Wednesday 21 September 2011

Sunless Tanning Lotion

En av de største fordelene med ferie på en strand, er at ved utgangen av ferien får du en fantastisk brunfarge, til stor misunnelse av dine venner. Søn kysset huden ser helt nydelig og sexy. Men, hva med de som ikke kan få en brunfarge uten å brenne deres hud? Eller kanskje de som ikke har tid til å ligge på stranden og få en naturlig brunfarge? For slike folk, kan sunless tanning lotions være svært nyttig. Disse produktene har kommet langt siden de ble introdusert i markedet rundt 30 år siden. Tidligere, sunless tanning lotions vil farge huden din i et merkelig oransje nyanse, som var langt fra det naturlige bronse fargenyanse som du ønsket. Men siden da, har disse produktene utviklet seg mye bedre formuleringer. I dag, disse produktene gir resultater som er sammenlignbare med naturlig soling. Mer om self tanning lotion.
Hvordan Sunless Tanning Lotions Arbeid
Dihydroxyacetone (DHA) er en aktiv ingrediens i nesten alle sunless tanning lotion tilgjengelig i markedet. Som du må være oppmerksom på, er huden består av flere lag, med epidermis er det ytterste laget. Epidermis er der all handlingen foregår. Innenfor epidermis også det er flere lag. Når du får en naturlig brunfarge i solen, basallaget laget av epidermis som blir berørt. Mens, self tanning i serien fungerer på de ytterste lag av overhuden som er stratum corneum. Stratum corneum består av døde celler, som til slutt skur av huden. Dihydroxyacetone (DHA) er i utgangspunktet en fargeløs sukker, som samhandler med disse døde cellene på stratum corneum å få til fargen endres. DHA gjengir en naturlig garvet utseende til huden, noe som holder i ca 5 til 7 dager.
Hvordan kjøpe Sunless Tanning creme gel
Sunless tanning lotions utgangspunktet kommer i to former, fuktighetskrem og en spray. Hvis du er første timer, er det best å gå for lotion, som det er praktisk å bruke. DHA er hovedingrediensen du bør se etter når du kjøper sunless tanning lotion. Gå gjennom sunless tanning lotion anmeldelser for ulike Self Tanning produkter og velge det som passer din hudtype. Best sunless tanning lotion er en som lar ensartet anvendelse og unngår striper eller blotching. Fuktighetskrem bør være tynn nok slik at det ikke hoper seg opp i fine linjer og folder i huden. Også ta hensyn til kroppen delene du vil brunfarge. Du kan ikke bruke samme lotion til brunfarge hele kroppen. Sunless tanning lotion for ansikt ofte lysere enn den var ment for armer og ben. Selv om, det er ingen spesiell sunless tanning lotion for menn, bør de helst bruke mørkere sunless tanning lotion. Endelig, sjekk sunless tanning lotion rangeringer og velg det som har blitt godkjent av FDA.
Hvordan søke Sunless Tanning Lotion
Exfoliating din hud tidligere søknad sunless tanning lotion, hjelper brunfargen å bli lenger på huden din. Bruke en myk bomull vaskeklut for dette formål og rense huden med en dusj gel. Tørk deg med et rent håndkle og ha minimal klær for å dekke store deler av kroppen med tanning lotion. Påfør en generøs mengde sunless tanning lotion bruker en svamp eller en mini berg. Start søker fra bena og deretter jobbe deg oppover, til resten av kroppen. Hvis du velger å anvende den med håndflatene, må du kontrollere at anvende den i sirkulære bevegelser, for en uniform effekt. La den tørke i omtrent 15 minutter. Løstsittende klær og deretter vente en time før det tørker helt. Sjekk om du har en jevn brunfarge og deretter på nytt, om nødvendig. Mer på selvtillit soling tips.
Les mer på, Sun og Sunless Tanning; Tanning Tips; Tanning tips for menn: Hope, sunless tanning lotion tips gitt i denne artikkelen hjelpe deg å få en nydelig sø kysset utseende. Så får klar til å flaunt din skinnende bronse huden i sommer.

No comments:

Post a Comment