Saturday 24 September 2011

Pink and Green Wedding

Rosa og grønn er farger som går veldig godt sammen, og gjøre en av de ultimate bryllupet tema. Ja, rosa og grønt bryllup er svært populært blant par som disse fargene lage en klassisk combo. Spesielt for våren, rosa og grønt bryllup temaer er mye populært. Selv for en gå grønn ut, er best rosa og grønt bryllup temaer som skal vurderes. Koble nyanser av grønt og rosa sammen er en oppgave som må gjøres med rette. En av de beste rosa og grønt bryllup ideer er å ha en blek og en dristig fargekombinasjon. Pale grønn med sjokkrosa, mørkegrønt med lys rosa er best alternativer. En av de rosa og grønne bryllup ideer er å ha sitrus grønn og varm rosa kam hvis du vil ha en livlig tema. Så hvis du er en av dem som elsker rosa og grønt bryllup, her er noen ideer for deg å gjøre det beste forberedelsene.
Forberedelser til Pink and Green Bryllup
Pink and Green Wedding Invitasjoner; Forberedelsene starter med å lage en liste over folk til å bli invitert på denne anledningen. Når du har listen det tid for å velge bryllupet invitasjon kortet design og bestemme wordings. Vel, ikke glemme temaet, kan du ha klassisk design mønstre i rosa og grønt combo. Kan du også ha en kul grønn invitere med rosa cover. Du kan legge til sølv farge til denne Combo for wordings og andre design. Sammen med inviterer du også bestemme på favoriserer. Rosa og grønt bryllup favoriserer, trenger ikke nevne. Uansett hvilket element du kjøper, gjør et poeng å hente det i denne kombinasjonen.
Pink and Green Wedding dekorasjoner; Wedding dekorasjoner er blant de viktigste faktorene for generelle forberedelser. Bestemme lokalet og pynte det er helt definitivt avgjørende. Når lokalet er bestemt, enten det er din hage, en hall eller kirken, og legger disse våren bryllupet farger å spille opp området er en flott idé. Så du kan ha mye rosa og grønt bryllup blomster for å markere tema og friske opp atmosfæren. Søte glass vaser fylt med bunter av rosa blomster og grønne blader er sikker på å se bedårende. Du kan ha noen fantastiske rosa og grønt bryllup centerpieces med naturlige elementer. Her er en av de rosa og grønne bryllup ideer. Fyll et bredt glass vase med grønnskjær sitroner og hell vann. Legg til en gjeng rosa roser til denne vasen og plassere den på bordet for å imponere gjestene. Rosa og grønn organza stoff, ark og bånd vil legge til effekten. Perfekt innredet, 3-4 tier rosa og grønt bryllup kaker er best å gran opp forberedelsene.
Rosa og grønne Wedding Antrekk, rosa og grønt bryllup trenger ikke nødvendigvis bety følgende tema for bryllupet antrekk. Men fortsatt bruder kan velge moderne brudekjoler der i disse fargene kan brukes. En rosa kjole med en enkelt rosa ren stoff laget blant de mange overlappende lag med kjolen er en flott ide. Også du kan ha en vanlig brudekjole med grønn sateng bånd pryder grensen. Men du må være veldig forsiktig når du velger rosa og grønt bryllup kjoler. For brudgom definitivt ikke kan legge disse populære bryllupet farger, kan de holde seg til hvite. En av de rosa og grønne bryllup ideer er å ha en veldig lett rosa skjorte inne i sort eller hvit frakk.
Les mer på:; Summer Wedding Colors; Bryllup Fargevalg Ideas, Start å gjøre forberedelsene til bryllupet med nevnte tips. Med flotte farger all over, er arena sikker på å se awesome. Gjør deg klar til å ta imot gjestene holder rosa og grønt bryllup buketter.

No comments:

Post a Comment