Friday 16 September 2011

Riktig Wedding Etiquette

Wedding er dagen når et par forplikter seg til et liv i kjærlighet, respekt og tillit, dermed, tar deres forhold til et dypere og meningsfull nivå. Dette gjør bryllupet dagen en av de mest spesielle dagene av deres liv og dermed vil de vil den skal være en dag som vil bli elsket av dem for alltid. Men, planlegging og organisering et bryllup er ikke barns lek, og derfor er det viktig å starte planleggingen mye før selve dagen. Selv om de fleste par starte planprosessen måneder før bryllupet, har det vært mange tilfeller der gjestene var ikke fornøyd, eller det var noen problemer i bryllupet seremonien. En av de viktigste årsakene til det er fordi mange av dem vet ikke om riktig bryllupet etikette. Så, hvis du har besluttet å knytte knute eller har blitt invitert til å delta på en, her er litt informasjon om riktig bryllup etikette at du må følge.
Riktig etikette for Wedding
Fra den tid paret blir engasjert er det ulike etiquettes at de må følge til den dagen av bryllupet deres. Det er vanlig for par å informere sine foreldre om engasjement, før de forteller noen andre, inkludert deres besteforeldre, søsken, veldig nære venner, osv. Når paret har fortalt sine foreldre, er det mor til brudgommen eget ansvar å initiere en kontakt med brudens foreldre ved invitere dem for en uformell middag eller lunsj. I denne måten har hver enkelt ting som paret ikke til bryllupet visse regler knyttet til det. Derfor, la oss ta en titt på noen av viktige bryllupet etiquettes.
Hvem vil betale for bryllupet?; Tradisjonelt kommer ansvaret for å betale for bryllupet i brudens foreldre. Imidlertid har denne trenden forandret i de senere årene og i dag, er de fleste bryllup sponset av foreldrene til både bruden og brudgommen. Som par gifter seg sent og har sine egne sparepenger, mange av dem bestemmer seg for å dele utgiftene til bryllupet, uten å involvere foreldrene. Egentlig kan det sies at det ikke er fast regel når det kommer til spørsmålet hvem som skal betale for bryllupet. Mer om hvem som betaler for hva.
Pre-bryllupsfeiring, Før bryllupet dagen, har det blitt en trend å feire kommende bryllupet med små partier eller funksjoner. Men, vert ingen av disse pre-bryllup parter bør være av bruden og brudgommen. For eksempel, bør brude dusj alltid være organisert av en av brudepikene eller er venn av bruden, mens bachelor partiet er vanligvis drives av groomsmen eller den beste mannen. Også ifølge etikette, brudgommens foreldre har ansvar for vertskap for øvelse middag. Mer om øving middag etikette.
Riktig Wedding Invitasjon Etikette, mens du sender invitasjoner, det er noen etiquettes at paret må følge. En feil som mange av dem gjør, er at når de sender den "lagre dato kort, 'de tror at det ikke er nødvendig å sende bryllupet invitasjoner. Men dette er ikke sant, heller lagre dato kort sendes bare å informere nære venner om dato for bryllupet, slik at de kan holde seg fri fra alle andre forpliktelser. Om du ikke ønsker gjestene å bringe sine barn til bryllupet, adresse kortet bare til paret og ikke nevne navnet på barna. Men, hvis du ønsker å invitere barn over 18 år, må du sende en egen invitasjon, ellers anses å være uønsket. Ikke glem å sende RSVP kort med invitasjonen, og sørg for at du setter returporto på dem. Gjester som ikke har svart på invitasjonen enda en uke før bryllupet ditt, skal bli kalt til å bekrefte sin deltakelse. Mer om bryllup invitasjon etikette.
Riktig Wedding Gift Etikette, Bortsett fra invitasjonen etikette, er det også viktig å vite om riktig bryllupsgave etikette. Man må forstå at det anses uhøflig å sette sin bryllupsgave register informasjon om bryllupet invitasjon. Denne informasjonen bør gis til gjestene bare gjennom nær familie og venner. En annen måte å informere gjestene dine om stedet der du har registrert, er å starte en personlig bryllup nettsted der du kan legge til alle disse detaljene. Men når det kommer til brude dusj, kan du nevne stedet for registrering i invitasjonen. Likevel bør du ikke bruke de gaver som du får for dusj før du faktisk er gift. Det er fordi hvis bryllupet blir avlyst eller utsatt, etiquettes si at du må returnere gaver som du har mottatt. Unngå også åpne gaver foran gjestene i bryllupet resepsjonen. Mer om bryllup kontanter gave etikette.
Du kan gjerne lese mer på:; Destinasjon Wedding etikette; Wedding Guest Etikette; Wedding RSVP Etikette, jeg håper at du finner denne artikkelen på skikkelig bryllup etikette nyttig og informativ. Holder disse etiquettes i bakhodet under planlegging av bryllupet sikrer at bryllupet vil gå greit og vil bli husket ikke bare du og din partner, men også av mennesker som deltar den i lang tid framover.

No comments:

Post a Comment