Sunday 25 September 2011

Peace Lily Plant

Freden lily anlegget er en eviggrønn tropisk plante, innfødt til Sør-Amerika og Sørøst-Asia. Selv om ikke så vanlig som det er i disse regionene, er dette anlegget arten også funnet i enkelte regioner i Sentral-Amerika. Det faktum at denne planten er mildt giftig i naturen, ikke holder egentlig folk tilbake fra å velge det som en houseplant, og en stor del av æren for dette går til sitt utseende alene.
Peace Lily Plant; Freden lily planten tilhører Myrkonglefamilien familien av planter, hvor den deler plassen med 40 andre arter av monocotyledonous blomstrende planter. Selv det er mest ofte omtalt som freden lilje, er dens vitenskapelige navn Spathiphyllum. Det uformelle navnet «fred Lily" kan tilskrives utseendet av sine blomster, som ligner det hvite flagget - symbol på fred, i stor grad. Disse plantene har blanke blader, noe som er ca 12-65 cm i lengde og 3-25 cm i bredde. I motsetning til andre arter av liljer er fred lilje blomst i utgangspunktet en enkel hvit blad løst pakket rundt spathe. Disse blomstene begynner å vokse når planten blir modnet. Det er ingen spesifikk vekstsesong som sådan, og dermed blomstrende blomster kan oppstå når som helst i løpet av året.
Slik Care for Peace Lily Plant?; Det faktum at denne planten ikke krever mye oppmerksomhet gjør dette anlegget et av de mest populære potteplante i regionen der den finnes. Selv om den ikke krever noen spesiell type jord, vokser fred lily anlegg godt i jord med torv mose og sand. Da det kommer til fred lilje plante omsorg, den ideelle temperaturen varierer mellom 68 ° C til 85 ° C. Dette anlegget vokser naturlig i tropiske skoger, hvori enorme trær gjøre det vanskelig for sollyset å trenge ned til skogbunnen. På grunn av dette, har freden lilje artene tilpasset seg å vokse godt i miljø med begrenset sollys. Andre da minimal krav om sollys, krever fred lilje også forholdsvis mindre vann, som igjen er en velsignelse når det kommer til fred lily omsorg. Vanning anlegget gang i uken, hvis jord har evnen å beholde fuktighet, er mer enn nok. Men hvis fuktigheten evne til å holde av jord er lav, så du må sørge for at jorden ikke blir for tørr. Som for mye av tørrhet, selv for mye vann logge kan resultere i flere fred lilje plante problemer, slik som gulning av løv og brenning av røtter. Disse problemene kan også oppstå hvis gjødsel blir brukt i overkant. Les mer på fred lily vaskeanvisningen.
Er Peace Lily giftige?, Dette er ett spørsmål som pleier å hjemsøke alle som velger å gå for en fred lilje anlegg. Dette anlegget arten er mildt toksisk, med effekter som spenner fra mindre problemer som diaré og oppkast, til mer alvorlige problemer som hypokalsemi og nyresvikt. Hvis du har tenkt å dyrke disse artene, må du være litt forsiktig, spesielt når du har barn eller kjæledyr i huset. Toksisitet av dette anlegget kan tilskrives oksalat krystaller, som pleier å binde med kalsium når de kommer opp i blodet. Dette igjen fører til mangel av kalsium i kroppen, og fører til forgiftning. Les mer på er fred lily giftig.
Dette var noen korte opplysninger om fred lilje planter med spesiell vekt på hvordan å ta vare på det. Flere nylig, akkreditert en studie av NASA fred lily for å være en av de ti stueplanter som ren luft i et lukket miljø, for å forbedre kvaliteten på luften vi får puste.

No comments:

Post a Comment