Thursday 15 September 2011

Crazy Eye Makeup

Make up trender forandrer seg og det er mange tilhengere av hver av disse. Det være seg en kul eller en ekstremt rare øye sminke, kan du se mange velger for hver av disse. Crazy øye makeup er en slik trend at mange kvinner ville elske å velge. Selv slike utgjør ikke kan brukes akkurat som helst, er det bra å prøve på de spesielle anledninger når du kan ta på deg den kuleste utseendet. Hvis du ser på de ulike crazy øyesminke bilder, er du sikker på å elske kreativitet og kunstneriske slag av de øye blyanter og øye skygger jobbet på teltduken på øyelokkene. Så hvis du ønsker å vite om noen attraktiv og sprø øyesminke design, fortsett å lese de følgende avsnittene.
Crazy Eye Makeup Ideer
White Magic; Dette er en av de villeste og dramatiske øyesminke ideer. Det vil hvit ut hele området rundt øynene. Du vil i utgangspunktet være å bruke hvitt øye gjøre opp for dette. Start med å krølle øyevippene med en øyenvippe papiljott. Deretter tar hvite øyenskygge kan du gå for en i metallisk eller pearlescent tone. Påfør 2-3 strøk av denne øyenskygge og gå videre. Ta en hvit eyeliner, helst flytende. Line øynene med denne eyeliner riktig. Bruk en maskara glitter, som forbedrer din øyevippene. Tro meg hvite øyne se helt gal og utenomjordiske. Lær noen utrolige øyesminke teknikker.
Regnbue av farger; Dette er ett av populære brukte ideen å ikke en gal utseende. Plukk dem funky nyanser fra øyenskygge kit og bruke dem over øyelokkene. Du kan gå for vanlige kombinasjoner som gult, oransje, visne grønt, rødt eller unike kombinasjoner som aqua blå, lilla, sort, hvit og aqua grønne. Du kan ha slike søkt i horisontale eller vertikale striper. Pass på at du litt flette slag, i stedet for å holde dem veldig definert. Avslutt med å tilsette en fargerik eyeliner og fargerike øyenskygge. Husk, hvis du bruker Metallic øyenskygge, bruk metallic eyeliner og mascara for en fargerik glitter øyesminke.
Animal Skriver; Disse trykkene gjøre noen virkelig sprø øyesminke design. Hvordan om leopard skrives på øyelokkene? Dette er en av mest populære øye makeup ideer for en crazy utseende. Du kan også legge til at svart og hvit øyenskygge og lage en zebra print. Svart på hvitt eller hvitt på svart er ditt valg! Av perfekt å bruke øyenskygge av svart gul og oransje farge, kan du ha en unik løvinne ut over øynene dine. Les mer på øyenskygge teknikker.
Naturinspirert; Hva med å legge de stilige elementer av natur til øyet gjøre opp? Vel, det er en god idé som kan brukes til å lage noen sprø øyesminke design. Legg til dine favoritt blomsten til øynene dine og gi dem ett out-of-the-publikum utseende. Ein også kreativ bruk gul og grønn farge for å ha et blad design på øyelokkene. Blending og flette skyggene godt, vil bidra til å gi dem en ultimate utseendet. Hva med en sommerfugl design pryder øyelokkene? Denne kan starte fra øyelokk og utvide over pannen. Lurer du på hvordan du gjør gale øyesminke å få dem som sommerfugl vinger? Her er hvordan.
Tips for Doing Crazy Eye Makeup
Velge en lys og en veldig dyp farge, slik som gul og grønn. Husk dyp grønn, som ser nesten svart. ; Påfør den lyseste skyggen av gule over indre hjørnet av øyelokkene, 2 - 3 strøk for å markere øynene pent. ; For tips av sommerfugl vinger, bruke dypeste skyggen av grønt. You kan øke vingene litt over øyenbrynet. ; Også skissere vingene med en lignende nyanse av eyeliner. Påfør middels toner av grønt og gult for å dekke ledig plass i mellom begge hjørnene. Flett godt. Nå tar en ny nyanse eller metallisk grønt eller blått for prikker på øyelokkene og over øyenbrynene. Bruk samme for et par prikker nedenfor nedre øyelokk. ; Legg til en metallisk gult eyeliner og noen grønne mascara. ; Gi et finishen med fargede kontaktlinser. Blå eller grønn er fin å gå for å komplettere denne looken. Les mer om hvordan du søker øyesminke, Så, disse var noen gale øyesminke ideer. Du kan utforske din kreativitet og legge dine ideer til disse og kreative noen virkelig sprø øyesminke design. Det er også midlertidige øyesminke tatoveringer er tilgjengelige i ulike utskrifter, inkludert dyreprint, som lett kan brukes. Så utforske fargene i øyesminke å ha disse gale øyne.

No comments:

Post a Comment