Sunday 4 September 2011

Fikse et lekk kran

Vet du hvordan å fikse en lekk kran? Jeg er sikker på at ingen liker synet av lekk kraner. Hver gang du oppdager en lekk kran, må du kanskje ringe en rørlegger og skall ut penger for å fikse en lekk kran. Har du noen gang tenkt på å reparere en kran deg selv? La meg gi deg all nødvendig informasjon som vil hjelpe deg å fikse en lekk kran på egen hånd. Det er på tide si nei det irriterende støy vann dryppet fra kraner. Du trenger bare å få tak i noen verktøy for å reparere lekk kraner overalt i huset. Det være seg leaky tappekran i på kjøkkenet eller badet ditt, er tiden inne for å stoppe dem fra å ødelegge utseendet ditt hjem. Les mer om hvordan du kan fikse en dryppende kran.
Hvordan å Fastsette en lekk kran
Ting du trenger: Skrutrekker, Skiftenøkkel, Rengjøring løsning, tørre klær, ny pakning, Instruksjoner, du må slå av vanntilførselen til kranen. I tilfelle du trenger for å fikse et lekk kjøkkenkran, må du slå av vanntilførselen til kjøkkenbenken. Shut-off ventil kan bli funnet nær kranen under vasken bassenget eller inne i et gulvskap. Hvis du er forvirret, kan du bare slå av hovedbryteren vannforsyningen. Sjekk ved å vri på kranen for å se om noen vann kommer ut. , Nå må du åpne kranen hjelp av en fastnøkkel. Hvis noen kommer vann ut av rørene, bruk en klut til å tørke i området. Bruk skrutrekker for å åpne skruene som holder kranen på plass. ; Noen ganger vil du kanskje finne et dekorativt dekke på kranen håndtaket, derfor behandle den med omhu for å unngå skader. Når du har funnet den låsemutter plasseres under håndtaket trekket, bruk en skiftenøkkel for å ta den ut. ; Fortsett videre ved å fjerne toppen montering av kranen under skruen. Hele ventilen produkter må tas ute. , Se etter en deig-mutter shaped gummipakning under stammen av kranen. Du må ta den gamle ut og erstatte med en ny pakning av samme størrelse. , Bruke et rengjøringsmiddel og en tannbørste til rengjøring av interiør og tørk med en myk klut. ; Din neste oppgave er å erstatte den gamle pakningen med den nye. Mens kjøpe den nye pakningen, sørg for at du får nøyaktig størrelse. Plasser den nye pakningen på en slik måte at det ligger flatt mot håndtaket. ; Vær svært forsiktig mens remontere kranen. Stram skruen å fikse kranen stammen på kranen håndtaket. Fest dekselet på kranen håndtaket over beholde skruen. ; Nå arbeidet er nesten ferdig, bare slå på vannforsyning, hvis det ikke er tegn til vann drypper fra kranen, har du fullført din oppgave vellykket. Det samme sett med instruksjoner må følges hvis du trenger å fikse en lekk Utendørs kranen. Les mer om hvordan å fikse en lekk kjøkkenkran. , Hvor å Fastsette en lekk dusj tappekran
Ting du trenger: Skrutrekker, Skiftenøkkel, Skiver, O-ringer, liming, Instruksjoner
Første skritt vil være å stenge de viktigste vannforsyningen og varmtvannsbereder. , Nå må du identifisere type dusjbatteri. I tilfelle du har separate hendler for varmt og kaldt vann, er det en komprimering tappekran. Dersom kranen har et enkelt håndtak for styring av temperatur, kan det være en plate, ball eller kassetten tappekran. ; Bruk en skiftenøkkel, fjerne kranen håndtaket, rengjør kranen håndtaket og identifisere den sannsynlige kilden til lekkasjen. Utslitte threading, gummi skiver og O-ringene kan bli ansvarlig for lekkasjen. Noen ganger lekkasjen kan være forårsaket på grunn av korrosjon på en ventil eller segl. ; Så snart du har identifisert årsaken til lekkasje, ta den skadede delen og erstatte det med et nytt stykke. Du må sørge for at du kjøper en eksakt kopi, selv den minste endring i størrelsen på den delen kan skape problemer i sammenstillingen kranen. ; Før skru tilbake kranen håndtaket, kan du også bruke et lag med fugemasse på trådene av ventilen. ; La fugemasse tørke og deretter slå på vannforsyningen for å sjekke om dine forsøk på å fikse en lekk dusjbatteri var vellykket eller ikke. Du kan bruke samme metode for å fikse en lekk badekar tappekran. , I tilfelle, vann fortsatt fortsetter å dryppe, ville det være bedre å ringe en rørlegger for å få kranen reparert. ; Les mer på:; lekk kran reparasjon; Hvor å Fastsette en lekker dusjbatteri; Faucet Reparasjon Instruksjoner; Dryppende Faucet reparasjon; Håper du har funnet informasjon om måter å fikse en lekk kran nyttig. På denne måten kan reparere en lekk kran og andre VVS problemer og spare mye vann som blir kastet bort på grunn av lekk kraner. Så, nå er det ikke nødvendig å få hassled hvis du spot vann drypper fra en kran i ditt hjem. Prøv ut disse instruksjonene og fikse en lekk kran på egen hånd.

No comments:

Post a Comment