Friday 16 September 2011

Taktekking Helvetesild Installasjon

Takshingel leveres i en rekke varianter og du har å velge de best egnede en for huset ditt. Bortsett fra styrke ser av taket, må ett taktekking singelstrand være slitesterke og egnet for bygging. Du kan bruke Takshingel for en nylig bygget bygning eller for å erstatte de gamle taktekking. I begge tilfeller, kan du enten leie en profesjonell eller gjøre oppgaven for selv. Hvis du går for det andre alternativet, så, kan denne artikkelen hjelpe deg med noen tips angående taktekking helvetesild installasjon.
Taktekking Helvetesild Installasjonsinstruksjoner
Hvordan installere taket helvetesild? Det er ulike faktorer, som må tas i betraktning, før du begynner med Takshingel installasjon. Først av alt, studere ulike sider ved ulike typer Takshingel tilgjengelig i markedet. Dette vil hjelpe deg å bestemme hvilken som er egnet for huset ditt. Når du bestemmer typen, ta måling av taket og beregner kravet. Du kan også be om hjelp fra produsenten for dette formålet. Bortsett fra shingles, må du kanskje også negler, følte tak og noen andre materialer. Når du får alle materialer, rene taket. Du må spikre ned løs, gamle helvetesild eller fjerne løse negler. Du må ha verktøy, som, helvetesild spiker, hammer, taktekking følte, vinyl cutter, målebånd, krittstrek, etc. Når du er klar med alt nødvendig materiale, kan du planlegge en dag for denne oppgaven. Det er bedre å gjøre denne oppgaven på varme dager, snarere kulde seg. Ta på sko ekstra slitebanen og ta alle mulige forholdsregler. Følgende informasjon om Takshingel installasjon. Les mer om hvordan du kan kjøpe Takshingel.
Installere Roof Helvetesild
Metoden med Takshingel installasjon kan variere litt med hvilken type singel og type installasjon. Det vil være bedre å samle tilstrekkelig informasjon om installasjon av den valgte takspon fra produsenten. Det følgende er en grunnleggende informasjon om installasjon av asfalt helvetesild, noe som er svært mye brukt til taktekking.
Legging Felt: Før starter med installasjonen av helvetesild, har du dekke taket med taktekking filt. Du må begynne fra bunnen av taket, gjennom å tilrettelegge følte horisontalt. Med andre ord, la hvert lag med filt over taket, med øvre margin på hvert lavere lag overlappet (av minst to inches) av lavere margin i det øvre laget. Fest følte lagene til taket med galvaniserte skruer. Les mer på taktekking følte installasjonen.
Starter Strip: Når du er ferdig med å dekke taket med filt, kan du begynne Takshingel installasjonen. Bruke starteren stripen, som er installert under den første raden av helvetesild. Hvis du er utstyrt med forrett strimler, kan du bruke den. Ellers, kuttet fanene regelmessige helvetesild og bruke det som forrett stripe. Plassering av starteren stripen kan startes fra venstre hånd hjørne, med cut siden vendt utover. Dekk den nedre kant av taket med den og feste den med neglene, men pass på at det overlapper taket kanten med minst en halv tomme.
Legging Helvetesild: Den første raden av helvetesild må være installert over raden med starteren stripen. Den første raden på helvetesild må også overlappe taket kanten med minst halv tomme. Når du installerer den første takspon på den første raden på venstre hjørnet, lage en krittstrek langs toppen av at singel og parallelt til taket kanten. Denne linjen vil være nyttig i samkjøre resten av helvetesild i linjen. Det neste trinnet er å installere den første takspon of andre rad. Klipp av seks inches av lengden fra takspon, før du installerer den over den første takspon av den første raden. Kontroller at bunnen kanten av denne singelstrand er tilpasset toppen av kategoriene i første spontaket av første raden. Nå gjør krittstrek på taket langs øverst på denne singel, slik at den kan veilede deg i å justere på andre rad. Fortsett med påfølgende lag. Man må huske på at helvetesild i hver annenhver rad må være kuttet med seks inches eller som anvist av produsenten. Dermed blir shingles i enda-nummererte rader må kuttet.
Fortsett med fylling radene og bruke fire spiker i hver spontak. Du må spikrene rett i helvetesild og ikke i vinkler, slik at skader i helvetesild kan unngås. Som du ferdig første spontaket i hver rad, trim det, slik at den overlapper minst halv tomme af takkanten. Når du når taket toppen av ene siden, trimme shingles, slik å passe langs mønet linjen. Gjenta hele prosessen på den andre siden av taket. Som du nå toppen, overlapper øverste laget av helvetesild på andre siden (dvs. over åsen linje) og dekke møne linjen. Sikre helvetesild med spiker.
Les mer på:; Roof Helvetesild Repair; Slik installerer Asfalt Helvetesild; Roofing Helvetesild: Tips for Installere Architectural Helvetesild; Ovennevnte tipsene kan gi deg en grunnleggende idé om taktekking helvetesild installasjon. Installasjonen metodene kan variere med type helvetesild og type installasjon. Så, få en komplett oversikt før du begir deg på denne oppgaven, for å unngå ytterligere problemer.

No comments:

Post a Comment