Saturday 24 September 2011

Bør jeg få skilsmisse

Sally og Mark giftet seg da de var 20 år, mye mot foreldrene ønsker. Like etter bryllupsreise, innså Sally at hennes ekteskap til Mark var ikke noe som hun hadde forestilt seg. Hun fant at Mark var uansvarlig og ikke bryr seg om å hjelpe henne rundt i huset. Videre hun ikke bare måtte konsentrere seg om sine egne studier, men noen ganger måtte også fullføre Mark's oppdrag. Though hun fant vanskelig å Mark bo med fortsatte hun gjøre at hun visste at hun elsket han som svært dypt. Men etter fem år, da hun gikk på universitetet, møtte hun Ronald som var den perfekte bilde av hva hun ville ha i en mann. Han ble omsorg, hardt arbeidende, forståelse og elsket Sally mye. Selv om Sally visste hun hadde en bedre fremtid med Ronald følte hun dårlig samvittighet for å forlate Mark og spørsmålet som hun hadde i tankene hennes var, skulle jeg få en skilsmisse fra mannen min?
Historien om Sally er ikke en unik en. Snarere er det mange menn og kvinner som gifter seg tenker at de har møtt den perfekte partner, bare for å innse at de tok feil, og partneren er ikke engang litt av hva de hadde tenkt. Men, selv om det eneste man tenker seg om er skille i slike tilfeller er skilsmisse sikkert ikke en beslutning som bør tas i all hast. Margaret Atwood sitat, er en skilsmisse som amputasjon: du overleve det, men det er mindre av deg, forklarer etter at effekten av skillsmisse.
Alle ektepar vil forstå at ekteskapet er sikkert ingen kake tur. Hvor mye noen gang du elsker din ektefelle, er du sikker på å ha en slags forskjeller med ham / henne mens hun bodde sammen. Dette er uunngåelig og etter noen folk, nødvendig for å gjøre ekteskapet mer sterkere. Dette er fordi, for å gjøre ekteskapet arbeidet, er det viktig for par å forstå at det er ekstremt viktig å sette til side sine forskjeller og arbeide mot et eneste mål. Men når man innser at ens partner er juks om ham / henne eller er ikke klar til å ta opp det ansvaret ekteskap fører med seg, blir skilsmisse en uunngåelig svar.
Likevel er skilsmisse ikke løsningen av alle ekteskapsproblemer problemer. Derfor, hvis "skal jeg få skilsmisse fra min kone eller mann» er spørsmålet som er dvelende i tankene dine, her er noen ting som du må vurdere før du tar den endelige avgjørelsen. Mer om hvorfor ekteskap mislykkes.
Når bør jeg få skilsmisse?
Det er mange mennesker som tenker at de kan bruke skilsmissen som et verktøy for å gjøre deres ektefelle gjøre hva de vil. Men ikke dette skje, snarere skilsmisse kan bare bryte familien din fra hverandre. Derfor bør folk forstå at skilsmisse skal være siste utvei, kun etter å vite at det ikke er sjansene for forsoning. Så, hvis du vil finne svar på spørsmålet, når skal jeg få en skilsmisse, her er noen grunner som kan føre til juridisk ekteskap separasjon. Mer om årsaker til skilsmisse.
Emosjonell Vedlegg: Om du vurderer spørsmålet, bør jeg få en skilsmisse, alvorlig, er det første du må spørre deg selv om du fremdeles elsker og bryr deg om din ektefelle. Hvis svaret på dette spørsmålet er ja, skal du revurdere din beslutning om skilsmisse. Det er fordi hvis du elsker din ektefelle, et sted nede linje, kan du føle at du har gjort en feil. Derfor, selv om du finner ut at din ektefelle er juks på deg, er det viktig å gi ham / henne en ny sjanse, dersom hun / han aksepterer hans / hennes feil og lover å være trofaste mot deg i fremtiden. Rådgivning ekteskap rådgiver kan bidra i å lagre ekteskap fra skilsmisse. Mer om årsaker til skilsmisse og skilsmisse råd.
Engasjement mot hverandre; Som jeg sa tidligere, er forpliktelse sikkert den viktigste faktoren som gjør et ekteskap wok. Imidlertid bør forpliktelsen ikke være ensidig dvs. hvis du innser at det er bare du som har vært å gjøre kompromisser og ofre i ekteskapet, da dette ikke er riktig. Slike ekteskap vil vare lenge som en gang eller det andre, vil du føle deg frustrert og brukes. Men snarere enn filing skilsmisse, snakke med partneren din om dette direkte. Hvis han eller hun forstår ikke dette og ikke viser noen tegn til endring i atferd, så skilsmisse kan være den eneste veien ut. Mer om hvordan å unngå skilsmisse.
Emosjonell vedtak; En annen meget viktig ting du må vurdere er om avgjørelsen om å få skilt er en emosjonell en. Med andre ord, hvis du bare datt ut at du vil bli skilt partneren din under en stor krangel, så din beslutning ikke kan være den rette. Du må forstå at beslutninger som tas når man er følelsesmessig overveldet kan føre til ytterligere problemer. Skilsmisse bør være et resultat av sanne selv bevissthet og bare når du er sikker på at du vil kunne håndtere stress som følger skilsmisseforhandlingene. Mer om å unngå skilsmisse.
Du kan gjerne lese mer på:; Skilsmisse Recovery Grupper; Relasjoner Etter Skilsmisse, Coping med skilsmisse, og jeg håper denne artikkelen vil hjelpe deg å finne et svar på spørsmålet, bør jeg få en skilsmisse. Bortsett fra de ovenfor gitte forhold, det er noen flere aspekter som må vurderes samtidig å bli skilt. Den viktigste blant dem er barn. Man må forstå at barn er definitivt mest berørt av skilsmissen til foreldrene. Imidlertid bør dette ikke være den eneste grunnen for ikke å bli skilt for. Når barn er i konstant utsatt for situasjoner der foreldrene er slåss og krangle med hverandre, kan dette skade dem mer enn skilsmisse. Så, hva avgjørelse du gjør, må man vurdere alle faktorene av ekteskapet nøye. Men hvis du blir fysisk, emosjonelt eller mentalt mishandlet av ektefellen, bør ingenting hindrer deg i å få en skilsmisse fra ham / hennes. Alle de beste!

No comments:

Post a Comment