Friday 16 September 2011

Spider Flower

Utseendet på høye sterk, grønne stilker, bærer den lange viftet støvbærer med blomster som ligner en edderkopp, er hva karakteriserer cleome (spider blomst eller edderkopp plante). Da sesongen favoriserer, kan edderkoppen plantene nå en vekst på rundt 6 fot og da plantet i flere numre, synes de å fremstå som blomstrer buskas med 8-tommer baller av blomster. Anlegget kan gi rosa, hvite eller lilla edderkopp blomster med fire kronblad og seks lange pollenbærere. Edderkopp planter er populær som prydplanter og arbeider best når plantet bak blomsterbed.
Spider Flower Fakta
La oss begynne med litt grunnleggende informasjon om edderkoppen blomsten. Anlegget er årlig og blomstene har tilpasningsevne til selv frø med stor suksess. Denne funksjonen kan gi dem invasive og dermed krever fast styring.
Lighting kravet for edderkoppen blomsten å vokse inkluderer full solen til lys skygge. Angående vanning anlegget, er det å bli husket på at det er blant de tørste arter av flora. Regelmessig vanning mellom tørre perioder er påkrevd for å sikre fast vekst og en sunn blomstrende plante. Soil krav er ikke så spesielt, som planten gjør brønnen i fleste typer ha gode drenering og nøytral pH balanse.
For dyrking edderkopp blomstene, er det tilrådelig å begynne med seeding inne 4 uker før siste frost. Frø kan også være sådde utendørs, men innlegget frosten sesongen. 10 dager, er generelt den perioden som kreves for frøene å spire, og ikke å nevne, frøene krever lyset for denne. Så, sår dem med et lett trykk i jorden. Husk å gi en plass på en fot mellom plantene. Som nevnt, edderkopp blomster har muligheten til å reseed seg lett. Hvis du klype frøene som de vokser, vil den resultere i produksjon bushier planter.
Varme og tørt vær er begge tolerert av disse plantene og de ser bra ut selv i sommermånedene. Spider planter er best hvis ikke oppbevares i nærheten av dører eller vinduer, som de har en musky aroma som kan være ubehagelig for mange. De kan betinget ved å få dynket i varmt vann slik at de kan gjøres for utmerket snittblomster. Svært få tilfeller oppstå når en edderkopp blomster blir plaget av skadedyr og sykdommer. Imidlertid kan de være, etter sterk vind, og Hummingbirds.
Høyere stammer av blomster har en tendens til å vokse tynne nederst, slik at de kan kreve staking. Mens noen stammer kan ikke kreve staking, men det er tilrådelig å plante lavt voksende planter i sin nærhet som de pleier også å oppnå en spinkel vekst. Bruk hansker eller andre belegg ved håndtering av disse blomstene, som deres stammer er ekstremt vanskelige. Disse blomstene titt best når vokse i små klumper. Så, hvis du merker enkelte plantene begynner å danne grener fra de største stammen og ta på et buskete utseende, så er det bedre å beskjære dem tilbake til de viktigste stammen.
Det jeg ikke nevner ovenfor var om hva som er kjent som den røde edderkoppen lilje blomster. Blomstene blomstrer øverst av hvert av stilk dens, løpet måneden september. Anlegget produserer 6-8 røde blomster som er en ytre vekst og blomstrer på samme tid. De beste egenskap av dette anlegget som lokker de fleste, er når alle disse individuelle blomstene danner en klynge og vises som en stor blomst. Anlegget bærer røde pollenbærere som vokser så ryddig og fint røde øyne piskeslag.
Les mer på:; giftige prydplanter, potteplanter, For de som vil vite om edderkoppen blomsten meningen, kanskje vite at blomsten betyr, «rømme med meg! ' Noen kan også ha en tanke om listen over edderkoppen blomster. Vel, er listen ikke veldig lang og den bare inkluderer hvite edderkoppen blomsten (Grevillea albiflora), den grå edderkoppen blomsten (Grevillea buxifolia), den røde edderkoppen blomsten (Grevillea oleoides), den grønne edderkoppen blomsten (Grevillea mucronulata) og rosa spider flower (Grevillea sericea). Alle disse typene tilhører den australske slekten Grevillea.
Å forlate deg en avsluttende notat, må du vurdere før voksende en edderkopp blomst i hjemmet, hvis du har barn og kjæledyr. Dette skyldes det faktum at anlegget er et av de giftige stueplanter som kan hjemsøker ubehagelige symptomer ved inntak. Ellers er den blomsten en vakker naturlig ornament som kan legge mer til stemningen på innendørs eller utendørs.

No comments:

Post a Comment