Tuesday 20 September 2011

Stinkdyr fjerning

Lurer hvordan bli kvitt skunks? Skunks er pattedyr som har evnen til å grave under bygninger. En gang de finner en måte i alle lokaler, kan de forårsake stor skade. Skunks tilhører Mephitidae familien og ordenen rovpattedyr. De graver seg under skur, hjem, vindfang, dekk og woodpiles å opprette et hi eller hjemme for seg selv. Siden disse er følsomme for lys, disse er ikke aktive om dagen og holde inne på dagtid. De har lange foran klør som hjelper dem å grave eller hule enkelt. Hvis du finner hauger av skitt på plener, må du se opp for disse skapningene. De kan være opptatt søker etter insekt grubs under plenen. Hvis de finner en måte inn i hjemmet ditt, må du prøve effektive skunk fjerning metoder snart.
Skunks avgi en stygg og stikkende lukt som kan forlate huset smelling ille. Hvis disse pattedyr føler seg truet av deg eller kjæledyret ditt, kan du få sprayet ved utslipp produsert av deres anal kjertlene. Så, hvis du ikke ønsker å bli sprayet av denne illevarslende utflod som har en stikkende lukt og forårsaker en stikkende følelse, må du gir opp å bli kvitt disse pattedyr. Foruten den forferdelige lukt som kan forårsake hodepine og kvalme, disse pattedyr er en av de viktigste bærere av rabies. Disse kan forårsake alvorlige skader på husdyr. Sykdommer som hjørnetann distemper kan spres med skunks.
Stinkdyr fjerning Tips
Fjerne deres Mat Kilde; Nå som du er klar over de alvorlige skader etter skunks, må du ta alle mulige forholdsregler og finne en skunk fjerning oppskrift for å holde disse farlige skadedyr borte fra hjemmet ditt. Hvis du ser flekker av jord på plenen din, må du holde øynene åpne. Skunks kan ha funnet mat på dine lokaler. These pattedyr kan spise både planter og dyr mat. Hvis plenen har sirisser, gresshopper og biller, er du gi dem deres favoritt mat. De kunne feed på søppel også. Så, bør første skritt være å bli kvitt maten kilde for å drive dem bort. Pass på at kjæledyr mat, kompost og heaps søppel ikke blir holdt utenfor. Kan du også bruke insektmiddel for å bli kvitt insektene og eliminere deres mat kilde. Les mer på hva spiser skunks.
Skunk Repellenter; Du kan også bruke naturlige midler for skunk-kontroll. Ettersom skunks ikke liker lukten av sitrusfrukter, kan du bruke citrus spray eller spredning skreller av sitrus frukter for å drive dem bort. Du kunne også bruke rovdyr urin for å bli kvitt skunks. Siden rovdyr som hunder kan bli skadet på bli sprayet av sine motbydelige sekreter, bruke hund urin ville være et tryggere alternativ. Du kan også plassere ammoniakk-dynket bomull baller i området angrepet av skunks. Ettersom skunks er nattaktive og kommer ut bare under natten på grunn av sin følsomhet for lys, kan du holde området godt opplyst ved hjelp av motion sensor flomlys.
Feller, du kunne også bruke feller for skunk fjerning, men først at det er ikke mot loven. Kan du bruke pet food som er en sterk lukt som et agn for å tiltrekke skunks og sette en felle. Når du klarer å felle skunk, ta det med til et sted som er langt borte fra lokalene. Pass på at man ikke la disse pattedyr å lage en oppføring på nytt. Bruk gjerder i plener eller hage, og forsegle alle steder eller hull som ble benyttet av skunk å angi lokaler. Jeg er sikker på at disse skunk fjerning tipsene vil sikkert være til stor hjelp. Les mer om måter å bli kvitt skunks.
Stinkdyr lukt fjerning
Utslippet fra skunks har et forferdelig lukt og hvis hunden nylig fikk sprayet, kan du være på utkikk etter en effektiv skunk lukt fjerning oppskrift. Hvis forferdelige lukten driver deg gal, kan du prøve denne lukt fjerning løsningen. Ta en container og lage en løsning med hydrogenperoksid, natron og oppvask såpe. Rør til alle de ingrediensene mix riktig. Bruk denne løsningen på kjæledyret kropp og massasje bra. Kontroller at det ikke går kjæledyret øynene, nesen eller munnen. La den stå på i 10-15 minutter, og vaske det av.
Les mer på:; Skunk Smell fjerning fra House; Skunk Smell fjerning; Slik blir du kvitt Skunk Smell på Dog; Nå som du er bevisst på skaden skunks kan forårsake, må du ta alle mulige forholdsregler for å holde dem unna. Hvis du noen gang spot en skunk i huset, bruker disse skunk fjerning metoder og bli kvitt disse farlige pattedyr. Si farvel til skunks!

No comments:

Post a Comment