Sunday 18 September 2011

Toga Party Games

Bored? Følelse av slag? Jeg vet ikke om ekstremsport eller trår backpacking og fotturer sti, men jeg vet en ting som kan sikkert gjort! Vel, det er så enkelt som å kaste en fest! Bare la deg selv være og la håret ned. Det trenger ikke være en veldig stor eller en jazzy affære. Bare et par av dine beste venner, litt musikk og kanskje en enkel tema. Etter å ha nevnte om temaet, hvis du er alt opp for det, hvorfor ikke har en toga party? Men nå ville du si at toga party er stor, men hva nå? For det første, kan du ha toga party spill til å gå med andre toga party aktiviteter!
Toga Party Grunnleggende; Vel, kan Før vi går videre til spill, kaster et blikk på hva som gjør en toga party en toga party. Du får drift, ikke sant? Så går videre, er toga party en gresk-romersk tema fest. Navnet kommer fra en slags kjole brukt av de gamle grekerne og romerne. Toga er en representasjon av at kultur og dette temaet er blant de eldste og mest populære blant party goers. Så, nå som Toga party er alt satt, kan gå videre å legge til munterhet kvotienten. Les mer på toga party kostymer.
Toga Party Game ideer
Trivia Travails; Ha en setting for trivia quiz på greske og romerske mytologi, inkludert deres skikker og tradisjoner. Enten kan du ha alle spørsmålene i hatt og har alle velge fra det, med en person som har ansvar for svarene separat. Eller en annen ting du kan gjøre er å gjøre lag og stille spørsmål til lagene som helhet. Hva du kan gjøre er å kaste på noen spørsmål om temaet og hvordan gjorde kostyme og alle kommer fra. Les mer på toga party ideer.
Utfordrerne, Toga er essensen av et toga party, (d-uh, hadde jeg å si det?!) så, har et spill kretser rundt toga. For eksempel, hvis er den beste eller den sprøeste? Kanskje du også kan gjøre gjestene endre eller utbrodere deres toga for bedre, ingenting veldig prangende eller utsøkt, så enkelt som det kan være i en fastsatt tid. Dette ville være morsomt å ha som en av toga party spill.
Mat Fatale; Vel, jeg er sikker på at ingen ville noensinne har tenkt på dette som et spill i et toga party! Gjerne nok du ville gjøre atleast et par retter basert på festen tema - noe eksotisk og lignende til hva de brukes til å spise i antikkens Hellas og Roma. Blind kaste en person, gjøre ham eller henne lukte på fatet og identifisere ingredienser i fatet! Den som navngir maksimal ingrediensene riktig, vinner!
Bob Job, å ta inn en unik element, la gjestene bob for druer eller oliven, snarere enn epler. Martini ville være flott for mix! Den første som får tak i druene eller oliven er vinneren! If Martini ikke er mulig, bare vanlig vann med kullsyre i brede mouthed briller! Ingen hender tillatt, kan bare munnen brukes til å få druer eller oliven. Ha en frist for å gjøre det enda mer interessant. Dette er utvilsomt en av de mest populære toga party spillene noensinne!
Poetiske dyktighet; Når munterhet og "dristig" drikkevarer begynner å strømme, er det ingen stopp av talent som oser ut av individer! Om det er poesi eller noen form for et dramatisk ytelse, kommer det fram det beste ved slike tider. Dermed har en poesiaften. Stol på meg kan den være helt hysteriske. Har gjestene skrive noe på stedet knyttet til tema og resitere. Det vil være fantastisk underholdning!
Etter disse gode ideer, er jeg sikker på nå at du ikke trenger noe mer toga party spill, antar jeg! Selv om, hvis du vil, du trenger bare å gi den en liten tanke og improvisere og skape noe. Du kan komme opp med bedre spill! Som en siste utvei, er det alltid det verdensomspennende nettet!
Les mer på:; Party Games - ideer; Toga Party dekorasjoner; Håper du har en stor toga fest med fantastisk toga party spill! Inntil da, er det adios fra meg!

No comments:

Post a Comment