Tuesday 13 September 2011

Rustikk Bad Ideas

Renovere badet? Du kan planlegge å konvertere den til en helt elegant å se området. Optisk for en rustikk tema er den beste måten hvis du vil gi en varm og elegant preg til badet området. Vel, implementerer den rette er nøkkelen til en definert og awesome leter bad. Fra det grunnleggende til dekorativt, må du plukke hver element perfekt egnet for den rustikke temaet. Så her er noen rustikk bad ideer som du kan velge.
Rustikk Baderom Decorating Ideas
Gulv og vegger, gulv og murer er blant de mest fremtredende elementene i et bad. Mens du ønsker å implementere en rustikk tema, kan du plukke den naturlige steiner for begge, bad gulv og vegger. Granitter og klinkekuler er perfekte stykker for at elegant utseende. Gå for nøytrale fargene. Du kan ha en monokromatisk utseende ved å bruke to nyanser av samme farge for gulv av bad og dusj området. For vegger, kan du vurdere en ultimate jakt stein konsistens eller en steinmur. En av de rustikke badet ideene er å konvertere veggen med største dimensjon inn i en steinmur. Det finnes en rekke alternativer på steiner som du kan gå for. En av rustikk bad design ideer er å ha log hytteveggen og komplimenter tre finish døren for en koselig følelse. Legge fyrstikk eller bambus blind for det vinduet er ett smart idé.
Inventar og Møbler; Driftsløsøre er viktige del av badet. Bytte ut eksisterende armaturer med de flotte rustikke baderomsinnredning er blant de smarte rustikke badet dekor ideer. Plukk stykker som vil ha et utseende av eldre tidsperiode. En av de rustikke badet ideene er å ha kobber eller bronse kamper som kraner, dusj hoder og håndtak som er de beste for å kompliment tema. Når du kjøper møbler, husk at dette vil være utheving funksjonen på badet, spesielt på badet forfengelighet. Gå for tre forfengelighet og åpne hyller for å plassere viktige elementer. En av badet forfengelighet ideer er å ha tre benker med sin naturlig tre finish uten laminater. Bare har veden polert pent og la den forsterke skjønnheten på badet ditt. Bortsett fra rustikke bad forfengelighet, kan du ha servant og badekar i tre, marmor eller kobber finish. Mens du handle for den rustikke innreding av belysning, er du sikker på å bli forvirret på grunn av det utrolig variasjon i disse. Lysarmaturer med tre touch og antikke utseende vil umiddelbart spille opp badet. Kontroller at du har nok lys, men ikke utover å hevde at rustikk følelse. Andre rustikk bad innredning ideer inkluderer store antikke speil over forfengelighet og en med tre ramme på en annen vegg, hver med matchende lysarmaturer.
Rustikk Tilbehør; Bortsett fra de nevnte inventar og tilbehør, kan du legge mye mer på do for å markere den rustikke tema. Avfallet kurver, klut kurver, bokser som brukes til å plassere pleieprodukter og avføring, kan alle være så kjøpt for å rette matche den rustikke tema. Teak benk og flettede kurver er best rustikk innredning brikker som skal legges. Legge grønne planter i hengende kurver på den ene siden av forfengelighet er også blant de beste rustikke badet ideer. En av de rustikke badet dekor ideer er å ha dusjforhenget, håndkle og servietter i naturen inspirerte utskrifter og jordfarger.
Les mer på:; Rustic dekorere Ideer; Rustic Vindusbehandling; Disse rustikke bad ideene vil definitivt hjelpe deg i badet remodeling prosjektet. Mens gjennomføre disse rustikke bad ideene, må du kontrollere at badet fargevalg og tilbehør går godt med hverandre og skape en enhetlig effekt. Kom i gang å ha en stilig og varmt bad.

No comments:

Post a Comment