den i treet. Det er mange andre stiler og farger med laminat finer som er tilgjengelige i markedet. Bakgrunn av ulike design kan brukes til å gi en dekorativ se til skapene. Finn mer på ideer for å male kjøkkenskap.
Slik gjenoppstår Kjøkken Skap?
Til å begynne med, separat dørene til skapet fra boksen ved å fjerne hengslene. Maskinvaren som skapdøren knotter og håndtak bør være frittliggende. Deretter sand overflaten av treet grundig for å bli kvitt skitt og smuss. En middels karakter sandpapir vil være akkurat for dette formålet. Dersom du har planlagt å farge fullføre overflaten vil bare lett sliping vil være nødvendig. I så fall bruker et fint sandpapir. Pass på at du sand innsiden av kabinettet dører også. Ta en fuktig klut og tørk av overflaten for å fjerne alle pusse rusk. Disse rusk hvis ikke rengjort vil bli tydelig, hvis du male eller flekker på overflaten.
Nå det tid for å legge en ny finish på skapene. Det kan være maling, beis, laminat eller bakgrunnsbilde. Før maling eller beising kjøkken skap, har en tynt lag primer som skal anvendes. Lar det tørke og deretter bruke det første lag med maling eller flekker. Når første strøk har tørket opp, legge et nytt strøk. For restaurasjon med laminat veneers, kutte panelene som per størrelsen på hver overflate. Bruke en god kvalitet trelim på baksiden av en finer ark og legg den over overflaten av skapet. Trykk den på veden fra kantene til sentrum. Tørk bort overflødig lim med en fuktig klut. Etter dekke opp alle de store flatene, dekke opp skapet felger. Skjær tynne smale strimler og bruke dem på samme måte på rammene av kabinettet.
Hvis du planlegger å leie en profesjonell, så resurfacing kjøkkenskap kostnaden vil starte fra US $ 1000 og kan stige til US $ 9000 avhengig av materialene som blir brukt til resurfacing. Men hvis du gjør det selv, så det kommer til å koste deg rundt US $ 200-600, som inkluderer kostnadene av materialer og verktøy som trengs for prosjektet. Hvis du har tålmodighet og tid til å utføre jobben, så bør du gjøre det selv. Etter du er ferdig med prosjektet, sammenlign kom spørsmålet kjøkkenskap både før og etter, og du vil kunne gjøre ut forskjellen og vil føle stolte av deg selv!

No comments:

Post a Comment