Saturday 10 September 2011

Pirate Party Food Ideer

Pirate part er herlig tema å feire bursdager, både for voksne og barn. Hvis du er vert det, planlegge aktiviteter og kostymer i forkant av den spesielle dagen. Du kan tenke på å bruke pirat samtaler i invitasjonen kortet og nevne kleskode. Bortsett fra party-spill og aktiviteter, du må også bestemme Piratpartiet mat menyen på forhånd for å tilfredsstille smaksløkene dine pesky pirater. Dette vil variere avhengig av om du kaster en pirat fest for barn eller voksne. Her vil vi ta en titt på noen Piratpartiet mat IDES, noe som vil bidra til øke pirat humør.
Eksklusiv Pirate Party Food Ideer
Så du ønsker å opptre som pirat for en dag, eller i det minste til festen blir over. For utsmykkingen del, prøver å gjøre partiet plassen ser ut som et skip. Du kan henge svart farget tøy filler for å gi en spøkelsesaktig effekt. Mens du velger Piratpartiet mat oppskrifter, vurdere favoritter fra de inviterte. Som pirater ikke følger skikkelig bordskikk, velger du bare de som er best tjent med hendene. I tillegg bør Piratpartiet matvarer for barn være mindre krydret i forhold til pirat festmat for voksne. Med dette i tankene, se følgende informasjon om pirat party mat ideer som du kan innlemme, for å gjøre mest mulig ut av festen:
Drinker og drikke: For voksne, er avkjølt øl serveres i flasken en utmerket idé å gjøre Piratpartiet ser virkelig. Eller annet, kan du også helle den i glass krus. I tilfelle av barna, kald rot øl og krydret eplecider eddik er perfekte valg. Du kan lage velsmakende root bjørn ved å legge kuler vaniljeis i en flaske og helte øl på toppen av det. Glem ikke å slappe drikker ved servering. Vite mer om Piratpartiet ideer for barn.
Hot Dogs, Pølser blir en allsidig pirat fest mat, egnet for både barn og voksne. For å gjøre dem på en unik måte, trenger du en hot dog, en bun, 1 ss svinekjøtt og bønner, og ketchup. Hold pølser i en serviett og varm den i ovnen et par sekunder. Plasser varmet pølse på toppen av bun og stenk med svinekjøtt og bønner og ketchup. Lage 4 stykker ved å kutte pølse på langs først og deretter over stykker.
Finger Foods, Pirates er sulten i det meste av tiden. Så, for å gjøre dem glade, holde rikelig fingermat i en nås spot. Enhver type finger mat vil gjøre, eller du kan gjøre dem ligner på formen av et sverd. Du kan også tjene kjøttboller, små smørbrød, grønnsaker og frukt. Din gjest kan plukke opp noe som er etter deres smak.
Tortilla Rolls, Lay tortillas og spre et lag med kremost. For disse, legg biter av lunsj kjøtt. Deretter rulle opp tortillas og avkjøl i ca en time. Make skiver 1 tomme størrelse ut av ruller. For en annen smak, erstatte fløte ost med sennep, majones eller andre smakstilsetninger. Du kan sikre ruller med tannpirker for enkelt i kjøle-og skjæring.
Potetbåter; Clean og forberede poteter slik du vanligvis gjør for baking. Klapp dem tørre og skjær i båter. Sette disse kiler i en bolle og tilsett 2 ss olivenolje. Kaste godt og ordne oljen belagt potetbåter i en ikke-stikkende bakervarer parabol. Sett ovnen på høy temperatur og stek i ca 40 minutter. Smak til med salt pepper før servering.
Selleri Spesielle; Ta frisk selleri og skyll dem godt under rennende vann. Hvis du har tid, la dem tørke i ca 15 minutter. Deretter kuttet selleri inn i 6 tommer. Fyll hver brikke med peanøttsmør og dekk med rosiner. Du kan også legge sjokoladebiter. Når gjestene ta en bit av disse peanøtt overraskelse, da de bare vil komme til å kjenne det skjulte smaken.
Les mer på:; partiet ideer; Pirate Party Games; Piratpartiet Invitasjon Ordlyd; Mens utveksling av drinker og serverer matvarer, oppfordrer gjestene dine snakke om livet i skipene. Husk å sette pirat etiketter til retter samtidig tjene og vennene dine vil bli imponert over din kreativitet. Slike enkle pirat festmat ideer vil definitivt forandre din vanlige matoppskrifter til noe spesielt. Sørg for at du forbereder extra serveringer å unngå pinlige øyeblikk av mat mangel. Tross alt, vil gjestene nyte denne festen til fulle først når de har magen full, høyre!

No comments:

Post a Comment