Monday 5 September 2011

Party antrekk

Når vi får ett invitasjon til en fest, det første spørsmålet som kommer til de fleste av oss er, "hva skal jeg ha til festen?" Selv gitt en sjanse ville de fleste av oss elsker å bære våre komfortable jeans og enkle t-skjorte til en fest, er dette ikke hensiktsmessig og bør unngås helt. Man må forstå at hver part har visse etiquettes når det gjelder klesstil og bør følges religiøst. Egentlig skulle den veien du skal kle på en fest avhenger av hvilken type fest du er på. Er med andre ord, vil den aktuelle parten antrekk for en formell part være forskjellig fra antrekket til en cocktail eller uformell fest. Er derfor viktig å vite hva man skal bruke til en fest i henhold til type partiet kommer til å delta. Så, hvis du må delta på en fest i helga og har ingen anelse om hva slags kjole du skal bruke, her er noen party antrekk ideer som du må vite om.
Party antrekk for menn
Når det kommer til fest antrekk, ikke menn som har for mange alternativer som også gjør det lettere for dem å velge det perfekte antrekket for hendelsen. I tilfelle av en formell part, som vanligvis også kjent som en svart slips hendelse, er menn skal bruke en smoking. I dag, det er en trend med fiendtlig hvitt formelle eller ultra formelle parter, der menn er forventet å ha en hvit skjorte og svarte bukser komplett med hvitt slips, vest og en svart cocktail jakke. En annen form for parti som har blitt innført i senere år er den svart slips valgfrie hendelsen. Slike type fester, gjør ikke det en tvang for menn å ha på seg en smoking. Men dette betyr ikke at de kan ha på seg noe som de føler. I stedet må de bære en mørk dress med slips og vest for partiet. Når det kommer til uformell fest antrekk, er kjolen Regler løsnet litt, men er uformell fremdeles ikke tilfeldig. I tilfelle en uformell fest, er menn igjen forventes å ha en mørk dress. På den annen side, for en uformell fest, vil godt utstyrt bukse med en knappet ned skjorte fungerer som den perfekte antrekk.
Du kan gjerne lese mer på:; Black Tie Affair, Formelle antrekk for menn; Semi Formelle antrekk for menn; Party antrekk for kvinner
Kvinner er sagt å være mer forvirret når det gjelder å velge en kjole som de må bære for en fest. Akkurat som menn, da på jakt etter en fest antrekk, er det viktig å huske på den type fest man er til stede. For en formell hendelse, er kvinner forventes til å bruke lange kjoler eller kan være dressy kveld skiller. Bortsett fra den type kjole, bør fargen samt mønsteret av kjolene også bli vurdert. For eksempel når du velger en lengre kjole til en formell fest, sørg for at det ikke er noe som har dikkedarer eller fet mønstre. Dessuten, i følge formell part etikette, bør kvinner unngå iført kjoler som er for avslørende. Dette kleskode må også opprettholdes mens han deltok en ultra moderne eller hvitt slips fest.
Hvis du er ute etter black tie valgfritt antrekk, har du muligheten iført enten en lang kjole, dressy kvelden skiller eller kan være enda en cocktail kjole. På den annen side, når det kommer til uformell fest, kan kvinner velge å bære en cocktail eller en pen kne lengde kjole. Fargen på kjolen er også viktige når det kommer til fest antrekk. Selv om svart er en av de mest populære fargene for partiet slitasje, skal man ha bare svart for kvelden partier og ikke på partier som holdes om morgenen eller sent på ettermiddagen. Bortsett fra dette, er det også svært viktig å matche kjolen med passende tilbehør og smykker. Mer om cocktail party antrekk.
Du kan gjerne lese mer på: Cocktail: Antrekk, Semi Formal Wear; Semi Formell Dress Code, jeg håper at denne artikkelen på fest antrekk har hjulpet deg i å bestemme hva slags kjole du skal bruke til en fest. En måte å bestemme hvilken type fest du må delta på er ved å se etter invitasjon fra partiet. Vanligvis, de fleste nevne kleskode av partiet i invitasjonen. Men hvis ikke, kan å se på stilen på invitasjonen hjelpe deg i å vite om hva slags fest du har blitt invitert til. Når dette er kjent, følg retningslinjer som blir gitt over for å velge den perfekte fest antrekk. Selv om det er viktig å følge kleskode i partiet, ikke glem å gjøre en stil uttalelse ved å kle på en unik måte.

No comments:

Post a Comment