Wednesday 21 September 2011

Time Management Aktiviteter

Den vanlige mann er ikke bekymret for tidens gang, er mannen av talent drevet av det. ~ Schopenhauer
Snakker om tidsstyring høres litt merkelig i dagens bedriftens verden. Great tenkere si tid er penger, og jeg er enig med dem 100%. Alle som følger litt tid forvaltning forstår hvordan du skal bruke hans / hennes tid i en konstruktiv form. Studenter, ansatte eller bor hjemme mødre forstår betydningen av tid ledelse, men de vet bare ikke hvor å gå rundt den. Så la oss ta en titt på noen tid management aktiviteter for folk fra alle samfunnslag.
Tid Management Aktiviteter for høyskolestudenter
College er en gylden periode for alle studenter. Det er en tidsperiode hvor du har det gøy og ta det første skritt mot en fantastisk karriere. Mange studenter kan ikke holde en balanse å nyte college aktiviteter og studier. Noen er bare oppslukt i idrett og andre aktiviteter, bare i andre studier. Det er veldig viktig å nyte alle aspekter av livet college. Så la oss ta en titt på noen tid ledelse aktiviteter for studenter. Lær noen gang forvaltningsstrategier. ; Alltid en tid diagram med deg, kommer det alltid til nytte. Del din tid nokså mellom studier og idrett. Hold deg til en fleksibel tid tabell. ; Prioriter mål på en effektiv måte slik at du kan fullføre viktige oppgaver. Resultat gode karakterer på eksamener men ikke unnlate å delta i college idrettsarrangementer og diverse andre aktiviteter. ; Ikke gjør sommel ditt andre navn. Alltid fullføre gitt oppdrag på tid. Ikke endt arbeid på gang kommer til å påvirke deg ikke noen andre i fremtiden. ; Aldri studere hele dagen, alltid ta ut noen produktive timer for å studere din. ; Alltid revidere din høyskole notatene daglig i ca 15 minutter. , Del din tid nokså mellom å spise din, sove, jobb og diverse andre aktiviteter. Det vil se kjedelig i begynnelsen, men etter hvert som du blir komfortabel med det, vil du få mestring. ; Alltid lage en liste foregående natt av alle ting du skal gjøre på neste dag. ; Start opprettholde en loggbok. Note ned alle de tingene du gjør hver dag i det. Da se selv hvordan du kan lage en mer produktiv bruk av din tid. ; Lær å si en hard NEI noen ganger. Du vil stort sett bruker dette med dine venner. Husk alltid kommer først din karriere og studier. Les litt tid management teknikker for studenter. , Time Management Aktiviteter for Kids
Læring viktigheten av tid ledelse er en av de viktigste tingene barna kan lære. 's It always better for kids to develop en understanding of hva er viktig for adulthood deres. , Oppfordre barna å forstå viktigheten av tid ved å arrangere viktige aktiviteter i rekkefølge. Gjøre dem tegne bilder av deres favoritt aktiviteter i henhold til innstillingene sine. ; Kjøp oppbevaringsbokser i forskjellige farger og lærer barn å plassere sine favoritt leker i ulike bokser. ; Angi tidsbegrensninger for hans / hennes ulike aktiviteter og gjøremål. Dette vil gi barnet en kort ide om hvor lenge hver aktivitet bør kjøre. ; Involver barna i små beslutninger knyttet til huset ditt og arbeidet. Dette vil hjelpe ham / henne til å administrere og diskutere arbeid og personlige problemer etter hvert. ; Gi et alternativ av tre ulike arbeidsoppgaver ditt barn har å gjøre. Gi din gutt sin favoritt oppgaver slik at de trives og fullføre den før tiden. ; Time Management Aktiviteter for ansatte
Bruke noen effektiv tid ledelse aktiviteter kan bringe de ansatte sammen og jobber sammen vil øke deres moral og produktivitet for laget. En tid management aktivitet er også en ideell måte å trene ansatte team til å balansere masse arbeid. Time management aktiviteter kan være omtrent alt, men det burde hjelpe dine ansatte bruke tiden sin mer fornuftig. dele Enkelte selskap sine ansatte i grupper og gi dem korte prosjekter som innebærer mye komplisert arbeid, bedrifter gi dem litt tid til å fullføre den. Det innebærer mye planlegging. I denne oppgaven har du til å prioritere dine mål for å oppnå de ønskede resultater. Ta en titt på ansattes tid management.
Les mer på:; Viktigheten av Time Management, Time Management Software - verktøy for Time Management, Time Management Sitater og uttrykk; Så disse var noen grunnleggende tid management aktiviteter for voksne og for barn. Bruk av disse aktivitetene ser kanskje vanskelig og kjedelig iblant, men stoler på meg det kommer til å gagne deg i det lange løp.

No comments:

Post a Comment