Sunday 25 September 2011

Sedimenter i Wine

Sedimentene deponeres ved foten av en vin flaske, er et godt tegn, og ikke et tegn på enhver urenhet i en vin. Sedimenter i vin er et tegn på en god 'alderen' vin. Disse naturlige forekomster ved foten av en vinflaske, viser at vinen er av fremragende kvalitet og alderen. Denne utviklingen er ikke synlig i unge viner, verken i hvite viner eller i rødvin.
White Wine sedimenter
Lurer på, hva er sedimentene på bunnen av en vin flaske som heter? Sedimentene sett i hvitvin kalles av vin krystaller. Disse partiklene er faktisk en sammensetning av krystaller, som er kjemisk denominert as vinsyre. Disse sedimentene ikke påvirke smak eller olfactory eiendom vinen. Men hvis en rødvin er filtrert da fargen kan bli berørt på grunn av mekanisk filtrering. Derfor blir alle gode kvaliteter av røde viner filtreres aldri. Skjønt, vil enhver kunde kjøpe en flaske rødvin som ikke vises briljant og klar. Så, hvordan rødvin får disse sedimentene?
Red Wine sedimenter
Hver vin har å bli kategorisert etter at det har gått gjennom prosessen med gjæring. Samtidig som høy kvalitet røde viner, de er filtrert med hvite egg. Etter gjæringen prosessen, huden og frø av druene som fortsatt blinde, er skilt fra væsken. Mange eggehviter blir spredt i cask som inneholder liter av denne vinen. De løse materialer suspendert i væsken og deretter faller i bunnen av tønna, som tar rundt en ukes tid. Deretter bruke en reoler-filtrering metoden eggehvitene fjernes fra vinen.
Skjønt, er ikke denne prosessen så effektiv som mekanisk filtrering brukes i vin å gjøre, som hjelper til å fjerne partikler fra vinen, er det mindre skadelig for vinen og små partikler i huden og frø fortsatt i vinen. As en vin aldre, disse partiklene fusjonere med vinen, og senere bosatte seg i bunnen av flasken. Disse avsetningene er mørke rød i farge, og er naturlige partikler. These solide materialer er et tegn på en ufiltrert og gammel vintage flaske. Sedimentet i vin er harmløse, og er greit hvis man tilfeldigvis drikke dem med vinen. Men, kan smaken være veldig sterk og partikler kan sette seg fast i tennene. Derfor bør man fjerner disse partiklene for å unngå ubehagelige drikker erfaring eller noe flytende i et glass mens servering til gjestene. Å fjerne sedimentene i vin, er prosessen med dekantering gjort. Her er fremgangsmåten på dekantering, som du kan gjøre enkelt hjemme.
Dekantering Wine sedimenter; Før du starter decanting noe vin, la den sitte på et bord i minst én dag, så alle sedimentene roe seg bra, på bunnen av vinen. ; Åpne vinflasken veldig forsiktig, slik at sedimentene i flasken blir minst forstyrret. ; Nå tenner et lys på bordet, og med en langsom og jevn bevegelse av hånden helle vin fra flasken i en karaffel. Du kan bruke en grunnleggende kanne, men hvis du finner strømmet fra det vanskelig så kan du kjøpe en and kanne fra en vin tilbehør butikken. , Mens helle væske, holde halsen på flasken enn lyset, slik at du kan se om noen fine sedimenter passerer i kannen. ; Stopp å helle væske, hvis du ser noen sedimentene falle i kannen. ; Pass på at du la vinen puste i kannen før servering det. Les mer på dekantering hvitvin. ; Sedimenter er ikke skadelig ved svelging, men det kan gi en svært streng smak, som de er partikler som har alderen med vinen også. Så for å unngå partikler flytende i et glass eller gi noen sterke smak, kan du alltid dekanteres vin flasker, når du finner noen sedimenter i vin.

No comments:

Post a Comment