Sunday 18 September 2011

Hair Jevning Produkter

Prosessen med håret tynning er forårsaket av DHT (Diyhydrotestosterone) som virker på follicles av håret. Med tiden folliklene krymper og man mister hår. Dette mønsteret av hår tap er kjent som mannlig skallethet mønster (MBP). Finasteride Minoxidil og er produktene godkjent av Food and Drug Administration (FDA) i USA, for behandling av MBP. Finasterid og Minoxidil er kommersielt kjent som Propecia og Rogaine. Les mer på hårtap.
Hair Jevning Produkter
Bortsett fra de to FDA godkjente produkter, er det mange hår tykkere produkter og teknikker som er tilgjengelige i markedet. Laser kammer og urte produkter er få av dem. Man skal likevel gjøre bruk av disse produktene kun etter samråd med en lege.
Hair Jevning Produkter for Kvinner og Menn, Det er mange hår fortykkelse produkter tilgjengelig for damer. Follikkel boosters brukes på hodebunnen. Vitaminer finnes i hårsekken boostere nå hårsekken ved å trenge inn i hodebunnen. For vitaminer for å komme til hårsekkene, bør hårsekken booster produktene bli liggende på hodebunnen en stund. Rogaine, et hår fortykkelse produkter som er beskrevet ovenfor, brukes av kvinner for å tykne hår. Rogaine søknaden bør gjennomføres to ganger daglig, for å gjenvinne tykkelsen på håret.
Det er mange hår fortykkelse produkter for menn også. Disse produktene øke volumet i håret og eliminerer utseende skallethet og tynt hår. Gitt nedenfor er noen hår tykkere produkter, som ikke bare er effektive, men er også anbefalt av legen.
Organin; Dette håret fortykkelse produktet er laget av naturlige keratin fibre og ikke inneholder noen form for giftstoffer. Dette produktet virker raskt på håret og hjelper med å få håret tykkelse. Produktet er tilgjengelig i forskjellige fargenyanser som sort, brun, mørk brun, med brune, aske blonde, mørk blonde, lt brun og lt grått. Den 1 oz. pakke produktet er priset til $ 29,95.
Tigi Bed Head for menn; Dette produktet brukes akkurat som alle andre sjampo og hjelper i å legge volum til håret. Produktet må brukes daglig for håret å tykne. The Tigi Bed Head for menn er tilgjengelig i pakker på 8.45 oz, og en enkel pakke er priset til $ 9,25.
Hår Fargestoffer, å gi en voluminøs se til håret, kan alternativet av hår fargestoffer vurderes. Personer med lysere hud tone bør bruke hårfarger med en lysere nyanse. Disse kan brukes som en av håret fortykkelse produkter for African American hår.
Hair Weaving Produkter, Hair veving produkter er kjent for å gi tykkelse på håret. Imidlertid, kan disse produktene gi unødig stress til hodebunnen og håret. De som har svakere håret røtter bør unngå å bruke hår veving produkter.
Svart hår Jevning Produkter, The APHOGEE Intensive Keratin Reconstructor er en av håret fortykning produkter som brukes for svart hår. Dette produktet inneholder råvarer som keratin aminosyrer, vitaminer og botaniske oljer. Produktet hjelper i jevning hår og også gjenskaper mykhet og naturlige elastisitet. De 8 oz. pakke med dette produktet er priset til $ 17,46.
Naturlig Hair Jevning Products, Blant de forskjellige naturlige håret jevning produkter, henna og havre mel er mest effektiv. Henna brukes ikke bare for jevning håret, men også å gi et skinnende utseende til håret. One kan også prøve å vaske håret with soap nuts. Det gir en voluminøs utseende til håret. Les mer på:; Hvordan få Tykkere Hair naturligvis; Hvordan få Tykkere Hair, Hair Care Produkter, Hair Care; De ulike produkter for fortykning håret nevnt over er ikke bare effektive i å styrke hårsekkene, men også hjelpe å bli tykke hår . Man kan bruke mange andre kosmetiske produkter på markedet som hjelper i å forbedre utseendet på håret. Men for riktig hårvekst naturlige hår fortykkelse produkter bør foretrekkes.

No comments:

Post a Comment