Tuesday 6 September 2011

Kloakk Backup

Sanitation og hygiene blir ofte ansett for å være grunnleggende nødvendigheter mann. Kloakk sikkerhetskopiering er definitivt uhygieniske og en Red Alert må erklæres for å tømme den ut. Bortsett fra uutholdelig stank, er det flere kloakk backup helserisiko som kloakk forurenser hjemme, og du vil møte en invasjon av mikro-organismer. I de følgende avsnitt, har en logisk forklaring for kloakk backup blitt gitt og hensiktsmessig måte, å håndtere det er også forklart.
Kloakk Backup Årsaker og Forebygging
«Hva forårsaker kloakk backup? er det første spørsmålet som ville oppstå i tankene når du begynner å lese om en backup. Her forklaringen.
Kloakken backup kan rett og slett defineres som det motsatte strømmen av kloakk fra avløp. Avløp linjene som fører ut av hjemmet ditt er tilkoblet et nettverk av underjordiske rørledninger. Disse underjordiske rørledninger er kjent som fellesskapet rørledninger eller kommunale rørledninger, og de bærer med seg alle rå avfall fra huset til avfallet vannbehandlingsanlegg. Indirekte, holder dette gassrørledningsnett hele nabolaget ren. Bortsett fra avfall fra bad, avløpet offs fra terrasser, hager, regnet vaske av, gå ned i denne drenering nettverket. Dermed er en sannsynlig årsak bak slikt tilstopping og backup nedbryting av et fellesskap drenering system. Dette drenering systemet kan få Tett skyldes en rekke agenter, eksempel brekkasje av hele rørledninger, tilstopping av rusk og selv tilstopping av trerøtter. Men du ikke trenger bekymre slike problemer, fordi din lokale styrende kroppen ofte ivaretar dem før noen uhellet kan forekomme.
Den andre sannsynlige årsaken til kloakk backup er blokkering av lateral rørledninger som knytter rørledninger av huset til de viktigste fellesskapet kloakk nett. Disse rørledninger ofte få Tett med organisk materiale eller rusk. Å forhindre slike tilstopping, må man avstå fra dumping solid materie nedover vasker og avløp. I tillegg til at, øser ned anti-clogging kjemikalier inn rørledningene minst en gang måneden fungerer underverk. Ingeniører ofte konstruere en genuint stort kammer på denne linjen før den møter de viktigste kloakk rørledningen, for å minimere effekten av en backup. Keeping denne kammeret rene og fri fra søppel er også nødvendig å hindre en sikkerhetskopi.
Den tredje mulige årsaken til en backup er tilstopping av rørledninger i huset. Kloakk backup i kjelleren er vanligvis forårsaket på grunn av slik tiltetting. Den beste måten å forhindre slike tilstopping, er å unngå dumping søppel i avløp av huset. En annen enkel måte å hindre innstrømningen for rusk er å plassere et sett god metalliske masker over sluk.
Kloakk Backup Cleanup
Bli kvitt en kloakk sikkerhetskopiering en ekkel jobb. Derav er tilrådelig at du kaller i enforcements av en rørlegger. Når du vitne til en sikkerhetskopi, bør første skritt være, stenge ned enhver form for rennende vann som dusj, vask, kraner, etc, i rennende vann vil bare forverre problemet. Neste åpne alle vinduer og dører, og slå på fansen.
Gå ut og få deg et sett med gode kirurgiske hansker, gumboots og masker. Dette vil beskytte dere fra alle farlige forurensing av mikrober. Deretter kontrollerer laterale rørledningene og deres kamre. Det er en stor sannsynlighet for at de kan gå tett og du må fjerne hindringer ved hjelp av en spade. Dersom interne systemer i huset er blitt tette, så du må vente på rørlegger. Et godt alternativ løsning er å fortsette å tilføre små mengder anti-tilstopping løsninger på avløp. Den anti-tilstopping agenter vil gi momentum til saken innenfor dreneringssystemet.
Det siste trinnet er å starte rensersyklusen ditt hjem. For dette må du gjøre bruk av utallige mopper og vev papers. Du vil også trenger noen få liter desinfeksjonsmidler. I tillegg til at, må du også å avhende off noen eiendeler, som har blitt skadet og kan ikke repareres.
For å vite mer om kloakken backup og dens forebygging, kan du også lese videre:; Sewer Line Replacement Cost; Hvordan Fjern ansamlinger en Drain; Drenering Solutions for Yards; Det er også noen byråer og selskaper som gir rydde opp og rørleggerkjede, for slike forekomster. Slike byråer kan også finne problemet som har forårsaket backup og finne permanente løsninger for det. Den eneste måten å minimalisere sannsynligheten for slikt kloakk backup er å holde avløp fri rusk og tidvis bruk en anti-tilstopping løsning.

No comments:

Post a Comment