Thursday 1 September 2011

Fake Piercings

Mens body piercing er blitt en populær trend hvilke typer piercing er også økende. Hørt om fake piercing? Vel, disse i utgangspunktet innebære bruk av falske piercing smykker som bare gir en illusjon av piercing, da ingen hull i huden din, og ingen smykker er satt inn. Disse er blitt et populært valg for mange som ikke ønsker å ha permanent piercing eller som er redd for alternative. Disse er enkle måte å se nymotens uten smerter. Hva mer, trenger du ikke ha det frie hull, som kan se skjemmende når du fjerner gjennomboret smykker.
Hvordan lage Fake Piercings?
Fake piercing er enkle å lage. Alt du trenger å gjøre er å få noen få materialer som håndverket wire, håndverk lim, små magneter og komme i gang. Ja, selvfølgelig kan du gjøre det selv. Ta en sølv håndverk wire. Pass på at tykkelsen er samme som for en smal nese ring. Nå klippe det å ha en 1 cm langt stykke av tråd og sand det grundig. Sand, spesielt skarpe endene. Lim en magnet i hver ende. Bøy ledningen inn i en sirkulær form. Den falske piercing ringen er klar til å brukes. Litt utvide ringen, ved å trekke fra hverandre endene og bruke den. En Magneten vil holde seg på yttersiden og en annen på innsiden. Du kan ha trendy piercinger med dette stykket. Å gjøre det enda mer trendy, kan du vri ledningen eller legge en liten perle i det. Prøv ut!
Fake Piercings smykker Valg
Med økende popularitet av falske piercinger, har smykker, en essensiell av falsk piercing en enorm etterspørsel. Det er et bredt spekter i utførelser og typer tilgjengelig i dette kroppssmykkene. From ringer til stendere, har du mange valg. Ørepynt kommer i ulike steiner og antall farger. Mens de hvite steinene er mest populære, kan du gå for en farget funky stykke også. Disse er i utgangspunktet magnetiske fake piercing som har en magnet bak stud og en separat del av magnet. Fake leppe ringer, nese ringer og øredobber er ofte valgt stykker. Wearing tungen piercing ringene er også et svært populært mote trend. Mens noen velger å ha den enkle ringer, noen velger de mer prangende stykker. Disse kommer med perler eller steiner i mellom. Den forskrudde ringer eller brede ringer er også kjøpt av mange for falske nese eller øre piercing.
Hvis du ser på de ulike tilgjengelige i falske vektstenger, er du sikker på å få overrasket. Ikke bare fargene, men det er en rekke former for disse som ser rett og slett fantastisk når slitt. Noen har en avrundet ende, og noen har en kjegleformet spisse enden. The press ringene uten magneter er også brukt for falske piercinger. Du må bare ha og trykker på disse, det er det! Disse ser ut som en gjennomboret smykker som ikke kan identifiseres på avstand. Disse også kommer med ulike design og med eller uten pigger. Du kan også velge for "U-formede fake smykker brikker som vanligvis brukes til nese eller øre piercing, disse opphold jevnt med huden din, men vil dukke opp som virkelige piercinger. Du kan også ha falske funky ørepynt av medium størrelse, som kommer i forskjellige farger og unike former.
Hvis du lurer på hvor du få falske piercing smykker, så bare sjekk ut de ulike nettstedene, der du kan bestille disse. Du kan også sjekke ut nærmest butikker som selger mote tilbehør som vil definitivt ha en rekke stykker og opsjoner i falske piercing smykker. La meg fortelle deg at det endelige valget for fake piercinger som ser ekte er de brikker med magneter. Få din favoritt stykke og skjønner at ekstremt sexy og frekt utseende!

No comments:

Post a Comment