Thursday 22 September 2011

Tredemølle Vedlikehold tips

Mange finner ikke tid til å besøke et treningsstudio for deres daglige treningsøkter og dermed foretrekker å trene hjemme. Dette er grunnen til at de bruker tredemøller som det er den enkleste måten å bli daglig mosjon uten å betale ekstra på å bli med som tillegg til reise. Men når man investerer så mye penger å spare tid samt energi, kan du ikke ignorere det faktum at en tredemølle ikke trenger vedlikehold. Hvis du tar vare på apparatet på regelmessig basis, vil bare så det har lengre levetid. Men hvis du ikke opprettholder tredemølle manuelt i riktig beløp som den trenger, må du kanskje bli kvitt den før du vet ordet av det. Det trenger ikke veldig dyrt vedlikehold og du kan gjøre det på egen hånd også bare ved å holde det rent. Men å erstatte delene når de slites ut er nødvendig for alle elektriske apparater. Nevnt nedenfor er noen tredemølle vedlikeholdstips, dermed gå gjennom dem og bruke dem for din tredemølle vedlikehold.
Tredemølle vedlikeholdshåndbok
Tredemølle vedlikehold trenger ikke mye arbeid daglig, renhold det to ganger i uken er også svært nyttig. Å holde en jevnlig sjekk på de ulike delene av tredemøllen ville hjelpe i elongating holdbarheten på apparatet og gi deg en bedre service gjennom. Mange ganger, det så skjer at på grunn av det røffe og unmaintained bruk av tredemøller, starte deler seg før hånden og mister den holdbarheten på mye tidligere enn fortalt. Derfor er det svært viktig å beholde tredemølle rent og vedlikeholdt for din egen helse formål. Finn ut hva som er nødvendige ting du bør huske på og bruke disse tredemølle vedlikehold tips for å gjøre det. Mer om tredemølle fordeler.
Rene; Det første du bør huske på når du kjøper en tredemølle er å holde den unna for støv og skitt. , En av de viktigste årsakene til for tidlig slitasje på beltet, og dekket er den skitt og rusk som blir samlet inn på de delene. ; Kontroller at du rengjør dekk samt beltet en eller to ganger per uke. Rengjør mellom dem som skitt tendens til å få akkumulert i den lille utsatte steder på dekk og beltet. ; Også tørke ned hele tredemøllen gang i uken med våt eller tørr klut, så samler seg støv rengjøres unna. , Du kan til og med vakuum eller tørk opp området rundt tredemøllen som det også må være rent og ryddig. ; Motoren område må rengjøres to ganger per år og tre ganger koble tredemøllen før du fjerner dekselet. Mer om tips for tredemølle reparasjon. ; Smør: For smøring av de ulike delene tredemøllen, først lese brukermanualen og deretter fjerne dekselet for å utsette dem. ; Mange ganger, trenger tredemøller ikke smøring og unødvendig smøring kan forårsake skade. Siden mange dekk er laget av materialer som allerede er galvanisert og pre-impregnert med voks. ; Dermed smøring av slike deler vil øke friksjonen mellom beltet og dekk forårsaker motoren til skaden. , Og når tredemøllen krever smøring, lese bruksanvisningen for all informasjon og informasjon om vedlikehold. ; Belt Care, Disse er veldig nyttige tredemølle vedlikehold tips og som du vet, tredemølle belter kjøres direkte i midten av dekket og hvis beltet ikke er i sentrum, er noe galt. ; Den trenger justering, dermed justere boltene på hver side av maskinen i en slik måte at beltet er i sentrum. Men lese manualen for riktig retninger. ; Manuell tredemølle vedlikehold innebærer også stramheten og løshet av beltet. Spenningen i beltet som har blitt justert fra fabrikken kan endres enten av deg eller av person som reparerer tredemølle. Mer om manuell tredemølle Vs elektrisk tredemølle. ; Det bør holdes i bakhodet når du kan skli mens du kjører hvis beltet er løs, mens beltet kan slites fortere hvis den er for tett holdt. ; Tredemøllen belte og dekket også krever jevnlig utskiftninger med jevne mellomrom, dvs. etter hvert tre måneder. Hvis du ikke erstatte den i tide og kjøre på slitt beltet det kan slites ut dekket og motoren kan bli bortskjemt. ; Elektrisk behov; Nesten alle tredemøller dag er drives av en datastyrt elektronisk konsoll. ; Den styrer hastigheten til beltet og din bevegelse henholdsvis. Dermed gjøre at du har den koblet til en skikkelig bakken AC stikkontakt. , Også koble tredemøllen til en dedikert krets å unngå elektriske problemer og skudd. Mer om tredemølle kjøper guide. ; Med disse tredemølle vedlikeholdstips, må du ha funnet ut behovet for å holde tredemølle rent og godt oljet. Med mindre tredemøller er ikke sunt, kan de ikke garantere å holde deg frisk så vedlikeholde dem og holde passe deg selv!

No comments:

Post a Comment