Tuesday 27 September 2011

Sensitive Skin: Moisturizer for sensitiv hud

Det er mange kommersielle sensitive hudpleie kremer tilgjengelig. Skjønt, mange av sensitiv hud fuktighetskrem produkter kan passe for huden din, og ikke fører til bivirkninger, men likevel de inneholder noen prosent av kjemikalier i den. Hvis du har ekstremt følsom hud, så er det alltid en mulighet for at det kommersielle fuktighetskrem ikke kan fungere for huden din, eller enda verre kan det føre til at noen hudirritasjon. Derfor, har vi beskrevet tre beste naturlige og organiske kremer for sensitiv hud som er ganske lett tilgjengelig, og kjent for å ha noen bivirkninger.
Best Sensitive Skin Moisturizer; Sensitiv hud er utsatt for akne, garving, sunburning, irritasjon på grunn av et allergen, eller allergi symptomer. Gitt nedenfor er tre naturlige hudpleie sensitiv hud kremer, som har blitt prøvd og testet av meg. Jeg har en kombinasjon hud, hvor er utsatt for akne og sol allergier, og under fuktighetskremer har i stor grad bidratt til å opprettholde en god fuktighetskrem hud tekstur. Det er ingen bivirkninger av aloe vera gel kjent, men hvis du har mutteren allergi da gjelde jojoba og olivenolje på en liten lapp på huden din, og se om de passer deg.
Jojoba Oil: Dette er min favoritt blant carrier oljer, og arbeider sterkt for fuktighetsgivende. Mange mennesker tror at oljer gir en fet følelse og utseende, og dermed bruke mer kremer eller gels for fuktighetsgivende. Men, er jojobaolje veldig unik fordi den ikke har fettete følelsen som andre oljer. Det blir absorbert i huden din svært raskt, og etter noen minutter hvis du berøre huden din, vil du ha godt fuktet ikke fet hud! En annen fordel med jojobaolje er at det hjelper å bli kvitt akne, fordi den er like menneskelige talg og bidrar til å brekke kviser. Så, der du går, har du din personlige anti-bakterielle akne løsning!
Olive Oil: Dette er en annen stor olje, som er lett tilgjengelig og man kan kjøpe store flasker med olivenolje for billige priser. Hvis du vil bruke olivenolje som fuktighetskrem, bruker flasker som si 100% ren olivenolje. Olivenolje er en stor tørr sensitiv hud fuktighetskrem. Du kan bruke olivenolje for kroppen regionene som har tørr hud, og bruker jojobaolje for ansikt og andre akne utsatt hud områder. Du kan også vurdere å blande lavendelolje med jojoba-eller olivenolje, for å legge duft fuktighetskrem din.
Aloe Gel: I tilfelle du ikke vil bruke oljer for fuktighetsgivende huden din, bruk aloe vera gel. Du kan kjøpe økologisk krukker eller bokser med 100% aloe gel eller bruk aloe-agurk, aloe-vitamin E eller andre kombinasjoner av aloe gel etter behov. Du kan også blande litt av essensielle oljer for duft i aloe gel hvis du vil. Aloe vil ikke bare bidra til å fukte huden, men også fungerer som en stor urte solkrem, og kan også brukes til å behandle og lindre solbrent hud; Tips:. Jeg blander aloe gel med noen dråper av sitrongress eterisk olje, og det fungerer som en naturlig myggolje cum fuktighetskrem!
Dette var alt om sensitiv hud kremer, som er veldig trygt å bruke, lett tilgjengelige, og har nesten ingen bivirkninger. For å danne en hudpleie fuktighetsgivende rutine for sensitiv hud, mildt skrubbe kroppen din mens du tar en dusj. Bruk en glyserin basert såpe, som, glyserin såpe fordeler i å låse fukte i huden din. Så klapp huden tørr med et håndkle, og bruk noen av de ovennevnte fuktighetskrem over hele huden. Gjør dette hver dag. Innen noen uker vil du ha en stor myk smidig fuktig hud, og hvis du bruker olje som jojoba olje regelmessig, det kan også bidra til å balansere huden fuktighet nivåer!

No comments:

Post a Comment