Tuesday 20 September 2011

Fjerne Latex Paint Klær

En gang i klut er flekkete, vi nesten aldri ser det restaurert til sin gamle prakt. Derfor, vil jeg ikke være overdriver hvis jeg sier jeg faktisk gruer ommaling av huset mitt som ikke bare forårsaker det en omveltning i mitt innenlandsk havn, men en eller to stykker av mine klær er ofret til Paint guddom, også. Hvis malingen er oljebasert, så kan budet farvel til din beiset plagget. Men om det er latex maling har ødelagt klærne dine, så er du kanskje faktisk heldig, fordi det er ikke så vanskelig å redde klær fra en katastrofal skjebne. For fjerning av latex maling fra klær, Jeg faktisk skjedde å lære av min nabo som lærte meg noen triks tøy som kommer godt med når en maling jobben blir gjort i huset mitt.
Slik Fjerne Latex Paint fra Clothes
Tips 1: Som latex maling er vannbasert, er det lettere å vaske den av med vann. Så snart klærne dine blir beiset med latex maling, ta den nær en kran med vann og hold den der i noen minutter. Prøv gjøre det før malingen tørker off. Forsiktig børste flekken slik bryte malingen. Ikke demonstrere voldsomhet når pusse som det kan skade klut.
Tips 2: Bruk isopropylalkohol (rubbing) alkohol for å fjerne latex maling fra klær. Latex maling fjerning kan også gjøres bruk av hårspray tilgjengelig i de fleste bad som den også inneholder isopropanol. Etter sprøyting tørkede malingen på kluten, forsiktig gni den med en annen stykke klut. Fortsett denne prosessen med sprøyting og gni frem til malingen løsner og faller av.
Tips 3: Neglelakk Remover er en velsignelse der latex maling flekkfjerning er bekymret. Det betyr ikke bare bli kvitt spikeren maling, men også fungerer sin magi på en rekke av maling, inkludert latexmaling.
Tips 4: Hvis flekken er for sta og du har prøvd lykken i de fleste andre teknikker for å fjerne latex maling fra klær, og deretter kjøpe en maling tynnere kan være ditt neste valg. Det finnes ulike typer maling tynner tilgjengelig i markedet, slik terpentin, aceton, toluen, osv. Men før du prøver hendene på dem, les produsentens retningslinjer for å flykte fra noen av dens akutte bivirkninger. Være ytterst varsom når du håndterer disse malingstynnere.
Tips 5: White spirit er også kjent som Stoddard løsemiddel som kan brukes til å fjerne latex maling fra klær. White spirit er organisk løsemiddel som brukes i maling og dekorering. Den fungerer som et løsemiddel til maling, lakk, treimpregnering, lakk, aerosol og også asfalt produkter.
Tips 6: Du kan prøve denaturert sprit for noen pussebevegelser på maling flekkete klær. Også kjent som denaturert alkohol, det er blandingen av etanol og metanol. For flekkfjerning fra klær, må du bearbeid flekken med rødsprit, og deretter, forsiktig børste av maling.
Tips 7: Hvis det er hvite klærne som hadde den ulykke å bli flekkete. Deretter enzymer pre-suge-produkter skulle vise seg å være til stor hjelp i å fjerne ekkel latex maling beis. Enzymer pre-suge produkter er i utgangspunktet blekemidler som inneholder enzymer som sin ingredienser. Men de må brukes i kaldt eller normal temperatur bare så varmt vann deaktiverer enzymer tilstede i det. På samme måte, hindrer klorbleket vann også aktiviteten til enzymer.
Fjerning av latex maling fra klær er neppe en vanskelig oppgave. Du kan bruke noen av de nevnte flekkfjerning tips for å få ønsket resultat, og har klærne restaurert til sin tidligere stater.

No comments:

Post a Comment